Korgoth Of Barbaria Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Losi ste i ovaj sto vam svira klavijature samo gresi. a klavijaturista je bio los na poslednjoj svirci jer je vece pre toga pijam svirao narodnjacku tezgu u PIROTU, ahhahahahahha, ko ga jebe kad je SINAN SAKIC !!!! Duvajte ga! Sale rastura! Osim toga covek je ozenjen, ima decu i pored svih muka on i dalje gura ovaj Mortal Kombat. Koliko ljudi se danas toliko cima za bend? I pojacala kada moraju da se nose, Sale se prvi prihvati posla iako ima drvenu nogu. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 22, 2010 Author Report Posted January 22, 2010 e pa nek nabije tu drvenu nogu u bulju sto se mene tice. jebem ti bend koji ne moze posteno da odigra fudbalicu ili kocke. svi smo sportisti osim njega. pa nisam ga ja terao da se pejna na punpu i da sa nje skace, e sad kad nema nogu onda ajmo da pravimo bend. pa da, kad je nesposoban za muskarca ajde klavir da svira, ma idi bre !!! p.s. JESAM PEDER I NEKA SAM PEDER, AL ZA VAS SAM LEGENDA !!! 1 1 Quote
Шарки Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Је л' сме Мортал Комбат против Анивена један фудбал? Quote
Duke Of Borca Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Cuti papku, odrace nas na olimpijadi retardiranih pored ovih nasih invalida 1 Quote
Шарки Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Хаха, неће. Дебели на голу, Шоне као задњи везни, Ђоле и ја на крилу а ти у шпицу! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 23, 2010 Author Report Posted January 23, 2010 ahahahah, nagrdiste soneta da je "vezara" i to zadnja, ahahahahhaha. pa onako, ima nas manje i jos 50% benda igra fudbal, druga polovina od fudbala zna jedva izraze kao sto su "sudija" i "manchester" ali nije uopste losa fora da se organizuje neki fudbal, pa ce mi da igramo "mesano meso", ko zna, zna, a ko ne zna, pije guaranu, ahahahahahhahahahaha Quote
Bejbe Kompajler Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 p.s. JESAM PEDER I NEKA SAM PEDER, AL ZA VAS SAM LEGENDA !!! :wub: Quote
Шарки Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 ko zna, zna, a ko ne zna, pije guaranu, ahahahahahhahahahaha Од допинга је једино ракија дозвољена. Quote
Zoll Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Odma da se zna, ako dođe do tog fudbala, ja igram levog spoljnjeg, nemoj posle da bude da se nisam prijavio na vreme... Quote
Bejbe Kompajler Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Ti ne možeš da igraš fudbal, ti si Stanislav HOŠevar Quote
Zoll Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Hmm... biće da si ti nekog drugog pomešala sa nekim drugim... Quote
Bejbe Kompajler Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 HOŠ crew! Junorozvoz kervere svizvaaaas (ram pam pam) Kendamaro hicvoroš kedbedbeeeeeeš Quote
Zoll Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Eto... a ja se samo prijavio za fudbal Quote
Теша Тешановић Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 ajde ljudi organizujte jos svirki uzivo.hocemo da vas cujemo.i svirajte malo i novom sadu 1 Quote
Zoll Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 ajde ljudi organizujte jos svirki uzivo.hocemo da vas cujemo.i svirajte malo i novom sadu Malo pauziramo sad, rade se neke nove pesme, pa na proleće nastavljamo sa svirkama. Biće i NS tada sigurno ! Quote
NatashaNS Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 ajde ljudi organizujte jos svirki uzivo.hocemo da vas cujemo.i svirajte malo i novom sadu To Tesho! NS vas ceka na prolece. Quote
CrystalArcade Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 E, momci, slušao sam vas prvog, kad ste svirali sa Perom. Razbijate!!! Samo tako nastavite, imate šansu da dogurate visoko!!! Quote
Bejbe Kompajler Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 YouTube recomends you to listen to Dženan Lončarević - Dobro je to, because you watched Mortal Kombat - Klint Istvud 1 1 Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 1, 2010 Author Report Posted February 1, 2010 pa i ja mislim da su klint i dzenan isto. kako kaze jedna pesma, JA SAM MALA KAUBOJ IZ BOSNE !!! Quote
NatashaNS Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ahahahhahaha, sjajna preporuka youtube-a. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 (edited) Sjajna, sjajna. Bilo ih je još simpatičnijih nego me mrzelo da sve skrinšotujem, ali je upuČen Laza u sve interesantne preporuke Edited February 19, 2010 by СморениКупус Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 19, 2010 Author Report Posted February 19, 2010 prvo FB a sad yum. stigla nam poruka na FBu, bla bla bla, laza je upucen pa nek vam objasni, sad ti ovde pises isto tako laza mi je mnogo upucen ovih dana, da nema problem sa vama zenama? :) Quote
Zoll Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 prvo FB a sad yum. stigla nam poruka na FBu, bla bla bla, laza je upucen pa nek vam objasni, sad ti ovde pises isto tako laza mi je mnogo upucen ovih dana, da nema problem sa vama zenama? :) :haha: Ma gde sme da bude problema! :haha: Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 20, 2010 Author Report Posted February 20, 2010 pa ne znam bas. od kad je kriki zapalio za svabiju (Stuttgart Online, ahahahahaha), bend ima ozbiljnih problema sa devojkama ko ce njeh sve take mlade opremiti??? to je pitanje :) bolje da se ti aktiviras nego deda ahahahahahahahhaha Quote
Night's Blood Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Onda imas ozbiljan moralni problem. XD Hmmmm.........ne. Volim (sto bi Smorock rekla) kvalitetan hejt. Kad stampate zenske majice? Quote
Recommended Posts