Black desire Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Kad bi doso Dimmu Borgir...gledali bi i AA.... Quote
WindrideR Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 AMON AMARTH Cancels Appearance At Slovenia's METALCAMP Festival - Apr. 29, 2007 Swedish metallers AMON AMARTH have been forced to cancel their appearance at the Metalcamp 2007 festival (set to take place July 16-21, 2007 in Tolmin, Slovenia) due to their participation in this summer's Sounds of the Underground tour. Regarding the upcoming SOTU dates, AMON AMARTH writes in a statement, "This is the first time for AMON AMARTH to play a summer festival tour in North America and we're looking forward to it as it will be a new experience for us." Quote
WIZARD OF GORE Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 ma koga bre boli kurac da li ce svirati u sloveniji??? kao neko od vas bi otisao na taj festival....aha oce to Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ja bi to reko: "sve bije kuj nece" :)haahaha Quote
WindrideR Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ja bi to reko: "sve bije kuj nece" :)haahaha Pa reci, nemoj da se stidis. Quote
mara! Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 uh, sad mi je laknulo, bar znam da ih ne propustam Quote
dr NIK@ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 ma koga bre boli kurac da li ce svirati u sloveniji??? kao neko od vas bi otisao na taj festival....aha oce to pa naravno da necu ici, ali su ispalili u svakom slucaju... ocigledno im je vise privlacno da sviraju po USA nego ovde. P.S. kad kazem ovde, mislim na ovaj region. Quote
mara! Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 pa zasto i ne bi, kad svake godine od prvog metal campa oni sviraju...? Quote
oʞɾoƃ Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 ma koga bre boli kurac da li ce svirati u sloveniji??? kao neko od vas bi otisao na taj festival....aha oce to Zapravo, oni su mi bili jedan od glavnih razloga da idem. Sad mi ostaje samo Dismember koji mogu da gledam i u Bosni kad budu. Ništa od Metalcampa ove godine. Quote
digrejzo Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 "Ništa od Metalcampa ove godine." to ne znachi da ovaj topic treba da umre. AA Quote
Fenris Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 HAIL AMON AMARTH!!! oni su mi oduvek bili jedan od omiljenih bendova... AND SOON THE WORLD WILL CEASE TO BE!!! Quote
Petar Pan Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Čak se i nekome kao što sam ja svidhaju, to je valjda dovoljno! Quote
Novaliis Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Runes to my memory.. A ima li šanse da navrate do nas? Quote
oʞɾoƃ Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Nabavih ovaj Versus The World "Viking Edition" (ne znam jesu gori oni što su ga tako nazvali ili ja što sam ga kupio ), i moram priznati da nekako nije ostavio utisak na mene. Naravno, "Death In Fire" i "For The Stabwounds In Our Backs" su vrh pesme, ima ih još odličnih, ali kao album me nije oduševio. Ne znam zašto. Možda su malo previše pompezni za moj ukus... Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Sve to nadoknađuju na koncertu svojim izgledom.. Quote
WoI Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Nabavih ovaj Versus The World "Viking Edition" (ne znam jesu gori oni što su ga tako nazvali ili ja što sam ga kupio ), i moram priznati da nekako nije ostavio utisak na mene. Naravno, "Death In Fire" i "For The Stabwounds In Our Backs" su vrh pesme, ima ih još odličnih, ali kao album me nije oduševio. Ne znam zašto. Možda su malo previše pompezni za moj ukus... mnogi kazu da im je versus the world najbolji album mada ni na mene nije ostavio neki utisak osim tih pesama koje si pobrojao. zaista death in fire je vec legendarna pesama ali album kao celina...moglo je bolje Quote
Novaliis Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Amon Amarth ne sme ovako da padne Thunder rolls across the plains, Thor rides in pouring rain. He rides to Jotumheim to fight Lightning strikes when Mjölner bites. :pivopije: :rockdevil: Quote
Andrija Smith Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Uh, bas obozavam ovaj bend, posebno pesmu Pursuit of the Vikings! Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Ja volim i stari i novi Amon Amarth iako se malo razlikuje muzika. Ali gotivni su skroz! Quote
Elderane Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 I Amon Amarth nastupa na Castle Festivalu! Svirace u petak, 04. Jula i bice headlineri uz Avantasiju Quote
Talvi Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Cekaj, to je istog dana kad i Korpiklaani??? I'm soooo there!!! Quote
oʞɾoƃ Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Two new festivals confirmed We are proud to announce that we will do our very first appearance in Serbia this summer. The show will take place at the Catle Festival on July 4. We are also happy to announce that we will be appearing at this years Lorca Rock in Spain on July 25. Quote
Recommended Posts