Empty Posted August 22, 2002 Report Posted August 22, 2002 Mnogo dobar bend bar tako zvuce na ovom "Avenger"albumu sta vi mislite? Quote
scissors Posted August 22, 2002 Report Posted August 22, 2002 pa nisam ih slusao, kakvi su, na sta lice? malo ih opisi Quote
blondie Posted August 22, 2002 Report Posted August 22, 2002 pa nisam ih slusao, kakvi su, na sta lice? malo ih opisi Ma oni su super. Martin Mendez je valjda svirao u Amon Amarth, pa je presao u Opeth... Nego, sto su sve teme zatvorene? Il` je moj racunar poludio? Quote
scissors Posted August 22, 2002 Report Posted August 22, 2002 Ma oni su super. Martin Mendez je valjda svirao u Amon Amarth, pa je presao u Opeth...Nego, sto su sve teme zatvorene? Il` je moj racunar poludio? nazalost ponovila se stvar sa Hail metalom, ovog puta to je bio Kanibal (bivsi priest) koji je pozatvarao sve i jednu temu na ovom forumu... srecom king je tu da sredi (thnx king u r king!! ) Quote
Empty Posted August 23, 2002 Author Report Posted August 23, 2002 pa nisam ih slusao, kakvi su, na sta lice? malo ih opisi pa,sad... ne znam kako da ih opisem... nije brutalno...al' nije ni skroz melodicno... u svakom slucaju predlazem ti da skines par pjesama (moje omiljene su "God,his son and holy whore" i "Masters of war"(ova je sa poslednjeg albuma)) imas nekoliko pjesama na metalblade.de...cini mi se :roll: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 25, 2002 Report Posted August 25, 2002 Ja sam poceo da skidam pesme sa Avanger i skinuo sam prvu pesmu meni bash pevanje i ne lici na cist death vise podseca na black.A onako uopsteno gleano moj zakljucak posle slusanja te prve pesme je melodicni su podsecaju malo na death svirka,za pevanje sam reko da podseca mao vise na black to mi se ne svidja. Quote
Cold Posted August 25, 2002 Report Posted August 25, 2002 pa oni su neki black/death inace,meni se svidjaju a: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 25, 2002 Report Posted August 25, 2002 Evo skinuo sam i drugu pesmu i stvano ova druga vise podseca na death nego na black,sto se tice prve pesme ona je mislim pevanje je black sa nekim malim uticajem deatha. Quote
scissors Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Evo skinuo sam i drugu pesmu i stvano ova druga vise podseca na death nego na black,sto se tice prve pesme ona je mislim pevanje je black sa nekim malim uticajem deatha. ej, gdje si uspio naci pjesme? :? ja ne mogu nikako... Quote
Empty Posted August 26, 2002 Author Report Posted August 26, 2002 na www.allofmp3.com album Avenger a na www.metalblade.de par pjesama Quote
Empty Posted August 26, 2002 Author Report Posted August 26, 2002 na www.allofmp3.com album Avenger a na www.metalblade.de par pjesama Quote
Empty Posted August 26, 2002 Author Report Posted August 26, 2002 Evo skinuo sam i drugu pesmu i stvano ova druga vise podseca na death nego na black,sto se tice prve pesme ona je mislim pevanje je black sa nekim malim uticajem deatha. pa jeste,black/death... a moja omiljena pjesma (masters...) vishe lici na death,pa sam zato ovde postavio temu Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 To ti je kada ne glesdash moj topic ,,Sto Sam NAso Sajt'' 8) a: .Sala. Evo linka:http://catalog.allofmp3.com/mcatalog.shtml?group=3824 Mozes samo da skinesh avanger posto je on free,sve ovo sto je vip 80%grupa albumi su im vip ne mozes da skinesh ako se ne uclanish u vip klub,koji naravno kosta 15$ a ja nemam kreditne k. Ajde uclani se ti verovatno imash k.kartice pa daj malo pass da koristim )). Quote
Cold Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Inace,morate se prvo registrovati na sajtu (k'o da vi to vec niste znali ) Quote
scissors Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 bas sam skinuo (konacno ) par pjesama... sviraju neki melodic/brutal death metal i nisu toliko losi. cak mi se i malo svidjaju a: izdali su novi album pod nazivom "Versus The World". 01 "Death In Fire" 02 "For the stabwounds in our backs" 03 "Where silent Gods stand guard" 04 "Across the rainbow bridge" 05 "Down the slopes of death" 07 "Thousand years of oppression" 08 "Bloodshed" 09 "... and soon the world will cease to be" za sada ima samo jedna pjesma za download. MP3: Amon Amarth - "Death In Fire" http://www.metalblade.de/mp3/amonamarth-De...Deathinfire.mp3 Quote
Aleara Posted October 20, 2002 Report Posted October 20, 2002 Ja imam Once Sent From The Golden Hall i The Avenger i mogu reci da bend otkida! Mada, zavolela sam ih pre par godina kad sam cula Thor arise (valjda sto se spominje Thor ) Quote
Embraced Posted January 25, 2003 Report Posted January 25, 2003 Amon Amarth je bas sila od benda. Spada medju moje favorite, ako nije i moj najomiljeniji bend. Kao prvo ima snagu, bez koje tesko koji bend u ovom pravcu moze da uspe. Za njega se ne moze reci da je bas Death metal bend, ima zaista dosta uticaja. Medjutim ono sto me je fasciniralo kod ovog benda su tekstovi. Paganska verovanja, vracanje u stara vremena, krvave bitke sa hriscanima, legende, mitovi, opevani u njihovim pesmama, zaista ukazuju na to da ovom bendu niko ne moze da stane na put. Btw. svaki njihov album je cista desetka i u njihovim pesmama nema mesta za ko je se moze reci da su losa ili da smaraju. Zaista sam prezadovoljan ovim bendom. Uvek cu ih slusati... Quote
Aleara Posted January 25, 2003 Report Posted January 25, 2003 A je li cuo neko ovaj njihov najnoviji alboom? Quote
scissors Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 A je li cuo neko ovaj njihov najnoviji alboom? pa skini pjesmu care, dao sam ti link gore :roll: Quote
Tormentor Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 Novi album im je najlosiji do sada. Ima jednu ili dvije pjesme koje se izdvajaju slusati a ostalo je prosjek. Once Sent From the Golden Hall je zaista dobar album. Quote
Predator Posted January 28, 2003 Report Posted January 28, 2003 Novi album im je najlosiji do sada.Ima jednu ili dvije pjesme koje se izdvajaju slusati a ostalo je prosjek. Once Sent From the Golden Hall je zaista dobar album. Nisam slushao ali to je generalni utisak. Once Sent From the Golden Hall jeste remek-delo ali shta ga znam, Crusher i Avenger su mi nekako bolji. Naravno ceo opus Amon Amarth-a je skoro savrsen, iskljuchujuci najnoviji. Quote
scissors Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 crusher i avanger su najbolji ali ni novi ne zaostaje naravno a: malo lošiji, ali ispraviće se oni na idućem Quote
Predator Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 crusher i avanger su najbolji ali ni novi ne zaostaje naravno a: malo lošiji, ali ispraviće se oni na idućem Zar smo ikad sumnjali u Amon Amarth? Quote
scissors Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 ne da vratim temu na vrh, vidim da se otvara dupla tema i to na pogrešnom forumu :roll: Quote
Predator Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 Interesantno...shta josh ima ovde da se kaze... :? Quote
Recommended Posts