Uroš S. Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Pošto ne znam da l' ima The Horsemen teme, evo ovde: Nova svirka Centuriona na rođendanskoj svirci The Horsemen-a. http://nocturnemagazine.net/vest/2516/the-horsemen-slavi-peti-roendan-u-dangubi Quote
Postmortal Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Ок, гласам да Центурион тема сјаше са "Демо бендови" форума. Просто заслужују да буду изузетак. Quote
Flash Gordon Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Poslednjom svirkom u "Gun-u" ste me vi i drugi bendovi vratili u vreme kad smo išli po SKC-u, Trećoj, Petoj i Šestoj gimnaziji. Posebno pohvaljujem publiku koja je bila ogromna (znam da je bilo besplatno ali opet). Nadam se da će se ista atmosfera nastaviti i 7-mog i nadalje. Quote
Djole_Centurion Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 2. maja ponovo svirka u nasoj organizaciji, ovog puta u klubu ''Danguba'' povodom proslave 5. rodjendana benda! Pored nas ce nastupati Aphelion (Symphonic metal), Black Division (Melodic Death metal, Hrvatska) i Slayer tribute - War Ensemble! Na nasem repertoaru mozete ocekivati sveze obrade i ako sve bude islo kako je planirano i novu autorsku pesmu! Pocetak u 21:30, ulaz 100 rsd! P.S. RASPUST JE, MOJNE DA VAS SANJAM!!! Quote
Djole_Centurion Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 Drugari, prva svirka u Bg-u jos od maja! Svirka je u nedelju 10. novembra, a 11. je neradan dan, tako da vas ocekujemo u ogromnom broju! Btw, premijerno cemo odsvirati jednu novu pesmu, kao i par novih obrada! Vidimo se! Quote
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 дебели, могао си да окачиш и овај снимак Quote
Djole_Centurion Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 дебели, могао си да окачиш и овај снимак http://www.youtube.com/watch?v=zGtCqtkBcwQ To bi bio sledeci post! Evo potpune objave za svirku, posto me malopre zajeba nesto, il' sam ja totalni retard...xD Drugari, prva svirka u Bg-u jos od maja! Svirka je u nedelju 10. novembra u klubu Danguba, a 11. je neradan dan, tako da vas ocekujemo u ogromnom broju! Btw, premijerno cemo odsvirati jednu novu autorsku pesmu, kao i par novih obrada! Vidimo se! Quote
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 није те ништа зајебало, све је на месту и само да се каже да је улаз 150 динара Quote
Djole_Centurion Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 није те ништа зајебало, све је на месту и само да се каже да је улаз 150 динара Zajebalo me je jer ja okacim i plakat jer na njemu pisu sve te informacije, a on ne izadje...No nebitno!Da se ne bih jebav'o vise, evo event-a za svirku - https://www.facebook.com/events/1374353079470088/ Quote
Djole_Centurion Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Centurion nastupa sutra u klubu Danguba!!! Ovom prilikom bend slavi 6 godina postojanja, a sto je jos bitnije, sav prihod od prodatih karata bice uplacen zrtvama prirodne katastrofe koja je zadesila nasu zemlju! Pored standardnog repertoara, premijerno cemo odsvirati i novu autorsku pesmu! Za vise detalja, evo Facebook event-a - https://www.facebook.com/events/240365589488908/ Vidimo se! Quote
Chicken Little 420 Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 danas izlazi debi album, evo i recenzije https://www.serbian-metal.org/recenzije/24082/centurion-centurion/ Quote
VoivodBG Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 (edited) E jebiga promasih datum, ako je neko bio neka baci utiske. 😄 Edited November 11, 2022 by VoivodBG Quote
azal Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 ja sam hteo ali ladno rasprodato bilo kad sam stigao do doma. svaka cast komsijama. 2 Quote
VoivodBG Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 Opa, znaci metal ponovo postaje prihvatljiv. Masallah. Quote
Crusader87 Posted October 20, 2023 Report Posted October 20, 2023 Pozdrav svima, samo bih da podrzim i pohvalim rad benda. Nije mi jasno kako se ranije nisam upoznao sa debitantskim albumom. Zaista fenomenalna i inspirativna muzika... autenticna, zrela, sa kvalitetnim i kreativnim muzicarima (koliko moje laicko uvo to moze da dokuci), a uskoro ce biti prilika da bend cujem uzivo i na delu 1 Quote
Crusader87 Posted May 11 Report Posted May 11 I bi svirka! Sta reci, bend ima energiju, znanje, kvalitet... nisam muzicar, pa se ne razumem puno ali deluje mi da svako zna sta radi. Mada i kao laik, mogu da cujem da je vokal preozbiljan. Potrudili su se kako na bini, tako i sa tim sporednim stvarcicama koje svi metal sladokusci vole, poput "merch-a" u vidu majci, postera, bedzeva itd. Cak su i karte simpa. Dok sam ih slusao (ne znam zasto tek sada 1.put) uzivo, razmisljao sam koliko ce biti tesko sa nadolazecim albumom da oduseve jer je ovaj prethodni zaista postavio visoke standarde... ali opet, neka bude i upola dobar, za mene je to sasvim ok. Nadam se da ce album uskoro biti objavljen i da ce ubuduce biti brojnija publika, jer ovaj bend to svakako zasluzuje. 1 Quote
HEFEST Posted May 13 Report Posted May 13 I ja sam skorije prvi put cuo za njih i evo vec nekoliko dana ne mogu da prestanem da ih slusam. Steta sto nisam znao za svirku. 1 Quote
Crusader87 Posted May 13 Report Posted May 13 Da, muzika im je "zarazna" Na FB-u sam ih zapratio, pa sam obavesten o svirkama. S obzirom na to da su mi mejdeni, pristi i iced earth omiljeni strani bendovi, sve mi super deluje sto cujem u Centurionu. Pohvala sto pevaju na maternjem jeziku i zvuce ozbiljno... nekako su originalni i svoji. Quote
Crusader87 Posted September 18 Report Posted September 18 Ozbiljne numere. Nastavlja bend u istom (jakom) ritmu! Nastupaju 18. oktobra u domu omladine. Quote
Chicken Little 420 Posted September 18 Report Posted September 18 (edited) Edited October 17 by Chicken Little 420 1 Quote
Recommended Posts