scissors Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 hmm pa recimo, jeste li znali da su amon amarth trebali da izdaju samo još "versus the world", pa da se jednoglasno raspadnu? :? srećom (ili nesrećom... vidićemo u budućnosti), odustali su od takve odluke više detalja u ravenlord #7... reklama, reklama Quote
moon_dust Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 Victorious March je njazezca njhova stvar................. ...ali uzivo Razvaljuju.............. nedavno su svirali sa Ferox-om...... nemoram da pricam ko je koga skinio sa bine.................. ako treba nekom nesto od njih...... neka se javi.............. Quote
[Nocturno] Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 Amon amarth je odlican bend... mada slusao sam onaj Versus the world i malo me je smorio. Prva pesmica je zvuchala interesantno sa onim udaraljkama ali posle nishta posebno... Quote
Predator Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Jedno je sigurno, The Avenger je album koji se recima ne moze opisati. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 PRe godinu dana bio je njihov poster u metalmaniaksima i ja reko aj da vidim koji su ovi bradati i ohohohohoh breeeeeee.Nisam slusao samo zadnji ali su do sada kraljevi. Quote
scissors Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 zar ti ne slušaš samo christian bendove Quote
Fiery Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Odlican bend, jedino sto malo zloupotrebljavaju sopstvenu formulu - pesme su im malo previse slicne. Stavise, na Once Sent... imaju dve sa prakticno identicnim rifom, ukljucujuci tu i bubnjeve (kad preslusam album ponovo, napisacu i koje dve). Quote
Kent Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Numero uno uzivo!! Sjajna atmosfera, svirka vrh, pevac tsar...i to u sred bela dana ! Quote
metalserb Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 super bend .. gledao sam uzivo kad sam bio u nemachkoj ... znachi pevac je nikad veci lik .. meni je mnogo gotina pesma Victorius Quote
Night_Blade Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Odlican bend The Crusher sam imao u orginalu al kad imas druga koji ne umije da pazi stvari onda nemas nishta!Inace odlicni su Versus je malo slabiji od prethodnih al je svakako odlican!Jel ko gledao spot za Death in fire?! Quote
Predator Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Taj Death in Fire se prevrteo na ViVi vec par puta. Ima i na netu da se zabode. Quote
Night_Blade Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Da da ja ga imam u komp.Svidja mi se spot i sama njihova pojva je mocna! Quote
dr NIK@ Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Cuo sam samo jednu pesmu i dobro mi zvuci, samo koliko se secam vokal mi se nesto i nije svideo....a mozda i gresim... Quote
StormFighter Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Odlicni su. Dobar imidz i jos bolja muzika. Zahvalni su za slusanje jer lepo kombinuju pravce i uticaje pa se svako moze u necemu pronaci. Neki tekstovi me malo nerviraju, ali muzika to nadoknadi. Quote
Zhad Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Amoni su ludnica .... tolko su dobri da sam odusevljena ... bila sma ne jednom metal festivalu pre dva meseca gde su i oni svirali tolko su bili ubedljivi da nemam reci , muska svirka nema zezanja niti otaljavanja ... popili su cudo piva hahahah samo tokom svirke ...atmosfera je bila kao u Hadu hehehe ljudi su skakali sa stage-a bilo je super )) sve pohvale za scenski nastup Amona )) Quote
Earendil Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Novi je dobar malo melodicniji nego prethodni ali jako dobar. Quote
Lady in Black Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Jedan od retkih death bendova koje mogu da slusam. Nisam cula nista pre Avengera tako da ne mogu da uporedjujem. :| Quote
militant Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Iako ovaj bend slusam odavno onaj nastup sa novom pesmom "Death In Fire" me stvarno odusevio... Quote
Grobodan Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Milice,dobra ti slicica. Jel imas neki sajt gde ih mozemo naci jos? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ja bash gledam sta je bre ovo ))). A kakav je novi album nisam slusao ??? Meni je inace Avenger najbolji. Quote
Grobodan Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Dobar je skroz,meni mozda i najbolji,malo sporiji,ali je dosta heavy. Quote
Predator Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Album je odlican, ali nije ni za poredjenje sa Avengerom ili sa Once Sent-om. Quote
Grobodan Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Jebiga,to je prvi album koji sam cuo od njih ,pa sam nekako najvise vezan za njega. Quote
militant Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 I meni se nekako vise svidja VS the World od predhodnih...nekako je vise melodicniji a i zbog gore pomenute pesme... Ma AMON AMARTH su stvarno dobar bend ...mnogo mocni rifovi ali vrlo prosti za sviranje (sem mozda Death In Fire, tu je vrlo zajebano pogoditi ritam)... Quote
Recommended Posts