Sreta Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Sta li se ti tripujes debilcino? 3 2 Quote
Night's Blood Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Na ovom Yumetalu su sve neki veliki metalci. Hajde da se takmicimo ko je vise metal. 2 6 Quote
truliandedzombileš! Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 greota je da po jumu vršljaju ovakvi debili... nije da nerviraju, daleko bilo. više svi ti patetični pokušaji trolovanja (tag hoya, bata, kapetan autonomaš...), prosto zamaraju, bacaju u neku melanholiju, čoveka mrzi da postuje išta. postalo dosadno od kada oni divljaju. 3 3 Quote
Tag Hoya Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Nije mi namera trolovanje, samo iznosim svoje mišljenje. Izvinite što na Yumetalu diram svetinju koju redovno možete gledati kod Lee Kiš na Pinku. To je pravi R'n'R. 1 6 Quote
Captain Spaulding Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Nije mi namera trolovanje, samo iznosim svoje mišljenje. Izvinite što na Yumetalu diram svetinju koju redovno možete gledati kod Lee Kiš na Pinku. To je pravi R'n'R. Ajde se ti lepo uninstaliraj i prekini da postojis 1 6 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Ja će razumem onu obradu Brkova, mada glupo je za obradu praviti spot,i to spot u fazonu: solo djitrista-Vidi onog Baneta MVP-a snimijo dobru stvar,aj i mi tako nešto celu noć i celi dan,nana...al šta mi u pićku; pevać-paaa...aj da obradimo pesmu neku... To!- (dere se pijani bubnjar), basista drka karu u wc-u: a vlado georgiev? pevać-pušite ga i ti i on.... gitarista-e vala,svaka ti dala!; bubnjar:maaaalaaaa! (pegla) pevać:toooo! i ondak svi poćnu da se dernjaju ko iz introa craniuma za speed metal sentence kad ih osude na robiju. kao do jaja... i onda ono sranje od spota.da ste pametni,snimili bi ste spot za seks i grad recimo,ono u fazonu,neke milfaće,koje se guze,vi pizdite itd.ako ništa bar u ovoj zemlji nije teško naći kuravele i stare i mlade za spot,a da ne prićam kad ćića izadje u grad,lepe se za mene ko sintelan. Nisam to rekao, ali sam mislio. Hvala na ispravci. Npr. Horror piknik je zajebancija, ali su zadali domaći zadatak svim domaćim bendovima koji još uvek pokušavaju da sviraju treš. Takođe, Bandar se i sa Piknikom uvek zajebavao, ali imaju dobrih stvari. Koji domaći zadatak bo te lebac...ono distorzirano izdrkavanje je tebi domači zadatak...kurca blagog ti nemaš pojam o ćem pišeš.Piknik da stastaviš sva sranja od '93-94 do danas,ne bi imo dovoljno iole kvalitetnih stvari za jedan album od 40 minuta. Tigrevi iz Smedereva su bili domaći zadatak,pa ih niko nije sfato... ŠTA ME VIDIŠ,ŠTA ME GLEDAŠ,ŠTO SI PIĆKA ŠTO MI NE DAŠ... e! to je poenta! 2 1 Quote
Destructor Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 eeee, 5. aprila su u banjaluci, taman da ih pogledam pa negdje do raspusta da batalim ovaj metal Quote
Flash Gordon Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 http://balkanrock.com/milos-krickovic-mortal-kombat-telesop-nije-mrtav/ Intervju sa Krikijem povodom Antievrovizijskog koncerta! Quote
Sreta Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Tag Hoju izazivam na sibanje za sledeci sajam knjiga, lik je govnez prve klase, neko prosto mora da mu stane na put... Quote
Dead Man Walking Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Vidim da je tema mrtva, izašo novi album http://nocturnemagaz...a-mortal-kombat http://www.youtube.com/watch?list=PLDWFSimBoz1dYvlBwpUhtdhgSRbKfq9sT&v=DmloO3b0ceA Quote
Мајор Гашпар Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Дрога, новац, Миљаковац. Да преслушамо. Quote
Tag Hoya Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Hahahaha..... Seljaci maznuli refren iz ove pesme Quote
Mikes Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 "Rune" su dobre, nešto nabolje u zadnjih 20 godina. To je pravo osvježenje na sceni... Hoćemo još. Masa vapi za još. 4 Quote
PajatheTrut Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 И мој измет је право освежење на сцени, да ли за њиме вапиш ? 4 3 Quote
oʞɾoƃ Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 to je taj lazarevački DIS platićeš manje humor Quote
PajatheTrut Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 to je taj lazarevački DIS platićeš manje humor Плачи јер су моје инстант форе смешније од твојих у које улажеш сате размишљања. 5 3 Quote
НонеуклиД Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Djubr3333 sr@nj3 0d b3nd@, j@0 strasno majk0 m1L@ !!!! Quote
Mikes Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 Боље је да се баце на "РУНЕ". Боље него да раде на мортал комбату . Quote
bo88gdan Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 Ovo je bilo popularno na onom festivalu epskog kurca palca tolkin igra prestola pa slusali smo ih uzivo hrast fest Quote
Recommended Posts