Night's Blood Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Edit - hah, prestiže me Mare, al' dobro, ionako su na megauploadu cele epizode i brže skida. Stavila da se skida. Hvala oboma. Quote
Guest HEFEST Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Dokle vise ovi tupavi reziseri ima da nas smaraju sa ovim forenzicarskim serijama. Odgledah ih ko zna koliko i naucih sve zivo i mrtvo tako da ozbiljno razmisljam da upisem skolu za forenzicare i cisto radi formalnosti uzmem diplomu(jer ih cepidlake traze prilikom zaposljavanja). Bem ti krv krvavu!!! Zar je potrebno snimati i ove kosture. Sledeca serija ce biti gledanje u kozu, pa u kosu , pa u nokte dok ne budu ispucali sve adute. Onda ce prolongirati agoniju sa gledanjem u klonove i najzad ce morati da kapituliraju negde 2063. godine. Sto se tice kostiju interesuju me samo filmovi Don Coscarelli- ja i tacka!!!! Quote
-Mare Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Dokle vise ovi tupavi reziseri ima da nas smaraju sa ovim forenzicarskim serijama. Odgledah ih ko zna koliko i naucih sve zivo i mrtvo tako da ozbiljno razmisljam da upisem skolu za forenzicare i cisto radi formalnosti uzmem diplomu(jer ih cepidlake traze prilikom zaposljavanja). Upisi, trebaju nam takvi kao ti. Quote
Hisara Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Dokle vise ovi tupavi reziseri ima da nas smaraju sa ovim forenzicarskim serijama. Brate, to je neuporedivo bolje od onih sapunica koje se decenijama ne skidaju sa tv-a... Quote
Guest HEFEST Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Brate, to je neuporedivo bolje od onih sapunica koje se decenijama ne skidaju sa tv-a... Tu se slazemo, ali zar moramo bas po lesevima da brljamo i da gledamo serije gde su klot ubistva i obdukcije(u ovom slucaju pretezno na skeletima). Prikazuju ta govna, a neke stvarno dobre nece. Pocnu jednu sezonu Supernatural i jednu Lost i ja nevideh da su nastavili dok ja ne verujem da ima zemlja u Evropi(mozda izuzev Albanije) koja nije ap-tu-dejt danas sa tim serijama. Quote
Brynhildr Posted September 30, 2009 Author Report Posted September 30, 2009 Lost su prikazivali do kraja. xD Tj. 4 sezone, tada nije bilo pete. Quote
Guest HEFEST Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Lost su prikazivali do kraja. xD Tj. 4 sezone, tada nije bilo pete. Ok to nisam znao. To je bio samo random primer. Quote
Hisara Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Imas i "Supernatural", ali ne znam na kom bese kanalu. Ja ga ne pratim, jer ortak ima sve serijale na cd-u, pa gledam kad imam vremena... Quote
his infernal majesty Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 kako se zavrsava serija na kraju, cuo sam da je kraj dosta interesantan??? Quote
Stefan34 Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Nije jos gotova serija, 19 Maja poslednja epizoda? Quote
Recommended Posts