Guest reverend Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Prvi demo benda BLAPHERERION, konacano!!!... APOCAL UR-CHAOS...Sve tri stvari, koje se nalaze na demo snimku apocal ur-chaos mozete cuti na www.myspace.com/blasphererion .Nadamo se da ce vam se svideti.Poz svima! Quote
Chicken Little 420 Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 slusam, dobro zvuci! podrska! Quote
banedeathmetal Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 slusam, dobro zvuci! podrska! +1 Quote
Speed_Dead Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 fino zvuci, kvalitet snimka i produkcija mi se svidjaju, vokal mi je fin zato sto nije grawl vec vise nesto izmedju grubljeg skrima i starih thrash vokala... imate podrsku od DaggerSpawn ekipe 111 ko da sam vec negde cuo ovo al neka ionako volim old school pa nikad dovoljno Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Onako strucno,produkcija bash i nije kako treba neko je mixovao ovo ko ne zna bash.... A pesme su ubica,oldschool jeste al bolje slushati mlade oldschool bendove nego oldschool stare bendove jer potok je cistiji gde izvire\m/ Quote
Chicken Little 420 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 pa, sad.. demo je snimao/mixao gospodin bandar (piknik, pero defformero..), mozda zato sto je sve ovo snimljeno za jedan dan. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 DISDAINED SANGRE ETERNA BLASPHERERION CLUB TERRAROSSA KIKINDA 10.10. 22h 100din. Quote
Sgt.Splatter Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Ovaj Neša sve mora da ukenja. Svirka mi je skroz dobra, a i snimak. Žao mi je što ne stigoh da ih čujem u BG nedavno. Samo cepajte Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Pa glupo mi da pricam ono super ste momci samo tako nastavite ,to im nece nikako pomoci :)Ali moram priznati da mi je drago sto imamo bendove ovakve orijentacije\m/ Quote
dimmu1 Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 odlican je demo,sto ga vise slusam to mi se vise svidja.samo napred! Quote
Dushman Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Ljudi, svaka cast za onu svirku u Krsturu! Bas ste me prijatno iznenadili! Demo je super! Poz Quote
Chicken Little 420 Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 U aprilu ce Blasphererion biti support bend spanskom prog black metal bendu KATHAARSYS, pa navrnite do Kikinde.. Quote
banedeathmetal Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Trenutno najjaci bend u Kikindi +1 (ako ne i sire) Quote
Chicken Little 420 Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 kikinda je faca, nema sta! jos kad bi ljudi (a i bendovi) dolazili na koncerte.. gde bi nam kraj bio.. 1 Quote
dimmu1 Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 evo jednog linka sa snimkom kulske gitarijade.ima tamo jos 3 benda pa poslusajte.. Quote
Baron Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Hvala puno na podrsci ljudi! Svi bendovi su jebali kevu dimmu1 zahvaljujem za link, veoma zanimljivo Vidimo se u aprilu! Quote
Chicken Little 420 Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 (edited) evo i najave, molim sve da reklamiraju, a pozivam i da dodjete svi do kikinde! cheerz! http://www.myspace.com/kathaarsys http://www.myspace.com/blasphererion Edited March 15, 2010 by Theory of Chaos Quote
Apeiron Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Ajd ovaj info da se prosledjuje, ako znate koga da bi mogao raditi: Hi , I´m looking for shows in your country Serbia, we´re a band from Spain called Kathaarsys, extreme progressive acustic blablabla Is our 6ºEuropean tour; we´ll present our 4º album "INTUITION"; can you help us to arrange a date?? We only have free days 19th 20th 21th April, the rest is complete... we have a show 10April Kikinda + 11April Dvoriste Novi Sad... We traveled with all the backline, is possible to share with other bands,,, We´re only 3, a place for sleep would be great, nothing special; Diesel: if is possible some money for pay the diesel of the van between the distances in the days to play, would be great... thanks for your time, Adrian (Kathaarsys) www.myspace.com/Kathaarsys email: [email protected] tlf: +0034 635105608 ----------------- Znaci, u principu traze samo nesto goriva, dakle nikakva cifra je u pitanju, plus nose svoju opremu, samo prenociste za trojicu. Pa ako zna ko kojeg lokalnog organizatora, mozda Beograd da uleti, ili jos neko mesto u Vojvodini... Quote
Baron Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Aj cisto nesto da beknem, da ne potone tema. Na myspace-u smo postavili pesmu "Day Of Suffering" (Morbid Angel cover). U pitanju je snimak sa kulske gitarijade, pa ko zeli neka preslusa. Quote
Denny Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Manite se Majspejsa, dajte neku svirku dok sam kod kuće. Quote
Baron Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Pa trenutno nismo u "funkciji" Jbg, malo da se odmorimo jedni od drugih i da se uzme malo bolja oprema... Todor vec ima neki novi sick materijal tako da... bice! Quote
Chicken Little 420 Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 svirate vi ili ne? koji vam je kurac? Quote
Recommended Posts