Demon Seed Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Samo potencija, samo soft pop glam Quote
Guest HEFEST Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 To je umetnost. Jesi li video negde operu i da pevaci pevaju krkljajuci slajmaricu? Zna se sta je dobar glas i dobra muzika. Moze doduse covek da se tripuje da mu se svidja svinjski prdez i da to slusa po ceo dan, ali to nije normalno, a nije ni umetnost. A to soft su nadenuli isti oni prljavi i masni netalentovani muzicari kojima je bilo krivo jer ne znaju ni da sviraju ni da pevaju onako kako bi trebalo. Quote
Demon Seed Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Tako je, u hard roku nema lepih vokala i frizura, a u metal nema akordi!!!11 Quote
Guest HEFEST Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 AOR je hard rock tj. mnogi bendovi su hard rock AOR. Informisi se prvo o zanru i nemoj da lupas ovde. Dizes mi pritisak za dzabe, Quote
Antikristina Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Samo nemoj da ga biješ, Hefeste Quote
Guest HEFEST Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Ne treba biti maloumnika. Oni se sami biju u zivotu. Salim se naravno. Neznanje je sreca. Quote
The Great Duck Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Aukurac, zašto li sam oživljavao ovu temu? :/ Quote
Demon Seed Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 (edited) Dvaput Fergie sluzi da pustis Fergija jedno minut, da se zaraduje, onda preko pustis jos jednog Fergija i uzivas u homofoniji. Polifoniji, izvinjavam se Edited August 24, 2013 by Demon Seed Quote
Guest HEFEST Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 (edited) Ma dva puta jer ovaj budjavi softver ne da editujem sem ako nisam brzi Gonzales. Trebao je tu da bude jedan covek legenda koji je izdao solo album pre mesec dana. Edited August 26, 2013 by HEFEST Quote
Guest HEFEST Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 (edited) E danas na radiju naleteh na jedan vrhunski AOR bend koji se mora poslusati. Ja sam jednostavno odusevljen onim sto sam cuo do sada. Pravi rok bez koga bi umrli i svi ostali zanrovi rok muzike zajedno sa metalom. Drvo bez korena se susi i neminovno truli. Sa ovakvim i slicnim bendovima jos uvek ima nade. Dok blek metalci koji kevcu na sceni ruse ugled rok muzike, bendovi kao sto je 101 south cine prave rokere ponosnima. Oni koji znaju samo za AC/DC, U2 i Whitesnake i ne znaju vise ni jednu rok grupu i pored cuda zvanog internet mogu da ga puse. Edited August 26, 2013 by HEFEST Quote
Demon Seed Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Samo nezno, samo emotivno, nikad neminovno truljenje Quote
Guest HEFEST Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Nezan je Michael Bolton i njegovi radovi zadnjih godina, a sve ovo gore i ne bas sem ako nisi pristalica sotone, antisluhista ili obican pasji sin koji razume samo kevtanje. Quote
Guest HEFEST Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oewbEajP6Rk Quote
Guest HEFEST Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 (edited) Novi Place Vendome izlazi u novembru. Band: Place Vendôme Release date: November 01st, 2013 Lista pesama: 1 - My Heart Is Dying 2 - Fragile Ground 3 - Break Out 4 - Maybe Tomorrow 5 - Power of Music 6 - Lost in Paradise 7 - Hold Your Love 8 - It Can' Rain Forever 9 - Thunder In The Distance Edited August 27, 2013 by HEFEST Quote
Guest HEFEST Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Tuzna vest. Pogorsalo se stanje sa kancerom. A taman sam ovde izbacivao Fergija. Mozda ga ne vole svi ovde, ali on je ipak covek koji je legenda i koji je mnogo dao svetskoj muzici i covek koji iako ozbiljno bolestan jos uvek peva. Smejati se kao Demon Seed coveku sto izgleda tako mrsavo ili homofono kako on kaze je totalno van svakog smisla. Izdrzi Fergi!!!! http://www.gofundme.com/3ydgpo Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Covek koji izgleda homofono :haha: Sta seres, nigde nisam pomenuo izgled coveka 1 Quote
Guest HEFEST Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 (edited) Dvaput Fergie sluzi da pustis Fergija jedno minut, da se zaraduje, onda preko pustis jos jednog Fergija i uzivas u homofoniji. Nisi rekao doslovno, a sta onda ovo znaci? Edited August 30, 2013 by HEFEST Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 (edited) To znaci da si stavio dva ista klipa sa Fergijem, pa pustis jednog, sacekas malo, pustis drugog, i slusas ih u kanonu, uzivas u polifoniji. Homofoniju sam pomenuo zbog gejštine, homo-fonija ha-ha Edited August 30, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Guest HEFEST Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Pa to ti i pricam. A odakle ideja za gejstinu sem ako nisi video njega ovako suvonjavog, a jos plav. Pomislio si ovo neka matora pedercina, ali si se zajebo. Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 (edited) za gejstinu samo bazirano na tome da je AOR razvodnjeni pederski "zanr", nista drugo... I Eastwood i Bowie su suvonjavi i plavi, pa ne izgledaju homofono... jer ne pevaju asshole-oriented rock a sigurno da necu da se smejem coveku sto ima rak, nisam bas toliko tr00o Edited August 30, 2013 by Demon Seed 1 Quote
Guest HEFEST Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Znaci tebi su i Toto, Journey, Boston i ostali pederski bendovi? Ja nemam reci za tvoje nepoznavanje materije. Eastwood nije plav. Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 (edited) Znaci tebi su i Toto, Journey, Boston i ostali pederski bendovi? E, tacno tako. Bravo. Ne zaboravimo Europe. Za Istvuda, nije skroz plav, al' bio je u mladosti plavkast (lik u G,B&U mu se zove Blondie ), a i sad pod stare dane je suv, sed i providan, to mu dodje taj look Edited August 30, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Guest HEFEST Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Ali nisi znao ko je Fergi kao sto znas Istvuda i ko je on, a i Istvud nije toliko mrsav uopste kao Fergi. Bowie verovatno i jeste peder. Hehehe!! Bio bih iznenadjen da nije. Voleo bih da znam gde ti je slusni aparat nestao. Volis Prolivera, a jednog Fergija ili Paul Sabua ne. Kriminal neukusa. Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 (edited) Treba da znam ko je lik koji je najpoznatiji po tome sto je pevao godinu-dve u Toto, daj molim te Edited August 30, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Recommended Posts