Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

House of Lords Rules!!!:rockdevil:

Nema bolje od Journey - Separate Ways i Toto - Africa. Neznas koja je od koje bolja

Kad smo kod ovakve muzike, jel slusa neko Stan Busha?Ja imam samo Shine i extra mi je album

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/topic/32159-pravilapredlozipitanjaidejeprimedbe/
  • 2 weeks later...
Posted

A dobro,nisu baš najnoviji bend,ali su došli nakon najveće popularnosti AOR-a koje je završilo u ranim 90-ima,nakon čega su "alternativni" bendovi zavladali scenom,te više nije bilo toliko hard rock i AOR stare škole,pa se stoga po meni bendovi nastali negdje od 1994 nadalje mogu smatrati novima.

Osobno,djelim AOR na tri razdoblja:

1.classic rock/AOR era (1974-1983):Jefferson Starship,Asia,Journey,Boston,Foreigner,Rainbow,New England,Survivor,Toto,Styx,Triumph,April Wine,REO Speedwagon,The Babys,Eddie Money,Magnum itd.

2.glam/hair metal/AOR era (1982-1993;početak se preklapa s prvom erom):Bonfire,Bon Jovi,Europe (od TFC-a),Def Leppard (Hysteria),Danger Danger,Zeno,Hardline,Bad English,Night Ranger,Signal itd.

3.moderna AOR era (1994 i nadalje):Ten,Line Of Fire,First Signal,Brother Firetribe itd.

Posted (edited)

Nisam baš puno slušao Kansas,na kojim albumima su svirali AOR?

zajebo sam se , mislio sam na boston ne na kansas. ali kansas su isto sjajan bend iako nisu AOR. kakvo savrsenstvo bog te...

Edited by Uriniram fufama u usta