Jump to content

Amon Amarth

Empty

Recommended Posts

poslušah do pola čisto da imam osnovu za pljuvanje. :haha:

jedan od retkih bendova koji mi idu na kurac i jedan od još ređih u čijoj muzici ne mogu da nađem išta valjano. nisu čak ni govno, već eto niti smrde, niti mirišu... :S meni ovo potpuno isto ko prošli - koji je bio jedno veliko ništa.

i ne znam odakle ovim trolovima hrabrost da diraju u SOAD.

:evotigana:

• Upvote 2
  • Downvote 3

Intervju je već stigao. Jako dobri odgovori sobzirom da odgovaraju bukvalno na 100 intervju dnevno, i koliko znma naš je bio među prvima odgovoren, a poštno trenutno renoviramo sajt intervju ću direktno ovde pasteovati čim ga sredimo verovatno sutra.

Inače meni albm savršen.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Intervju je već stigao. Jako dobri odgovori sobzirom da odgovaraju bukvalno na 100 intervju dnevno, i koliko znma naš je bio među prvima odgovoren, a poštno trenutno renoviramo sajt intervju ću direktno ovde pasteovati čim ga sredimo verovatno sutra.

Inače meni albm savršen.

Uzmi onda ti i recenziju, bolje nego da ih ja napljujem, hahah.

Posle nekoliko slusanja, utisak je u sustini dobar. Ocekivao sam vise, mada nisam razocaran. Album je dobar, mozda nije toliko direktan kao prethodni, nema previse hiticne pesme, ali je definitivno zadovoljavajuc. Sto se tice obrade, nepotrebna je, i nisam fan SOAD-a, ali dobro je uradjena, bas onako pesma dobila dusu, uradjena iz muda. :D

Nekoliko dana kasnije, sasvim sam siguran - totalno mlak album. Prva pesma je ok ali je takav klon "Twilight Of The Thunder God" da je to smešno, "For Victory Or Death" je dobra zbog one gej melodijice, ostatak - za brzi zaborav.