MissionVao Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0925266/ A man named Ned has the ability to bring the dead back to life. The catch is, it's only for one minute, if they are alive longer than a minute someone must die in their place, he also can't touch someone he saves again or they will die and he can't save them again. Cula sam za seriju zbog 2009 Emmy nagrada i zapanjujuce - dobra je! Za razliku od 30 Rock i Arrested Development (mada fanovima Californication-a se mozda i svidjaju) - licno misljenje . Skidajte pa javite; ima dve sezone u trajanju od 60min 1 Quote
*Nameless* Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Meni se ne svidja. Prica previse djetinjasta.. Quote
MissionVao Posted September 23, 2009 Author Report Posted September 23, 2009 Sta je ovo s forumom, izgleda samo ti gledas serije Quote
*Nameless* Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Hah... pa ak sam @home bilo u ZG, bilo u SA imam tri opcije: gledat tv, cvarit na netu i citat knjigu/ucit za fucks/educirat se. Desperate times, desperate measures :haha: onda vecinu vremena provodim van kuce Edited September 23, 2009 by *Nameless* Quote
MissionVao Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 (edited) Konacno odgledah seriju do kraja (ne znam sta mi bi da joj se vratim), u medjuvremenu sam shvatila da je totalno sranje odustati odmah zbog 'naivne' price, posle 10ak epizoda skontas koliko je truda ulozeno u bukvalno sve. Serija mozda nije po svacijem ukusu ali nema manu. Naravno povucena je posle 2 sezone Ako bi neko dao sansu sarenoj uber slatkoj seriji nek proba ovu Edited October 12, 2011 by MissionVao Quote
Recommended Posts