Dreadful_Glare Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Amon Amarath su mo meni uz Death najbolji death metal band. LJudi jednostavno dizu adrenalin do granice divljanja. Quote
Alchemy Rose Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Amon Amarath su mo meni uz Death najbolji death metal band. LJudi jednostavno dizu adrenalin do granice divljanja. The Avenger---- Mislim da je taj album odlican...Stvarno prze! Quote
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) Amon Amarath su mo meni uz Death najbolji death metal band. LJudi jednostavno dizu adrenalin do granice divljanja. To care Edited May 9, 2004 by Kai Hansen Quote
Žderač Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Amon Amarth je MAMARA!! Nije to neki Death/Black, više je Viging War Death Metal, a sasvim dovoljno su melodični. Quote
Wanking Mikica Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) Wanking Horse obozava Amon Amarth! Jedan od jacih svedskih bendova! War death metal bi dobra odrednica bila jer bi uz zvuke Amon Amartha Wanking Horse olako izbio zube stotinama napaljenih klinaca na ovom forumu! Edited May 9, 2004 by Wanking Mikica Quote
militant Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Treba u avgustu da uradim intervju sa njima...cuo sam da je lik neki drkadzija, u pozitivnom smislu naravno... Quote
KRANG Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 (edited) upravo su završili novi album. zove se "fate of norns".. inače vs the world im je mnogo bolji od avengera (makar meni) Edited June 25, 2004 by KRANG Quote
militant Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 ocekujem dosta od novog albuma...predhodni je bio odlican! Quote
Baal Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Nov album je solidan, skinuo sam ga danas(God bless DC++!). Ne sviša mi se to što mnogo ponavljaju jednu melodiju kroz celu pesmu pa album ispadne malo dosadan. poz Quote
Predator Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Heh, preslusao sam novi, i ono, dosta je u duhu ovog poslednjeg sto mi bas i nije kraj srca. Dobar jeste, ali i dalje Avenger i Once Sent ostaju neprevazidjeni. Quote
IronMaiden666 Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 My favorite Band! Real fu**ing Death Metal, with Viking influences, yeah, Die for honor, die for glory, die.....DEATH IN FIRE Quote
Kent Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 `bem ga... meni mozda i najlosiji... mada me one peckice strahovito nerviraju... bolji sud kad se pojavi na originalu... inace, pozdravio vas johan hegg sve, a `vju u bv#7 poz Quote
Kai Hansen Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 "Crusher" mi je najboljin album deifnitivno ali me "Vs the World" smara :/ Quote
militant Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Jedva cekam "Fate Of Norns", izlazak 6. septembra. Bice i jos malo Quote
scissors Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 čuh novi album, mada me na prvih par slušanja i nije nešto oduševio... gitare su postale nekako previše melodične, bez čvršćih rifova... okej je zika, ali mislim da mi i neće nešto leći... Quote
solicitor Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Moram se sloziti sa vecinom onih koji su culi album. Moze da se slusa, sve je OK, ali nema nikakvu posebnu upecatljivost koja bi se mogla ocekivati od benda ovakvog renomea. Bora je lepo komentarisao zvuk gitare, nema cvrstine i sve je pomalo jednolicno. Nadamo se nesto boljim izdanjima u buducnosti ... Quote
solicitor Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Jos malo sam slusao , pa mi se utisak ispraznosti ovog albuma cak i pojacao a dodao bih da 8 pesama i trajanje od nepunih 40 minuta govori o tome da su momci reshili da naprave album jer je bilo vreme,a ne zato sto su imali nesto posebno da kazu ... Naravno, album nije sranje ... jednostavno sam ocekivao vise ... videcemo posle malo podrobnijeg slusanja ako budem imao volje i vremena. Quote
Grobodan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Ja imam dosta cudan ukus,meni je Versus the World njihov najbolji album,a svi ga smatraju za najgori,tako da ce se meni mozda ovaj svideti.Videcemo. Quote
Predator Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Mozda ne lici na vs ali ne lici ni na ostale, sto je lose. Ne kazem da je lose da se menjaju ali odstupanje od onakvih albuma je blasfemija. Quote
KRANG Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ne znam šta je ovo što se pojavilo.. ja čujem da nije finalni mix. nabavio sam album odmah.. ali sad mi nije jasno btw, mislim da je album fenomenalan! možda i njihov njabolji do sada. Quote
Lhabia Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Hmmm...daaaaaa...DEATH IN FIRE! Super je sto su melodicniji,a opet donekle agresivni! Quote
Recommended Posts