Milica_Milena Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Tako i jedan daggerspawn ili draconic ne mogu nishta da urade (o matorim bendovima koji su nekad bili jaja da ne pricham), a iz sveta se probijaju imena koja su, po meni, slabija. :/ radi se na promovisanju naših bendova u svetu, nadajmo se da će krenuti na bolje ... ja se izvinjavam što pritam - ne kačim ovde ko je ko a i neke koje znam su meni ovde po nick-u nepoznati - tek izvaljujem ko je ko - o kom se bendu radi Vuče (mislim koji je tvoj) ... a sa 2 francuska benda ja radim - šta si radio tamo? Sorry ako sam indiskretna :S
ÆSTROPHOBOS Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Haha, to Vucko, ako je tako zelim ti i da bude i bolje nego sto si zamislio. Militza_Najmilija@ Vuk u svojim venama, osim alkohola ima i oko 50% Francuske krvi, a svira u kRk,Goodeyeclosed, Yobo, DecontrolleD, a nekad je svirao u krs bendovima NorK, Worg i sa (B)Radishom Uroshevicem
Milica_Milena Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Haha, to Vucko, ako je tako zelim ti i da bude i bolje nego sto si zamislio. Militza_Najmilija@ Vuk u svojim venama, osim alkohola ima i oko 50% Francuske krvi, a svira u kRk,Goodeyeclosed, Yobo, DecontrolleD, a nekad je svirao u krs bendovima NorK, Worg i sa (B)Radishom Uroshevicem hvala dušo za info; ja samo imam Decontrolled medju prijateljima - dr moram da ganjam po myspace-u da čujem
Recommended Posts