Baron Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 svirate vi ili ne? koji vam je kurac? Ej... znas ti vrlo dobro skim ja imam posla u tom bendu. Sviracemo, jebem li ga. Samo oprema... Mozda malo predjemo u narodnjake, odradimo koju svadbu i krstenje (moze i sahrana) i eto novaca! Quote
RAPTURE Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Uskoro prvo izdanje benda Blasphererion. Demo Apocal-Ur chaos ce izdati Danger of Death records. Track list: 1.The master therion (profanation eternal) 2.Demoniacal possession 3.Annathematized for immerse 4.Day of suffering-live (morbid angel)cover 5.demoniacal possession-live Bend nastavlja dalje,tri nove pesme su zavrshene i planira se album.Necemo biti aktivni josh neko vreme,ali ocekujte nas uskoro!!!"> Quote
RAPTURE Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Blasphererion interview with Metal Core Fanzine!!! http://www.metalcorefanzine.com/ Quote
banedeathmetal Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Uskoro prvo izdanje benda Blasphererion. Demo Apocal-Ur chaos ce izdati Danger of Death records. ... Zelim rezervisati svoj primerak! Quote
Talvi Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Da izrazim i ja podršku, onaj demo što mi svojevremeno dopade ruku je bio za svaku pohvalu. Quote
Denny Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Pravite svirku za nas domaće, pičke. Quote
Baron Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Hvala vam puno na podrshci,ludi!Nadam se da ce mo sto pre krenuti s radom. Quote
Recommended Posts