LazaGNR Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 (edited) EDIT:@Bruce:da,ispred one radnje u centru ајде онда да буде 31вог Za Halloween Cemo da se maskiramo? Edited September 29, 2009 by LazaGNR Quote
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 може маскирање. ја ћу у Принца :haha: :haha: :haha: :haha: Quote
Axeanosilas Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 A зашто не десетог, после утакмице? Град ће бити пун, циркаће се на сваком кораку. Обзиром да идем на текму и очекујем победу, планирам да се поштено напијем јербо не могу да се сетим кад сам то урадио последњи пут. Безвезе ми да спајам два викенда, нисам ја више младунац... Quote
WIZARD OF GORE Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 tad bi i bilo najbolje sad će još da izglasaju neki levi termin (24.) a ni pola tih koji su glasali za tu opciju neće ni doći Quote
Oddball Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 ја се апсолутно слажем са том теоријом. погле само Мунисипал и Артиљери... е, а знате шта је зајеб за 24ти? то што тада Надимач свира у НСу. а мени се иде. а има и људи из НСа који би дошли на окуп. ајде онда да буде 31вог nemoj 31. tad je PN u Sloveniji a tad je i Riblja Corba (za koga sve bas zabole) Quote
Теша Тешановић Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 A зашто не десетог, после утакмице? Град ће бити пун, циркаће се на сваком кораку. Обзиром да идем на текму и очекујем победу, планирам да се поштено напијем јербо не могу да се сетим кад сам то урадио последњи пут. Безвезе ми да спајам два викенда, нисам ја више младунац... vidis i ja sam za to da okup bude 10tog.17 mi ne odgovara jer mozda moram da idem negde taj dan Quote
LazaGNR Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Pa,nije to losa ideja za okup posle utakmice... Taman da se svi ponapijamo ko svinji,pa da se preslisamo malo ko kako stoji sa fudbalom ...samo nam onda jos lopta i teren fale Quote
Machka Naopachka Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 I ja sam za 10-ti. U kst-u su devedesete, pa ću produžiti. Aaajde 10-tog.. Quote
METAL Man Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 koliko sam ja upucen utakmica pocinje u 20:30, dakle trajace do nekih 22h... Sta, cete da se okupljamo u 23h uvece?.. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Doci cu i ja pa vi vidite. Quote
Mita Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 ako Satan dolazi ja se bojim da dodjem :smajlikojiterakosuustranu: Quote
WIZARD OF GORE Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 koliko sam ja upucen utakmica pocinje u 20:30, dakle trajace do nekih 22h... Sta, cete da se okupljamo u 23h uvece?.. naravno Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Mozda vam dođem i ja.Ako budnem imo posla u Beogradu 24.oktobra. 17.nisam tu. Znaći,di je okup? Ja dolazim sa svojim konjićem Mercedesom C230,i kad budnete ćuli kako zavija ''Expresno'' hit diskaća,znajte da sam to ja. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 24. je NADIMAC u Novom Sadu,kontam da bi sad tek mogao da se razmatra predlog da okup bude u NS-u... Quote
Guest HEFEST Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 (edited) Valjda ne... Dolazim jedino ako HEFEST bude tamo,obecao sam mu šklempu. U oktobru sam u BG-u par dana,tako da se moze desiti da se potrefi. Ako ti dolazis eto i mene. Posto se ovako preko foruma diskusija svela na obicno jedenje govana onda je logican prelaz na uzivo. Za svaki slucaj cu pre propovedi PTM-u staviti izolir traku preko usta jerbo ne volem da me prekidaju. Edited October 7, 2009 by HEFEST Quote
LazaGNR Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Ako ti dolazis eto i mene. Posto se ovako preko foruma diskusija svela na obicno jedenje govana onda je logican prelaz na uzivo. To ja odavno pricam ljudima 10. verovatno idem na neki rodjandan,pa necu moci u BG. Al ostali datumi mi odgovaraju... Quote
In The Flesh Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Ako ti dolazis eto i mene. Posto se ovako preko foruma diskusija svela na obicno jedenje govana onda je logican prelaz na uzivo. Za svaki slucaj cu pre propovedi PTM-u staviti izolir traku preko usta jerbo ne volem da me prekidaju. Na živo,sine! Ne,stvarno,volio bih da te upoznam i uvjerim se da nijesi toliko nenormalan. Nemoj da me razocaras. 1 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 jA BIK VOleo videti jonyzza,onda onog dennija i davida sa vjerenikom,da ih pitam štogod uživo. Quote
Guest HEFEST Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Na živo,sine! Ne,stvarno,volio bih da te upoznam i uvjerim se da nijesi toliko nenormalan. Nemoj da me razocaras. Bilo bi to stvarno lepo. Jos samo da vidimo kad ce da bude pa ako me ne zajebu za platu tj. ako ne bude kasnila, eto me. Quote
METAL Man Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 17: 10 24: 8 uzdrzani: 10 ja mislim da su svi glasali, moze tema da se zatvori. P.S. Oklup 10-og nece biti razmatran jer je to za 3 dana i tesko da bi se izorganizovali do tad, a i racunajte da ima ljudi koji nisu iz BG-a tako da je glupo da okup bude tako kasno. Quote
Axeanosilas Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Oklup 10-og nece biti razmatran jer je to za 3 dana i tesko da bi se izorganizovali do tad, a i racunajte da ima ljudi koji nisu iz BG-a tako da je glupo da okup bude tako kasno. Поштено. Заборавио сам да сте сви пичићи који морају да оду кући последњим редовним превозом, понеко и пре него што се упали расвета. Quote
LazaGNR Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Oklup Underground Srecom pa nije "oglup"... Quote
METAL Man Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Поштено. Заборавио сам да сте сви пичићи који морају да оду кући последњим редовним превозом, понеко и пре него што се упали расвета. Pa taj rad. I sami ste videli da SVAKI put pre 0h pola ljudi ode, kao da bi uhvatili poslednji dnevni prevoz.. Underground Srecom pa nije "oglup"... hehe, jbg gresi covek. Quote
Recommended Posts