Jump to content

sex bez obaveza  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ja sam samo pluseve davao.

Zapravo, ni na jednom jedinom forumu nikada nisam dao minus ili negativnu reputaciju, nikome.

Više volim da se verbalno suočim, ako me neko nervira.

P.S. Treba tema da se preimenuje: "Plus bez obaveza" :haha:

Posted (edited)

Ma vazi smekeru, samo nemoj vise da se smejes molim te.

Takvi obicno prestanu da se smeju kad dodju u neku realnu situaciju.

Дакле, човек ти је рекао да престанеш на форум на Интернету да качиш слике на којима се смејеш, а ти си одговорио да такви престану да се смеју кад дођу у реалну ситуацију. Занимљив случај посипања пепелом.

Edited by Sgt. Major
Posted (edited)

Ja bih se pre zabrinula zbog ovog boldovanog dela.

Masturbaciju potpuno podrzavam. :da:

Masturbacija je vođenje ljubavi sa osobom koju voliš najviše na svetu. To je sasvim ok :bigblue:

Edited by Sha
Posted

@Sha- Sta mi tu prevrces ocima?

Moj post se odnosio na ovo: Masturbacija kao samozadovoljenje polnog nagona. :P

Zajeb'o sam se kad sam stavljao smajlija, da ne bude zabune. A i vo ispravio sam. Volim drkanje, ali ne volim drkadžije :lol:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Дакле, човек ти је рекао да престанеш на форум на Интернету да качиш слике на којима се смејеш, а ти си одговорио да такви престану да се смеју кад дођу у реалну ситуацију. Занимљив случај посипања пепелом.

E jebiga,nisam razumeo u kom kontekstu je bilo napisano,a vi ste poznati po tome da kad covek pogresi krenete da serete kao da je neki smrtni greh

Posted (edited)

SBO je kul :meshuggah:

Ja ne bi isao svesno na to da varam devojku,ali ako se ukaze prilika,sto da ne?

Plus tokom godina sam provalio da dosta ljudi prica svasta tj neiskreno su i namazani,tesko je zaista naci iskrenu i postenu osobu,tako da nikad u potpunosti ne mos biti siguran sa vecinom cura-kuco,maco,ljubavi,seceru,volim te,udajem se za tebe :haha: a ovamo obicno posle raskida i nekog vremena nekako po Marfiju saznas neke ruzne stvari,kao da ti neko opali samar :)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted

ako si sa nekom curom, i izjebes tamo neku drugu curu,to nije prevara nego jednostavno ti se svidjela da je jebes ali ti se nije svidjela za vezu ,tako da si sa starom curom super

Posted

ako si sa nekom curom, i izjebes tamo neku drugu curu,to nije prevara nego jednostavno ti se svidjela da je jebes ali ti se nije svidjela za vezu ,tako da si sa starom curom super

Ti treba da zivis u komuni. :haha:

Posted (edited)

Postujem njegovo misljenje, ne moram da ga podrzavam. A ono sam napisala zbog toga sto sam po njegovom postu procenila da bi se dobro uklopio u takav zivot.

Pusti sisu na mene :smile:

Ignore

Edited by Night's Blood
Posted

SBO je kul :meshuggah:

Ja ne bi isao svesno na to da varam devojku,ali ako se ukaze prilika,sto da ne?

Plus tokom godina sam provalio da dosta ljudi prica svasta tj neiskreno su i namazani,tesko je zaista naci iskrenu i postenu osobu,tako da nikad u potpunosti ne mos biti siguran sa vecinom cura-kuco,maco,ljubavi,seceru,volim te,udajem se za tebe :haha: a ovamo obicno posle raskida i nekog vremena nekako po Marfiju saznas neke ruzne stvari,kao da ti neko opali samar :)

Која је поента болдованог дела?

а што се тиче остатка, ја обично када се веза оконча сумирам лепе делове исте, баш из тог разлога јер људи обично причају све и свашта о особама које су им биле "куце и маце". То није фер ни према тој особи,а ни према самом себи.

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...