Jump to content

sex bez obaveza  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

A da li je ta osoba vredna tebe i tvoje buducnosti kada nakon 10 godina zajednicke veze ona odluci sve to dovesti pod veliki znak pitanja i moguci kolaps zbog kresa za jednu vece sa nekim levim tipom?

а шта ако се креснула са типом јер си ти кренуо да је запостављаш последњих пет, па има аргумент АХА ПИЧКО САД МЕ ЗАПОСТАВЉАЈ ИМА НЕКО КО МЕ НЕ ЗАПОСТАВЉА у циљу да те испровоцира.

Не зајебавам се знам лика који је славио што му је жена нашла швалера јер не мора више да јој купује нити да је кара. И боли га курац.

Pa nisam ni ja,ali znam da ne bih oprostio.Teoretske sanse nema.Znaci tvrdim.

Е да, јебо сам ти жену.

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

Не зајебавам се знам лика који је славио што му је жена нашла швалера јер не мора више да јој купује нити да је кара. И боли га курац.

Па, што је није једноставно шутнуо? Развод и крај.

Posted (edited)

Никад не можеш да знаш шта би урадио заљубљен.:)

To stoji,ali mi ovde pricamo o dugoj vezi.Zaljubljenosti vise nema,to se odavno pretvorilo u ljubav.A to su dve potpuno suprotne stvari,i u njima covek potpuno drugacije reaguje i gleda na partnera.

@Elitista

Nemam zenu.I necu je skoro imati.

Edited by lemmy sixx
Posted (edited)

U ovom momentu mi je svejedno i bukvalno sam zaboravio sranja u vishegodishnjoj vezi koja mi je priredila jedna devojka.

Bivsha :haha:

Nema oproshtaja dokle god gajim emocije prema nekome.

Trenutno sam u dvogodishnjoj vezi i oprostio sam sadashnjoj devojci kada se zvalila sa nekim likom. Za to sam saznao nekoliko meseci posle nemilog dogadjaja i nisam chak ni imao snage da se ljutim. Jbg, bolje to nego seksanje.

Ali, ne dao bog da joj se to ponovi.

Edited by .Vuk
Posted (edited)

Zaljubljenosti vise nema,to se odavno pretvorilo u ljubav.A to su dve potpuno suprotne stvari,i u njima covek potpuno drugacije reaguje i gleda na partnera.

Тачно, друже, али ако си са неким 10 година, делите буквално и шољицу кафе, кад ти је неко нешто више, онда не можеш знати шта би урадио. Ево, ја нпр. не знам. Иако делим став са тобом да не бих опростио. Али, ко зна како бих се ја поставио.

Edited by Narsil
Posted (edited)

Pa tu se samo vracamo na ono sto je Grob rekao,da je sve to individualno.I samim tim,ova rasprava nema poentu.

P.S. - i da,mani se vise forumskih diskusija,i zavrsavaj vise onaj fanzin. ;)

Edited by lemmy sixx
Posted

Па, што је није једноставно шутнуо? Развод и крај.

А што би? Кад размислиш он је направио себи бенефит.

1. Жена идаље има исте обавезе према деци и кући ако оће да живи ту, швалер сигурно неће да је прими.

2. Он нема никакве обавезе према жени.

Другим речима све је исто само што он не мора да се труди око ње. Већ може да ради шта оће и да ужива у повластицама брака.

Ако му се јебе наће млађу ако му се једе кува му стара.

Posted

А што би? Кад размислиш он је направио себи бенефит.

1. Жена идаље има исте обавезе према деци и кући ако оће да живи ту, швалер сигурно неће да је прими.

2. Он нема никакве обавезе према жени.

Другим речима све је исто само што он не мора да се труди око ње. Већ може да ради шта оће и да ужива у повластицама брака.

Ако му се јебе наће млађу ако му се једе кува му стара.

ахахахахахахаха, а ја мислио постоји и љубав. :haha::haha::haha:

Posted

@Elitista

Nemam zenu.I necu je skoro imati.

А то објашњава твоје сигурне ставове. :)

ахахахахахахаха, а ја мислио постоји и љубав. :haha::haha::haha:

Каже мој стари, кад нешто пропадне - вадиш штету.

Ако се разводиш само губиш на томе да ти можда узме пола куће.

Него је пустиш да се кара још мало па набавиш доказе прилагодне суду да сврља па после и ако оће да се разводи издувала га је.

Мораш да будеш конструктиван у животу.

Posted (edited)

Каже мој стари, кад нешто пропадне - вадиш штету.

Ако се разводиш само губиш на томе да ти можда узме пола куће.

Него је пустиш да се кара још мало па набавиш доказе прилагодне суду да сврља па после и ако оће да се разводи издувала га је.

Мораш да будеш конструктиван у животу.

Твој стари је у праву. ;)

Edited by Narsil
Posted

Momci, fina je ova diskusija al udaljili ste se od teme,(a nema cak ni spama :lol: ) presli ste na prevaru i oprastanje

Btw, ako je naslov seks bez obaveza, pitanje za poll je lose postavljeno, zapravo je diskusija o fenomenu prevare, a ne o fenomenu seksa bez obaveza - sto se SBO tice, nijedna od osoba ne mora biti u vezi, moze samo jedna, a mogu i obe, to su sve varijacije SBO :mhihi:

Posted

naslov nije samo SBO, ima i posle :)

Ma znam, samo ocu istaknem da naslov nije on par sa pitanjem na poll-u :smile:

Btw, seks bez obaveza sam po sebi, 'vako kako sam ga ja definisao, je do jaja, cisto da napomenem. :mrgreen: Problem je kada se ljudi iz pogresnih razloga upuste u njega il kada neko tu ima neiskrene namere...

Posted

Sex bez obaveza...probao sam nekoliko puta. U nekim slučajevima je bilo kul, bili kompatibilni i sve to, u nekim slučajevima je bilo katastrofa. Svaki put kad se to desilo, bio sam single, jer nikad to ne bih uradio u trenutku kada imam devojku, bilo bi besmisleno i ukazivalo bi da u toj vezi nešto debelo ne funkcioniše kako treba. U slučaju kada se to desi kada imaš partnera, hipotetički gledano, po mom mišljenju-to jeste prevara. Bez obzira da li su emocije uključene u to (što je još gora varijanta) ili ne, izdao si nečije poverenje, kraj priče. Ta osoba stvarno treba ili mnogo da te voli ili da bude ravnodušna prema tebi pa da pređe preko toga. Kad smo kod prevare, mene je devojka jednom prevarila kada se poljubila sa drugim likom, s tim što smo se dan pre toga posvađali i nismo govorili, tako da to tehnički i nije bila prevara, mada je oboje tretiramo tako :bigblue: Uradila je to iz nekog revolta i osvete, tako da sam prešao preko toga. Doduše, nisam ni ja cvećka, imao sam brljotina preko kojih je ona posle svega ipak prešla i još uvek smo zajedno. Ja lično mogu jednom da istolerišem neki "incident" (mada ni to ne bih mogao svakoj devojci), eto, može da se desi iz različitih razloga. Sve više od tog jednog puta je namera, i tu praštanja nema.

Posted

Prevara je čin u koji te je partner gurnuo svojom nekompetentnošću. Partner je kriv što je prevaren. A ti si magarac ako ga ne ostaviš zbog toga.

:mhihi:

Posted

Ја сам варао своје девојке из чистог дизања его-а илу томе слично. Јер ми се могло. Сад имам стабилну везу са девојком коју много волим, иако су се у прошлости дешавале разне ствари, али битно је да је сада све функционално и на најдивнијем могућем нивоу.

Posted

битно је да је сада све функционално и на најдивнијем могућем нивоу.

Gay.

Ko ce da bacamo kvote da ce mu nabiti rogove? :rockdevil:

Posted

Momci, fina je ova diskusija al udaljili ste se od teme,(a nema cak ni spama :lol: ) presli ste na prevaru i oprastanje

Btw, ako je naslov seks bez obaveza, pitanje za poll je lose postavljeno, zapravo je diskusija o fenomenu prevare, a ne o fenomenu seksa bez obaveza - sto se SBO tice, nijedna od osoba ne mora biti u vezi, moze samo jedna, a mogu i obe, to su sve varijacije SBO :mhihi:

Tema je o tome AKO imaš devojku da li je SBO sa drugom devojkom prevara ili ne?

Btw, uglavnom se slažem sa onim što je Lemi rekao.

Posted

Gay.

Ko ce da bacamo kvote da ce mu nabiti rogove? :rockdevil:

Možda već jeste, čim je sve tako divno i funkcionalno u odnosu :mhihi: Šala, naravno.

Posted

Дивно и функционално је зато што постоји међусобно разумевање и поштовање, али очигледно је овде све искривљено па тако и вредности.

Posted (edited)

Дивно и функционално је зато што постоји међусобно разумевање и поштовање, али очигледно је овде све искривљено па тако и вредности.

Kao da ima veze da li ce ti nabiti rogove ili ne...opusteno.

:D

Edited by Poor Twisted Me
  • Upvote 1
Posted

Ma zezam se, bre. Potpuno se slažem u vezi sa uzajamnim razumevanjem i poštovanjem, a tome bih dodao i iskrenost kao jednu od najvažnijih stvari u odnosu. Kada nema tih komponenti, džaba svaki trud. Odnos je bez toga besmislen.

Posted

Ma zezam se, bre. Potpuno se slažem u vezi sa uzajamnim razumevanjem i poštovanjem, a tome bih dodao i iskrenost kao jednu od najvažnijih stvari u odnosu. Kada nema tih komponenti, džaba svaki trud. Odnos je bez toga besmislen.

Бар неко. :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...