Svart Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Kad ko moze kupice karte, mene iznenadjuje da je uopste ovako rano pocela prodaja s obzirom na ranije iskustvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 a sto da ne pocne?kakve veze ima kad je jedini reper prodaja zakljucna sa nedjelju dana prije pocetka koncerta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Pa treba da pocne mnogo ranije ali kazem ja na osnovu iskustva od proslih koncerata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Neizvesno je, veoma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Malo promo aktivnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ajte ljudi,kupujmo karte,ima da nas caste prvoklasnom medovinom!!!!ko kupi kartu u naredna 2 sata dobija vlat sa brade nekog zajebanog vikinga te je isa' u rusiju da se nasklapa kojecega.a inace ta vlat sa brade ima magicnu moc da priziva duh odrzavanja koncerata u srbiji,koji je kao sto vidimo usta na lijevu nogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Trcim do SKC-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) umart izvinjavam ti se na onoj temi pogresio sam tek sto sam ustao i procitao i razumeo u fazonu kao ne kupujte karte :) evo sacu da zakacim ovu sliku na Face i Last FM drago mi je sto ima dosta ljudi koji bi zeleli da vide ovaj bend Edited June 15, 2009 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ja sutra uzimam sve odjednom, Cynic, AA i Sodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) umart izvinjavam ti se na onoj temi pogresio sam tek sto sam ustao i procitao i razumeo u fazonu kao ne kupujte karte evo sacu da zakacim ovu sliku na Face i Last FM drago mi je sto ima dosta ljudi koji bi zeleli da vide ovaj bend opusteno,samo zapamti da ja ne odgovaram ljude od koncerata kad budes citao,tj ne budes citao moj post do kraja ubuduce. tacno znam da ce nesto da mi iskrsne pa necu moci ici na koncert,zato sto sam se ovoliko zagrijao. inace,glasam da se svima onima koji su cosavi ili imaju obrijane brade lijepi lazna,cisto fore i meraka radi. to ukljucuje i zene.NO HOMO(ahahahahaha) Edited June 15, 2009 by umart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Deco, jel' zanima ovo nekoga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Deco, jel' zanima ovo nekoga? Imam ja to odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Dobro ti, ali ima jos ljudi ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) GJ Talvi skidam edit uzeo sam kartu bas mi se svidja logo kako su odstampali :D Edited June 16, 2009 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 bravo.bravo!!!!nisi dobio vlat sa brade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 sta je vlat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 decko misli na vlas, ali ne zna... jbg zajeban je taj Srpski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 nema to veze legendo to su sinonimi.a zabatali nazovi nacionalizam,lijeci koplekse tamo dje si ih zaradio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 join po stoti put :) http://www.facebook.com/event.php?eid=91132399267&ref=ts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) decko misli na vlas, ali ne zna... jbg zajeban je taj Srpski Vlat je jedna reč, a vlas je druga, samo treba u životu pročitati malo više od dva i po stripa pa znati obe. I piše se "srpski". Edited June 16, 2009 by Gojk O))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 hahaha,ne vidjeh "Srpski".orthography fail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) omg ljudi, pa namerno sam napisao, jel sam trebao i navodnike da stavim? I sta da lecim komplekse, malo se zezam, opusteno bre edit: i znam sta je vlat, neko govno od psenice ili tako nesto, al mislio sam da se dobija vlas iz brade ili kose :) Edited June 16, 2009 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) sad gledam ovaj samer briz tacno se vidi da su pravi bend izdali su DVD tacno se vidi da nisu prepeglali instrumente preko tacno cujes kada grese a ne ono presnimavanje sto puta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SIBANJE NA CRY-JU I JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOO GO SAM RUSIM SVE PO KUICI Edited June 16, 2009 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 omg ljudi, pa namerno sam napisao, jel sam trebao i navodnike da stavim? I sta da lecim komplekse, malo se zezam, opusteno bre edit: i znam sta je vlat, neko govno od psenice ili tako nesto, al mislio sam da se dobija vlas iz brade ili kose samo te molim da se salis nedje drugo,i sa nekim drugim.ne svidja nam se tvoj smisao za humor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) ajte ljudi,kupujmo karte,ima da nas caste prvoklasnom medovinom!!!!ko kupi kartu u naredna 2 sata dobija vlat sa brade nekog zajebanog vikinga te je isa' u rusiju da se nasklapa kojecega.a inace ta vlat sa brade ima magicnu moc da priziva duh odrzavanja koncerata u srbiji,koji je kao sto vidimo usta na lijevu nogu. inace,glasam da se svima onima koji su cosavi ili imaju obrijane brade lijepi lazna,cisto fore i meraka radi. to ukljucuje i zene.NO HOMO(ahahahahaha) bravo.bravo!!!!nisi dobio vlat sa brade? Ovaj... ni meni (NAMA) se ne svidja tvoj humor, al niko te nece oterati sa teme Aj u zdravlje, totalno nema poente da se raspravljamo Edited June 17, 2009 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts