bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Btw necu ga banovati, posle da kuka kako eto nismo mu mogli nista pa smo ga banovali. Ovako mu svi mogu svasta Interesantno je to sto si to spomenula. Tachnije sto si naglasila. Jos mi je zanimljivije ovo na kraju "ovako mu svi mogu svasta" Dakle implicira da ti zelis da meni neko radi nesto, ovako psihicki? Kako ti volis da kazes spusta na svoje mesto. Uz ostale uvrede na "finjaka" kako volite da zborite, apsolutno prikazuju tvoju lichnost u lepom svetlu. A da zaboravio sam, ovo je forum, nisi ti takva u stvarnosti ljudi se ovde transformisu. 1
bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Prince, ti si? Ne, ja sam malo lepsi i jebem redje. Kako mi je u roku od 10 minuta opala reputacija sa 16 na 8. Sad me interesuje da li mi 3 osobe daju minuse na svaki post, ili se tu ukljuci josh par njih koji ne smeju da zbore al smeju da daju minus. PRojektujte to na stvarni zivot - i apsolutno ce te shvatiti moju poentu. Edited September 26, 2009 by Elitista u Povoju.
Dark_Elf Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Uvatio te Elitista sad u šemu Smoroče. Jbg... kad odgovaraš.
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 А што се тицимаш око минуса и плусева?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Pf, pa ja imam tipa -60 , haha, and proud of it 3
johnnyzzz Posted September 26, 2009 Author Report Posted September 26, 2009 Ne, ja sam malo lepsi i jebem redje. Kako mi je u roku od 10 minuta opala reputacija sa 16 na 8. Sad me interesuje da li mi 3 osobe daju minuse na svaki post, ili se tu ukljuci josh par njih koji ne smeju da zbore al smeju da daju minus. PRojektujte to na stvarni zivot - i apsolutno ce te shvatiti moju poentu. ko je šta imao ozbiljno da kaže na temu rekao je, pa se prešlo na zezanje a ti smaraš prozivajući ljude kako su ovakvi i onakvi zato što se zezaju, i sve pretvaraš u mučnu filozofiju (iako si spomenuo da si tu da bi se zezao)... čak i kada delim tvoje mišljenje na neku temu umore me tvoji postovi... tako ti je i opala reputacija, nikom se više ne drvi a ti drviš i dalje... 2
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Pf, pa ja imam tipa -60 , haha, and proud of it Ево, дао сам ти ја плусић.
Josif Visarionovič Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Pf, pa ja imam tipa -60 , haha, and proud of it Ti si amater,look at mine 3
Sisus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ja kontam sta Elitista hoce da kaze, jer ovde cesto tema koja ima potencijal da se ozbiljno razgovara ode u kurac tim sprdatorskim komentarima.Naravno da je i to u redu, ipak je ovo forum, ne treba svi da budemo deadly serious, ali opet, ako vec ima neke diskusije, nepotrebno je da dodje neko i kaze recimo, 'Emo je gej' ili tako nesto. Ali prosto, moras shvatiti da su ljudi drugaciji i to je to. Pa i pričalo se ozbiljno na prvih 5 strana. Svako je rekao šta je imao. Ima li poente dalje pričati jedno te isto? Uz ostale uvrede na "finjaka" kako volite da zborite, apsolutno prikazuju tvoju lichnost u lepom svetlu. A da zaboravio sam, ovo je forum, nisi ti takva u stvarnosti ljudi se ovde transformisu. Nisi mi odgovorio na jedno pitanje, a vezano za to što si rekao. Koliko ljudi sa ovog foruma si upoznao uživo?
kuruz Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Код мене +99, и веран сам к'о пас. Kad imaš 15 naloga i sam sebi daješ pluseve.
vudun Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Kad imaš 15 naloga i sam sebi daješ pluseve. :haha: Не мешај ме са Визардом, мој је само фузбалер издајник! http://www.youtube.com/watch?v=hMEiVAD3sxw
Faustus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 kakve veze ima Hevi Metal sa tim? Nikakve.. Hilti bolje ide uz neki Spid.
bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Nisi mi odgovorio na jedno pitanje, a vezano za to što si rekao. Koliko ljudi sa ovog foruma si upoznao uživo? Uf, br'te mili. Oko 5-6 njih znam. Можда и више. Edited September 26, 2009 by Elitista u Povoju.
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ti si amater,look at mine Ти добијаш минусе шта год да напишеш. 4
bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Pf, pa ja imam tipa -60 , haha, and proud of it Није битна цифра битан је механиѕам. Дајте ми минус. Edited September 26, 2009 by Elitista u Povoju. 1 6
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ја сам ти дао плус зато што су ти дали минус. 2
bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ја сам ти дао плус зато што су ти дали минус. Ја сам теби дао минус за казну. Све једно, одо. 4
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ja sam se skroz zbunila sa ovim minusima i plusevima 1 1
Zen Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Minus je seks bez povoda a plus je seks bez obaveza. Jel sad jasnije? .. ili beshe obrnuto?
Josif Visarionovič Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ти добијаш минусе шта год да напишеш. O tome se radi,i kad ne pisem nista dobijam Evo sad i na ovo ocekujem bar jedno 5 4
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Е, јбг, хтедох плус да ти дам, али прекорачио сам позитивне данас. 2
johnnyzzz Posted September 26, 2009 Author Report Posted September 26, 2009 hahaha, svi postovi na ovoj strani negativni... osim smorock... mod partibrejker... 1 1
Josif Visarionovič Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ajde kompleksasi udelite sve sto imate 1
Recommended Posts