Маузер Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Aj vidimo se momci. Ja sam lunatik u havajci. Quote
Dead Man Walking Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Brate svaka čast, ja ću da obučem dva duksa i duksgaće, nije ova zima za zajebanciju, a i prehlađen sam Quote
Sisus Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Došao si na Kanibale, k'o da ćeš u vojsku. Quote
METAL Man Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 znaci ovaj okup je prso do jaja. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 pretpostavljao sam da će ovako i biti.....sledeći put: Smorock "izmisli" neki datum i kraj! nema glasanja i sličnog sviranja kurcu Quote
Zen Posted October 20, 2009 Author Report Posted October 20, 2009 pretpostavljao sam da će ovako i biti.....sledeći put: Smorock "izmisli" neki datum i kraj! nema glasanja i sličnog sviranja kurcu To i ja kazem.. Sledeci okup krajem novembra ili pocetkom decembra.. Realno debilno je da se na poslednji okup ove godine pojavi n-1 ljudi. Quote
METAL Man Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 (edited) pa valjda ce biti bolje sledeci put.. javilo se 20 ljudi za ovaj okup (10 za 17-ti i 10 je reklo da je sve jedno) i na kraju niko nije dosao.. Edited October 20, 2009 by METAL MAN =) Quote
Dead Man Walking Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 (edited) Došao si na Kanibale, k'o da ćeš u vojsku. Haha, zajebi bre, znaš da smo posle koncerta pešačili na Novi Beograd jer vozovi ne idu sa glavne stanice i da smo tamo još čekali do 4 ujutru. Čak mi je oko 3 i bilo malo prohladno I kiša je padala non stop... Edited October 20, 2009 by Dead Man Walking Quote
Dark_Elf Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Stvarno sramota da se niko sem divljeg tigra nije pojavio. Da sam znao da će da zvrji sam, ja bi došao da popijemo pivo neko. Haha, zajebi bre, znaš da smo posle koncerta pešačili na Novi Beograd jer vozovi ne idu sa glavne stanice i da smo tamo još čekali do 4 ujutru. Čak mi je oko 3 i bilo malo prohladno I kiša je padala non stop... Staro dobro post-koncertno maltretiranje. Super zvuče te dogodovštine kad se ovako pričaju, ali kad si na licu mesta, samo sanjaš svoj krevet i momenat kad ćeš da se baciš na isti. Quote
Sisus Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Sad znaš kako je meni bilo na zadnjem okupu. Quote
LazaGNR Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Stvarno sramota da se niko sem divljeg tigra nije pojavio. Sto sramota? Kad su neki rekli da im jednostavno ne odgovara taj dan. Mozda sramota za one koji su rekli (=glasali) da bude taj dan... Eto,najneuspeliji okup do sada... Quote
Dark_Elf Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Kad su neki rekli da im jednostavno ne odgovara taj dan. Pa nije ni meni odgovarao taj dan, al' da sam znao da će Tigar sam da sedi, došao bih. Barem dvojica da ih je bilo, pa da mogu da odu na pivo... ovako... bezveze skroz. Quote
LazaGNR Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 (edited) Pa ne verujem da je Milos sedeo tamo i pio sam,k'o poslednji penzos Mislim,ako je vec video da je sam,sigurno nije cekao na tom mestu 100 godina... Edited October 21, 2009 by LazaGNR Quote
Footog Qpoos Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 otkud znas,mozda je bas bio uporan... "doci ce,doci ce...rekli su da ce doci...znaci,dolaze.." Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Dobro je što nikad nisam došo na ovo.Gledam sad nešto.Meni ne bi bilo teško s kolima a ni s busom da zapucam za bg iz novog sada,ali kad pogledam...za koji kurac? masa vas koji ste tamo,bega kući sa poslednjim dnevnim busevima,ko zna ko plaća klopu kad hasate,verovatno onaj jadnik koji poslednji zagine za stolom...a opet,sdruge strane,dajete po 100eur mesećno za razne cedeje i koncerte,a kad treba se ostane na okupu,svi beže pre 12 i niko nema 100,ali 100dinara da da za busa noćnog! papkovi svileni. Quote
Dark_Elf Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Otkud ti to? Vazda je na okupima bilo zakasivanja... bar u mom slučaju. Nekoliko odabranih uvek ostane da junački dočeka jutro. Quote
kuruz Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 На следећи окуп долазим, обећавам. Quote
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Sisus i ja kad smo bili na okupu ljudi su nas lepo sacekali i ispratili, Axe mi je cak spremio klopu dok je Sisus knjavao . Elf, Tesa i Axe su bili sa nama do sitnih sati, a i ostali ljudi su bas dugo ostali. Cak i je i Gojko bio a putovao je rano ujutru. Quote
Јарослав Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Dobro je što nikad nisam došo na ovo.Gledam sad nešto.Meni ne bi bilo teško s kolima a ni s busom da zapucam za bg iz novog sada,ali kad pogledam...za koji kurac? masa vas koji ste tamo,bega kući sa poslednjim dnevnim busevima,ko zna ko plaća klopu kad hasate,verovatno onaj jadnik koji poslednji zagine za stolom...a opet,sdruge strane,dajete po 100eur mesećno za razne cedeje i koncerte,a kad treba se ostane na okupu,svi beže pre 12 i niko nema 100,ali 100dinara da da za busa noćnog! papkovi svileni. ја не идем кући док зора не заруди! иначе, следећи окуп, ће можда бити за две недеље, тј 31вог октобра. тако је нешто Сморок споменула. Quote
kuruz Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Е не може, 31. идем у Арену на Чорбу. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Sisus i ja kad smo bili na okupu ljudi su nas lepo sacekali i ispratili, Axe mi je cak spremio klopu dok je Sisus knjavao . Elf, Tesa i Axe su bili sa nama do sitnih sati, a i ostali ljudi su bas dugo ostali. Cak i je i Gojko bio a putovao je rano ujutru. imo sve spremljeno,i spavo u putu,bole ga kurac. ali vidiš ti ko ostaje axe,elf,teša,tvoj sisus,to su sve baće,moje godište ili stariji od mene,izuzev teše (možda mu nisu dali se vrne u studenjak pa osto), ali disu ovi što se kunu u okupe,metalman,trne,pa ovaj što je sad poćo da sluša mejdene i slićni... Quote
kuruz Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 (edited) Брате ја ниједном нисам био на окупу. Edited October 21, 2009 by Куруз Quote
Јарослав Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Е не може, 31. идем у Арену на Чорбу. а ја недељу дана после тога (6ти новембар) идем у Ст. Пазову. онда остаје 14ти новембар. Quote
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 imo sve spremljeno,i spavo u putu,bole ga kurac. ali vidiš ti ko ostaje axe,elf,teša,tvoj sisus,to su sve baće,moje godište ili stariji od mene,izuzev teše (možda mu nisu dali se vrne u studenjak pa osto), ali disu ovi što se kunu u okupe,metalman,trne,pa ovaj što je sad poćo da sluša mejdene i slićni... Metal man je bio. I on je ostao do kasno. A Kuruz stalno nesto serenda. Jbg, mi kad smo krenuli iz Rume znali smo sta nas ceka, smaranje sa prevozom i sl. Mi izabrali da dodjemo, ostali da ne dodju, jbg, ne mogu nikoga da osudjujem zato sto nije dosao. Quote
Recommended Posts