bo88gdan Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 a da, kad se sad setim bolje da nisam ni ja isao 1 Quote
Mikes Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Da hrast festival, da sam bar mogao I ja da idem sa svojom djecom iz "obdaništa". Srpski power metal, paganska mitologija, slovenska mitologija. Dobre stvari. Novo na ovim prostorima u ovom obliku. Quote
Runner Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Gledao sam ovaj bend baš na tom festivalu, tad sam i prvi put čuo za njih. Zvučali su mi kao neki punk / metal na tragu Ritma nereda, ali sa epskom paganskom tematikom. Meni ne ide to jedno uz drugo. Previše urban zvuk / stil za takve tekstove. 1 Quote
Mikes Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Ne mora značiti ako pjeva o mitologiji da to mora ići sa harmonikom. Quote
PajatheTrut Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 e ajde nek mod neki zatvori ovu temu nema smisla stvarno, lakse mi da vidim 20 tema za repetitore i smetove pickematerine nego za ovo 2 2 Quote
Мајор Гашпар Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Novi album. https://www.hardwiredmagazine.com/mortal-kombat-decenija-2019/?fbclid=IwAR2xmLUYLZEg_72vyPCKMhSntIu9dthRZ1_Y9utSCsU65xBkxjdpGSuxLH4 Quote
Dinarski Ratnik Posted November 6, 2023 Report Posted November 6, 2023 Novi album najavljen za Decembar Quote
Sreta Posted January 5 Report Posted January 5 Tragedija, realno. Do sada je prolazilo kao polu-sprdnja. Ovo je u najmanju ruku, jezivo. 1 1 Quote
Čevu Posted November 2 Report Posted November 2 Ok pesma, bolja od skoro svake pesme sa novog albuma Quote
Recommended Posts