Night Prowler Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Johan Hegg has been asked to play the role of Viking warrior "Valli" in the upcoming film Northmen - A Viking Saga. Stay tuned for more info here: http://northmen-derfilm.ch/. \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Uzo kartu za 9. Decembar u Helsinkiju, sviraju sa Carcassom. Nisam slušao zadnji album uopće, idem čisto for the hell of it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 ko je ivanmetal4thalife? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 To je jedan sto se Jare ispalio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Evo sad sam došao sa svirke. Jebo te sunce kako grme, jedna od boljih svirki na kojoj sam bio, pre svega zbog ODLIČNOG ozvučenja a osim toga Johan je verovatno najbolji death metal vokal koji sam ikad čuo, čoveku ne treba mikrofon koliko drobi meso. Jedino što je masa bila smorena, bar negde na sredini gde sam ja bio. Carcass je zvučao dosta loše, kao neki lokalni bendić, predgrupa jebiga... Inače mrzim da snimam na koncertima pa sam dva puta kratko. Evo ga dokaz kako se Johan čuje https://www.facebook...582622451659801 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 cek' carcass los?'aj' elabroriraj molim te,postoje planovi da se zapali na njih,ja i drugar smo bilo u tripu da ih sto prije nafatamo prije nego sto se opet raspadnu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 и сам знаш да нећеш отићи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 ne bih bacao pare ako su bas losi,ono sto sam vidio po tjubu mi je i vise nego ok,ali nisam vidio puno,i to sto su kacili je bilo par lokalnih svirki po britaniji dje su kontam vodili glavnu rijec a vise ptice na grani znaju da ne ispaljujem kad su ikone u pitanju,ove svirke tamo nekih trecerazrednih bendova za siromasne najcesce ispalim jer me boli vise kurac da slusam krseve od razglasa po krs prostorima sa krs organizacijom,frubi i ekipa i spavanje po parku na -17 a ne jebem su mi svo strpljenje popili a ovo bi bilo odlazenje na nivou,dakle kolica,hostel,kafica ujutro 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Meni su bili mlaki nešto, a i publika je bila nepomična. Verovatno su ih utišali na 80% s obzirom da su svirali kao predgrupa. Ne bih rekao da loše sviraju samo da se nešto nisu potrudili...pesma za pesmom, u istom ritmu... A i ja znam samo Heartwork album od njih...nisam neki fan, ne slušaj mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 uh,najgori scenario,jer nema sanse da ne ocekujem previse a najvise bi me smorila tezga i otaljavanje posla.jedino onda neki fest da se hvata,pa dako se pocimaju zbog snimanja/velike publike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 meni se više čini da je ovde bila baš ta varijanta da se predgrupama namesti paorski zvuk kako bi glavni bend zvučao svemirski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 ma boli me kurac za to,meni je gojira bila vrh na metlicama samo zato sto su duplianteri dali sve od sebe,iako se vise culo kuruzovo plakanje u 6 kaplara od njih,ionako znam sve pjesme napamet 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 iako se vise culo kuruzovo plakanje u 6 kaplara od njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Bilo je i to ali je bilo i ovo: - sledeća pesma se zove "bla bla" - "tandara tandara tupa tupa tupa tupa" - sledeća pesma se zove "bla bla" - "tandara tandara tupa tupa tupa tupa" - sledeća pesma se zove "bla bla" - "tandara tandara tupa tupa tupa tupa" - sledeća pesma se zove "bla bla" - "tandara tandara tupa tupa tupa tupa" . . . Naglasak nije na ovom da su mi pesme zvučale isto nego na ovom prvom delu rečenice koji je učinio još više da mi sve izgleda isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 ma sve sam skontao,nisu inspirisani,otaljavaju pos'o,klonim se toga jer nema sanse da ne ocekujem previse,eventualna sredstva i volja se prebacaju za drugi legendarni bend 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 http://newalbumreleases.net/60252/amon-amarth-under-the-influence-2013/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 (edited) Јебем ти крух најежио сам се кад је почело пржење :rockdevil: Edited January 18, 2014 by PajatheTrut 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 (edited) Pa ovo je bolje od nekog filma Edited January 18, 2014 by Јарослав 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Nisam ovaj bend slusao godinama,poslednje sto sam slusao je Twilight of the thunder god.I uzeo neki dan da skinem poslednja dva albuma.Surfur rising je jebacki,odlican album.Ali Deceiver of the gods me je oduvao,kakva jebena albumcina.Prdite kako nema hita. Father of the wolf nije hit? Hitcina bre! Brutalan je album,prve tri pesme mi najbolje,ali i ostale izuvaju,pogotovo Blood Eagle i Coming of the tide.Haos! Bonus pesme su me isto odusevile,svaka im cast.Umesto da klasicno smore sa nekim dosadnim obradama,frajeri napisali pesme u fazonu svojih omiljenih bendova.I to do jaja odradise,skinuli su sve bendove vrhunski,cak su na satan rising i ozijev glas iskopirali.Snake eyes je Motorhead 100%,nema dalje...samo Lemija ubacis i to je jebeno to! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Deceiver of the gods je fantazija od albuma, mnogo slušaju ljudi trećerazredni sludge i entombedcore pa im se uši sjebale. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 mnogo slušaju ljudi trećerazredni sludge i entombedcore pa im se uši sjebale. :haha: Ha ha ha! Baš to. AA su uvek bili odličan bend. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 jakih 7.5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 AA su uvek bili odličan bend. :haha: 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Verujem da nisu popularni u Kumodražu. Ne kontam šta je smešno. Zašto je teško priznati da je nešto kvalitetno? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts