Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Koliko videh nema teme Slusa li jos neko ovaj odlicni,ne bas toliko poznati i nazalost sada vec bivsi bend Njihova muzika je nesto izmedju jazz-a i psihodelicnog roka,mada svasta tu jos ima Shoot then Quote
Defunctus Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Naravno da slusa. Odlican i zaista specifican bend...mislim je saksofon najvise zasluzan za to. Btw. Cure For Pain rules. Quote
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Za ovaj bend sam saznao tako sto sam kao klinac kupio Primus mp3 i nasao neke albume od njih na istom disku. Nisam ih bas odavno cuo, a mogao bih, skoro da se vise i ne secam kako zvuce... Edited September 24, 2009 by Talvi Quote
salebghouse Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) u,naravno. bas,bubanj i sax,kako da ih covek ne voli? Eleven O'Clock edit:bas sa 2 zice Edited September 24, 2009 by salebghouse Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 Cure For Pain je rekao bi moj favorit Quote
Radnaskela Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 morphine vrh. ja sam isto čuo za njih tako što sam pre 3, 4 godine ortakinji sa faksa tražio mp3 primusa i na njemu je pored primusa bio i morphine. rekao ajde da čujem ko su ovi i prvo što sam čuo je cure for pain i to ona prva pa buena i bio u fazonu nije ovo loše...i onda sam ih vremenom zavoleo. predobar bend. cure for pain i yes su mi za sada najbolji, možda mi je yes malo bolji od cure for pain nemam pojma. mrtva trka za sad. mada nisam preslušao like swimming i the night. kakvi su oni? meni je morphine savršena zika za kres ja kad čujem markov glas, baš mi fali riba u tom trenutku Quote
salebghouse Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 pola grada je saznalo za morphine zahvaljujuci bas tom disku . ja sam prvo cuo like swimming,album mi je u rangu sa cure for pain (istoimena pesma se cuje u jednoj epizodi homicide-a). preslusaj album,super je. i da, stvarno su najbolji kad se slusaju u malim dozama i u spec.prilikama Quote
Berliner Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 jeste bili na egzitu na A.K.A.C.O.D.? jedan od najdrazih mi koncerata. Quote
Demon Seed Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Jok :/ Koje je godine to bilo? Sto je najcrnje, ja nisam imao tad pojma da je doticni gospodin umesan, moguce je da sam i bio na tom Exitu a da nisam dosao na odgovarajuci stage Quote
Berliner Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 2013 mnogo dobro bilo svirase i morphine and lo it was good Quote
Demon Seed Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 A, nisam bio, da mi ne bude zao. Mozda bila Burbonka ^^ Quote
Bourbon Princess Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 jeste bili na egzitu na A.K.A.C.O.D.? jedan od najdrazih mi koncerata. koliko sam se ja smorila što nisam bila :/ nećeš jebati opušteno, nećeš ni ti <3 Quote
Recommended Posts