Footog Qpoos Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 imo sve spremljeno,i spavo u putu,bole ga kurac. ali vidiš ti ko ostaje axe,elf,teša,tvoj sisus,to su sve baće,moje godište ili stariji od mene,izuzev teše (možda mu nisu dali se vrne u studenjak pa osto), ali disu ovi što se kunu u okupe,metalman,trne,pa ovaj što je sad poćo da sluša mejdene i slićni... u zivotu nisam napisao da bih dosao na okup...ne zanima me to...ko hoce da se okuplja moze da dodje u novi sad...u ulicu novosadaskog sajma na pivo kod jedine kladionice mocart u toj ulici... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Ako ce platis pivo cu dodjem Quote
Footog Qpoos Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 moze,nije frka... :bigblue:sta je 40 dinara za kolegu forumasa... a ti castis tiket? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Sledeci put gledajte da zakazete dan pred Marduk i Vader i ocekujte naravno dobru posetu Video sam jedno 20 yumovaca na Kanibalima a ko zna koliko ih je bilo na Ziziju Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 moze,nije frka... :bigblue:sta je 40 dinara za kolegu forumasa... a ti castis tiket? Odigracemo tiket pa ako dobijemo popijemo te pare na licu mesta haha Quote
Footog Qpoos Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 haha,pa na tu varijantu necemo popiti pivo do vidovdana... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Ako ce platis pivo cu dodjem ovako,napucajte se za novi sad,obavestite me,ja ćastim,vodim vas u Bistro,i znaći,dok SVI,ali SVI NEPOPADATE,NEMA NAZAD.ko hoće nazad kući,ja ga lićno bijem,a posle i karam po potrebi. JA KAD PIJEM,nema stajanja,dok ne ostanem bez para,ili me jarani ne odvuku kući ubivenog. šta 40 dinara,celu noć pijenje. jednom sam za veće stuko 24 piva, 4 komata ne eks...ostalo u roku od 3,5 sata. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Baca,ja sam vec u NS-u hehe,moze BISTRO,ja sam ZA! Quote
Јарослав Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 чини ми се да сам био пар пута у Бистро-у. него, има једна кафана, не могу да се сетим како се зове. тамо на Детелинари. дал је нешто Путник, или тако неко чудо. е тамо је много добро. а и она Зец у центру је добра. тамо смо једном напили лика што држи кафану. иначе, кафана ради до 11 увече, а ми смо остали до 6 ујутру. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ĆEP,da l'to beše još radi,to je vr' kavana bila. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 (edited) Kuglana je dobra za cugu,nema pevaljke ali je dobra!Ja kazem,sledeci okup bi bilo extra da bude u NS-u. Edited October 21, 2009 by BruceBruce Quote
Footog Qpoos Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ĆEP,da l'to beše još radi,to je vr' kavana bila. cep se propederisao,u 11 zatvaraju... Kuglana je dobra za cugu,nema pevaljke ali je dobra!Ja kazem,sledeci okup bi bilo extra da bude u NS-u. kuglana je dobra,radi i posle radnog vremena...a i radi ona slikarka...koja je uvek trestena...gostiona je dobro mesto...iz safarikove se skrene u jednu ulicicu... jedine 2 kafane koje sklope noc i jutro su kafane na ribljoj pijaci... Quote
Теша Тешановић Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Dobro je što nikad nisam došo na ovo.Gledam sad nešto.Meni ne bi bilo teško s kolima a ni s busom da zapucam za bg iz novog sada,ali kad pogledam...za koji kurac? masa vas koji ste tamo,bega kući sa poslednjim dnevnim busevima,ko zna ko plaća klopu kad hasate,verovatno onaj jadnik koji poslednji zagine za stolom...a opet,sdruge strane,dajete po 100eur mesećno za razne cedeje i koncerte,a kad treba se ostane na okupu,svi beže pre 12 i niko nema 100,ali 100dinara da da za busa noćnog! papkovi svileni. jednom kada dodjes u beograd idemo u kafanu sa zivom muzikom (recimo lovacka prica)i ostaje se do jutra imo sve spremljeno,i spavo u putu,bole ga kurac. ali vidiš ti ko ostaje axe,elf,teša,tvoj sisus,to su sve baće,moje godište ili stariji od mene,izuzev teše (možda mu nisu dali se vrne u studenjak pa osto), ali disu ovi što se kunu u okupe,metalman,trne,pa ovaj što je sad poćo da sluša mejdene i slićni... ja na svakom okupu ostajem do kraja bez obzira na sve ovako,napucajte se za novi sad,obavestite me,ja ćastim,vodim vas u Bistro,i znaći,dok SVI,ali SVI NEPOPADATE,NEMA NAZAD.ko hoće nazad kući,ja ga lićno bijem,a posle i karam po potrebi.JA KAD PIJEM,nema stajanja,dok ne ostanem bez para,ili me jarani ne odvuku kući ubivenog.šta 40 dinara,celu noć pijenje.jednom sam za veće stuko 24 piva, 4 komata ne eks...ostalo u roku od 3,5 sata. Baca,ja sam vec u NS-u hehe,moze BISTRO,ja sam ZA! onda bi i ja navratio do novog sada Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Eto vec cetvrorica regrutovani za pijanku, idemo dalje...? Quote
Теша Тешановић Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Eto vec cetvrorica regrutovani za pijanku, idemo dalje...? otvorio sam temu specijalno posveceno tom okupu gde bi se pojavio razbijac.evo nadam se da ce da je odobre Quote
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Je l' primate zene u drustvo? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Hahah bice od vaznosti kao stari svat Quote
Теша Тешановић Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Je l' primate zene u drustvo? naravno Hahah bice od vaznosti kao stari svat da Quote
Dark_Elf Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Teša ne pije, al' je najluđi od svih. Voleo bih i ja da to mogu. Kad ćemo na Baju Tešo? Quote
Теша Тешановић Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Teša ne pije, al' je najluđi od svih. Voleo bih i ja da to mogu. Kad ćemo na Baju Tešo? 30tog u petak peva baja mali knindza u kafani lovacka prica.ide wizard of gore i jos nas Quote
Dark_Elf Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Uhh... ja baš tada treba da imam jedno putešestvije... Ajd' videću, možda svratim. (uzgred, planiraj da ću opet sedeljku jednu da napravim krajem novembra, da svrneš ako možeš). Quote
WIZARD OF GORE Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 30tog u petak peva baja mali knindza u kafani lovacka prica.ide wizard of gore i jos nas o da duni vetre malo preko jetre Quote
Feniks . Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Bistro Kultna kafana, kad nista ne radi, u jutarnjim satima se uvek ide u bistro na pivo, bar je tako bilo dok sam ziveo u NS. Radi li jos uvek celu noc? Nisam dugo bio, neko mi rece da je sad drugacija kafana nego pre, da je kao nesto renovirano...krajem devedesetih se tamo lepo pilo Quote
LazaGNR Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 (edited) moze,nije frka... sta je 40 dinara za kolegu forumasa... E,ocu i ja pivo ovako,napucajte se za novi sad,obavestite me,ja ćastim,vodim vas u Bistro,i znaći,dok SVI,ali SVI NEPOPADATE,NEMA NAZAD.ko hoće nazad kući,ja ga lićno bijem,a posle i karam po potrebi. Hahahaha,underground Edited October 23, 2009 by LazaGNR Quote
Теша Тешановић Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 (uzgred, planiraj da ću opet sedeljku jednu da napravim krajem novembra, da svrneš ako možeš). ajde kada budes pravio sedeljku posalji mi poruku na mobilni par dana ranije da znam da dodjem Quote
Recommended Posts