DieH@rd Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 another +1 Ako neko naidje na lyrics-e nek javi. Quote
Lunar Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Nece bit ilirike dok neizadje album. Quote
ukyo Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 (edited) evo za title track, sa ultimatemetal foruma, kolektovane lyrics There is Fenris grim His jaws are open wide The serpent rises from the waves Jormungandr twists and turns, mighty in his wrath The eyes are full of primal hate Thor, odin’s son, protector of mankind, ride to meet your fate, your destiny awaits Thor, Hlôdyn’s son, protector of mankind, ride to meet your fate, ragnarök awaits Vingthór rise to face the snake with hammer high at the edge of the world as lightning fills the air as Mjölnir does it's work the twinfold serpent roars in pain //edited Thor, odin’s son, protector of mankind, ride to meet your fate, your destiny awaits Thor, Hlôdyn’s son, protector of mankind, ride to meet your fate, ragnarök awaits Mighty Thor, grabs the snake firmly by its tongue lifts his hammer high to strike soon his work is done Vingthór slays the guardian snake leading to the death twilight of the thundergod ragnarök awaits twilight of the thundergod twilight of the thundergod twilight of the thundergod twilight of the thundergod [solo] thor, odin's son, protector of mankind, ride to meet your fate, your destiny awaits thor, Hlôdyn’s son, protector of mankind, ride to meet your fate, ragnarök awaits Nisu 100% tacne ali su ih sastavljali desetine ljudi tako recimo da je preciznost dosta visoka Edited August 28, 2008 by Ukyo Quote
Black desire Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Cuo sam promo i odlican je, album na mestu, svaka cast, isto je a opet drukcije...! Quote
RaVeN Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Hm....ne znam...ali Amon Amarth je usao u neki fazon da pravi albume koji lice jedan na drugi...postace drugi Marduk !!! Inace, posle par slusanja...fino zvuci....ali nista specijalno... Quote
Novaliis Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Ma samo neka nastave tako, neka ne skrenu sa iskrene staze modernih vikinga razbijača. Quote
oʞɾoƃ Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Nece bit ilirike dok neizadje album. Biće kad mi zakažemo intervju Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Upravo sam preslušao album u celosti po drugi put i napisao review, koji će nadam se uskoro biti online. Za sada ću reći samo da je utisak krajnje mlak. Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) Pa zato što je u poređenju sa prethodnim ovaj album vrlo ravan. Nema toliko dobrih momenata, ima filler pesama (Guardians Of Asgaard je verovatno najdosadnija koju su uradili u karijeri), nema onih ultrabrzih, moćnih pesama tipa Cry Of The Black Birds... Nije album loš, samo nije zaista ništa specijalno po Amon Amarth kriterijumima. Fali im ili ideja ili energije. Edited August 29, 2008 by Gojko Quote
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ja mislim da oni imaju ideju samo su malkice usporili,meni se svidja! Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 http://www.metal-sound.net/reviews.php?read=103 Quote
Lunar Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Meni je samo glupo sto je album zapravo nishta novo nego With Oden On Our Side 2. Album je solidan ali samo ce Live for Kill(najbolja pesma sa albuma), Free Will Sacrifice i Embrace the Endless Ocean uci u malo vece slusanje. Kako ja kazem osredan album ali nije losh. Quote
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Bolje da bude nastavak nego da su ga zasrali ,mijeetaalll,jebe kevu,meni se svidjaa!! :rockdevil: Quote
Angelystor Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Kako ste nahvalili ovaj album k'o da je ne znam shta... I ne verujem, zar sam ja jedini kome smeta zvuk? Prichate kako je isti zvuk kao na proshlom...meni ovo nema ni veze. Dakle jedno pitanje za ovaj bend: Where Is Your Sound? Chemu ovolika muljavost? Ili je ovo na net procureo demo albuma? Molim neko da objasni... Ovo je "Enemies Of Reality" situacija, album koji se chini da je sasvim dobar, ali ne mozete da izbacite iz glavu utisak da bi bio exxtra da zvuchi drugachije, bolje. "Where Is Your God?" i "Twilight Of The Thunder God" su oba potencijalni Asatori za ovaj album, ali kita kad ja ne mogu da uzivam u istim kak' treba i shto je sve kao neka budjava kompaktna masa... Mislim..ok, mozda preterujem, ali stvarno ne mogu lepo da sudim o ovom albumu, jer mi nije jasna degradacija u smislu zvuka! Ima ovde dobrog materijala. "Tattered Banners And Bloody Flags" - extra pesma..ali..uh...opet, mogu ovako samo u krug da idem.. ocena: not satisfied. Quote
Black desire Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 zvuk je ama potpuno isti kao na prethodnom, cak mozda i bolji, eeee bondage Bice mi ovo bolji album od Odena, stoposto! Quote
Grob Bez Dna Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 dajte link za album, onaj ne radiiiii! Quote
oʞɾoƃ Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 zvuk je ama potpuno isti kao na prethodnom, cak mozda i bolji, eeee bondage Bice mi ovo bolji album od Odena, stoposto! Ne vidim kako bi tako nešto moglo biti moguće. Quote
Grobodan Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Meni je samo glupo sto je album zapravo nishta novo nego With Oden On Our Side 2. Kratko i jasno, to je to. Quote
WoI Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Realno, kada sam detaljno preslusao ceo album mogu da kazem da je ovo ustvari veliki podbacaj u odnosu na prethodni album. Twilight je stvarno kvlt - Asator II, ali realno to je i jedina pesma koja se istice sa ovog albuma. Ostalo sve nesto mlako, nista upecatljivo...otuzno ko dunja Quote
Black desire Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Ne vidim kako bi tako nešto moglo biti moguće. Pa nekako, meni ovaj deluje inspirativnije. Guardians of Asgard ima najjebozovniji riff na refrenu, uh! Quote
KinSlayer Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 E, dajte opet link za album, onaj je crko... Quote
Recommended Posts