Mita Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Makedonac, bre. Provereno. ma ako je Makedonac to je bre Srbin sa govornom manom :) Quote
Footog Qpoos Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 stigao sam da preslusam Twilight of the Thunder God...super album...na prvo slusanje mi je vec bio ok...kasnije je sve bolji i bolji...od njih sam jos slusao Fate of Norns i Versus the World...u principu to je to,ok su mi ta tri albuma,ovaj poslednji mi je najbolji...al pesma "For the Stabwounds in Our Backs" mi je najbolja... Quote
Guest Maja! Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 oduvek su bili dosadni iznad proseka Quote
Mita Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 stigao sam da preslusam Twilight of the Thunder God...super album...na prvo slusanje mi je vec bio ok...kasnije je sve bolji i bolji...od njih sam jos slusao Fate of Norns i Versus the World...u principu to je to,ok su mi ta tri albuma,ovaj poslednji mi je najbolji...al pesma "For the Stabwounds in Our Backs" mi je najbolja... a ovaj predposlednji album WOOOS? uz taj se skidam Quote
DBrave Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 dobro brate Mito poceo si stalno da pricas kako se skidas, zadrzi detalje za sebe, a na certu se pokazi :) Quote
Andrija Smith Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Jedan je Fate of Norns, meni je to najbolji njihov album. Quote
Mita Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 dobro brate Mito poceo si stalno da pricas kako se skidas, zadrzi detalje za sebe, a na certu se pokazi :) nema problema Quote
Footog Qpoos Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 a ovaj predposlednji album WOOOS? uz taj se skidam skinucu i taj...mada mi je thunder god super album... Quote
Mita Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 WOOOS je njihov najbolji album cisto da znas Quote
WindrideR Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Jesu li pustene karte za koncert u prodaju? Quote
DBrave Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) jesu, rekao Frubi da je dobio informaciju od Djoleta (organizator) da su pustene, samo ne znam gde sve ima da se kupe 2000din Edited June 4, 2009 by DBrave Quote
kuruz Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Јебем ти листу, кренула Death In Fire... До курца... Quote
-Mare Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 WOOOS je njihov najbolji album cisto da znas Apsolutno. Јебем ти листу, кренула Death In Fire... До курца... Meni naletela Asator. Klanje. Quote
oʞɾoƃ Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Mislim da nije na to mislio... Ali nebitno, dosta je lamentiranja bilo. Quote
Guest 45sd123 Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 neka ne krecu za bgd bez "The Sound Of Eight Hooves"...... Hvala autoru ove stvari Quote
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 apel ovako iskren,bez zamlacivanja:NIKAKAO nisam povezan sa organizatorima,niti znam ih licno,ali ljudi,ako pocnemo da kupujemo karte na dan il' dva prije samog koncerta ode sve u vrazju.ne kazem da treba sad,ali bar nedelju dana prije koncerta.i ovaj se apel odnosi samo na one u bg-u,toliko valjda mozemo izaci u susret sami sebi,jer ako ne pomaknemo guzice necemo ih ni gledat. Quote
Brynhildr Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Ja čekam kraj juna/početak jula. Ne mogu sada. Quote
Talvi Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Ja jos nista ne znam dok ne vidim hocu li imati slobodan dan. Quote
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 ja radim prve dvije nedjelje jula 3 smjenu,kako se zaduzih kod kolega za tih par dana,nemas pojma.izgleda da cu vise gledat izlazaka sunca u zivotu nego rodjenu majku. Quote
Recommended Posts