Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drago mi da još neko sa foruma prisustvovao veličini uživo, da ne bude da mi se priviđalo. Svaka čast, ono prvo veče vidim baš jaka lista, "Easy to Slip Away" i "Time Heals" si mu u top10 njegovih stvari, uopšte, tako da solidno zavidim, blagorečeno :haha:Drugo veče realno VdGG stvari izvlače, ali ono, ne bih se bunio.

• Upvote 1
Posted

Krenuo sam da rovarim po albumima iz osamdesetih. Izvini, ali Patience je pet od pet album. Nije čudo što je polovinu albuma izvodio u Atini. Drugo veče je baš insistirao na tim pesmama, bile su mi interesantne live, ali sad kada sam ih savladao u privatnom slušanju razumem zašto se on toliko ponosi na taj svoj period.  :da:

Posted

Ma ništa loše za taj period, ali ono kad pogledaš listu ne može onaj kraj da ti ne iskoči iznad svega, jebga. Napravio sam pit-stop baš tu kod Enter K/Patience, na prva slušanja mi bilo ok, nešto sam tad već krajem novembra se malo overloadovao Hammillom, pa rekao da napravim malo pauzu, pa im se vratim opet natenane.

Posted

Naravno, da se ne lažemo, i ja sam se najviše radovao VdGG stvarima. :haha: 

Idem lagano kroz osamdesete, mislim da ću kod Out of water da napravim pit stop, pauziram nekoliko meseci i nastavim dalje od None of the above. Devedesete su BAŠ prenatrpane, to ću ostaviti da kasnije. 

Posted

Ja sam posle Nadira prvo mislio da će sve ići neki bezveze albumi, što zbog i pada u kvalitetu VdGG albuma iz tog perioda, što jer su više pravi solo albumi, bez pratećeg benda, pa još onda vidim cover za Over gde deluje kao da je odustao od svega, i odlagao sam da ga pustim...a sad mi je taj Over možda i omiljeni solo njegov. Posle toga doduše promenljivo, ali opet oko svakog ima ponešto dobro (The Future Now najbolji cover :haha:), i svašta mi ostalo iz tih albuma u glavi. Tako da, gajim neku nadu da će i posle kroz 90e nešto prijatno da me iznenadi.

• Upvote 1