perzekjušn menijak Posted May 2, 2019 Report Posted May 2, 2019 FLJAK https://soundpark-club.com/album/torrent-249952-amon-amarth-berserker-lossless-2019 Quote
Grobodan Posted May 15, 2019 Report Posted May 15, 2019 Meni ovo ispade prijatno iznenadjenje. Ona dva ogavna spota su mi smucili album pre slusanja pa mi je na prvi mah bio dosadan ali kad sam ga proturio kroz slusalice drugacija je prica bila. Iskreno nisam ocekivao nista jer su vec zasli debelo u deo karijere kad je jasno da se nece nista menjati, formula ce raditi u Bolt Thrower / ACDC / ... fazonu kad zavisi samo da li ce imati inspiraciju da odrade dobre pesme a ovde ih ima. Najbolji su mi kad ubace vise melodije i brzine kao u Fafner's Gold ili Wings of Eagles, generalno jeste melodican kao prosli ali su se vise vratili snaznijim korenima. Cinjenica je da bih skresao album za 2-3 pesme, omot im je najgori u karijeri ali cemu sam se nadao super prodjoh. Quote
HeLLsarma Posted May 15, 2019 Report Posted May 15, 2019 Meni ovo najzanimljiviji album jos od Twilight. Slazem se za dve pomenute pesme, ali iskreno su mi najjace The Berseker At Stamford Bridge i Into The Dark, a Ironside mi vozi dobro. Jel se slazemo isto da bi skratili za singlove? :D Quote
Grobodan Posted May 19, 2019 Report Posted May 19, 2019 Ne, meni su dobri, samo bih skratio malo ponavljanje refrena ali jbg haha. Meni se u drugoj polovini otegne malo ali Wings i kraj izvade situaciju. 1 Quote
Сале Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 Јел се само мени чини да овај албум има превише пауер мелодија? Да није вокала ово би опуштено био неки пауер албум. Заборавио сам како је звучао прошли али се не сећам нешто да је био у овом фазону. И као да су мало утањили са музиком, ил ми се то само чини?! Али није лош, мени је ок. И да, омот јесте најгори икада мада се ни са прошлим нису баш прославили по некој креативности. Quote
Haos sam ja Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 Klasičan AA iz poslednjih 15 godina, ne verujem da ikome ko sluša metal ovo može da smeta, a opet ne verujem da će ikome zavšiti među najboljim albumima godine na kraju. Nemam nešto volje da ga preslušavam uzduž i popreko, može da piči u pozadini dok nešto drugo radim. Da, omot i spotovi su stvarno bezveze. Ukratko, definicija "playing it safe" benda. Quote
Сале Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 6 hours ago, Haos sam ja said: može da piči u pozadini dok nešto drugo radim Управо то. Осим неких великих аа фанова не верујем да ће ико студиозно преслушавати и вртети овај албум. Quote
Demon Seed Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 Meni oni oduvek zvuče tako kao power premazan žestinom Quote
Сале Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 Па они ранији албуми и нису баш. Заборавих какви су оних пар пре овог задњег. Мораћу добрнем поново да се поцетим. Quote
Demon Seed Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 (edited) Kolko čuh novije kod ortaka (istog onog što mi puštao Heartwork ), baš je Sabbaton death metala, ali mislim da i dodatno poliranje produkcije doprinosi tome, ne deluje mi svirka drastično promenjeno. (drugim rečima Sabbaton bio i ostao xD) Edited May 23, 2019 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 On 5/23/2019 at 10:13 AM, Haos sam ja said: ne verujem da će ikome zavšiti među najboljim albumima godine na kraju Bogami ja se ne skidam s albuma, ako ovako nastavi turam ga ja no homo. Power melodije ftw. Quote
kuruz Posted June 6, 2021 Report Posted June 6, 2021 https://www.youtube.com/watch?v=6hNefnioPg4 Quote
Talvi Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 https://lambgoat.com/news/36399/amon-amarth-announce-new-album-the-great-heathen-army-debut-new-song/ Quote
Сале Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 "Overall 'The Great Heathen Army' is one of the heavier albums we've made" Ова реченица на почетку ми је довољна да не читам даље. Већина бендова који изјаве пред албум овако нешто обично после тога избаце неко гованце од албума. Quote
Angelystor Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Pesma im je pokušaj da se uguraju na WWE scenu ili šta? Tih što mi slatko što sam ih uhvatio onomad u Bgu 2009e, dok su još iole bili "srednji" bend, i sa iole kvalitetnom setlistom. Quote
Сале Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Јбт ја тек сад видим ово дно од спота хаха. Некако су брзо еволуирали од викинга са мочугама и секирама до митраљеза и јурњаве колима Quote
Demon Seed Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 2 hours ago, Angelystor said: Pesma im je pokušaj da se uguraju na WWE scenu ili šta? Tih što mi slatko što sam ih uhvatio onomad u Bgu 2009e, dok su još iole bili "srednji" bend, i sa iole kvalitetnom setlistom. I ja sam ih tad gledao, ok je bilo. Samo što ja imam osećaj da su tad bili veći bend nego što su sad Quote
Talvi Posted June 3, 2022 Report Posted June 3, 2022 bili su veći među "elitnijom" publikom i obrnuto 1 Quote
Haos sam ja Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 Ladno su im u US predgrupe Carcass, Obituary i Cattle Decapitation. Što će reći da su preko bare očito i dalje veliki. Quote
Angelystor Posted August 4, 2023 Report Posted August 4, 2023 Nemoj više jednu ružnu reč za Alestorm da sam čuo Quote
Recommended Posts