Jump to content

sex bez obaveza  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Sta je obaveza, da nekom platish ili da mu peresh sudove?

Taj deo ne kapiram.

Veza je s druge strane nesto super, pa ako u njoj imas sve sta ti treba i lpeo ti je, nema potrebe ici dalje. Ako hoces da ides dalje, onda je veza u kojoj si trash i treba je prekinuti. Bez neke preterane filozofije.

Edited by Smorock
Posted

ako muškarac to uradi, onda nije, ako žena to uradi, onda jeste...

e da, i ako je drugi pozivni broj, isto nije...

ako devojka pozeli drugu kitu to je prevara automatski :)!

i to...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

If she could only see you now :no:

Pa zna ona za moj stav ;)

Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze :da:

Medjutim, naravno, ako se emocije umesaju, onda raskrstiti vezu.

• Upvote 1
Posted

e da, i ako je drugi pozivni broj, isto nije...

Imam mob i +381 i +387.. jel to znaci da mogu da imam svalere posto je druga drzava u pitanju?

Posted

Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze :da:

I kazete li jedno drugome kad se lisite frustracija? Apsolutno nema ljubomore? To je stvarno super stvar ako tako funkcionise :da:

Posted

I kazete li jedno drugome kad se lisite frustracija? Apsolutno nema ljubomore? To je stvarno super stvar ako tako funkcionise :da:

Pa rekoh ti da mi nije zanimljivo pa nikad nisam to ni uradio, kažem da nemam problem sa tim.

Za mene je prevara ono što radi jedna moja poznanica - ima vezu od 5 godina i drugu, paralelnu od 3. Sex na jednu noć mi to nije.

Posted

Bravo. Plusić. :wub:

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...