Dr Death Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 po meni,jeste prevara. cim je precutano.da je uz saglasnost,onda nebi bila.
Lord Iffy Boatrace Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 ako devojka pozeli drugu kitu to je prevara automatski ! 1 1
In The Flesh Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Glasao za "ne" If she could only see you now
Zen Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 (edited) Sta je obaveza, da nekom platish ili da mu peresh sudove? Taj deo ne kapiram. Veza je s druge strane nesto super, pa ako u njoj imas sve sta ti treba i lpeo ti je, nema potrebe ici dalje. Ako hoces da ides dalje, onda je veza u kojoj si trash i treba je prekinuti. Bez neke preterane filozofije. Edited September 25, 2009 by Smorock
krchulj Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 ako muškarac to uradi, onda nije, ako žena to uradi, onda jeste... e da, i ako je drugi pozivni broj, isto nije... ako devojka pozeli drugu kitu to je prevara automatski ! i to... 1 1
johnnyzzz Posted September 25, 2009 Author Report Posted September 25, 2009 zanimljivo... a ako nisu u istoj mobilnoj mreži, onda opet nije? 1
Sisus Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Sta je obaveza, da nekom platish ili da mu peresh sudove? Da mu ga operes sudove. 2
Footog Qpoos Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 (edited) mislis,ako ti imas 063 karticu,a svalerka 064 karticu,onda je ok? jebote,al ste brzi... Edited September 25, 2009 by Trne-svetska mega faca
Grobodan Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 If she could only see you now Pa zna ona za moj stav Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze Medjutim, naravno, ako se emocije umesaju, onda raskrstiti vezu. 1
Sisus Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 onda raskrstiti vezu. Raskrstiti s krstom.
Zen Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 e da, i ako je drugi pozivni broj, isto nije... Imam mob i +381 i +387.. jel to znaci da mogu da imam svalere posto je druga drzava u pitanju?
Grobodan Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Raskrstiti s krstom. Nikad cvrst, sto bi rekli The Stone.
In The Flesh Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Pa zna ona za moj stav Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze Medjutim, naravno, ako se emocije umesaju, onda raskrstiti vezu. I kazete li jedno drugome kad se lisite frustracija? Apsolutno nema ljubomore? To je stvarno super stvar ako tako funkcionise
Grobodan Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 I kazete li jedno drugome kad se lisite frustracija? Apsolutno nema ljubomore? To je stvarno super stvar ako tako funkcionise Pa rekoh ti da mi nije zanimljivo pa nikad nisam to ni uradio, kažem da nemam problem sa tim. Za mene je prevara ono što radi jedna moja poznanica - ima vezu od 5 godina i drugu, paralelnu od 3. Sex na jednu noć mi to nije.
Baal Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Pa zna ona za moj stav Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze Medjutim, naravno, ako se emocije umesaju, onda raskrstiti vezu. Bravo. Plusić. 2
Recommended Posts