manjane7 Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Mislim da nema ove teme, inace u pitanju je Svedski bend osnovan 2000 godine, imaju jedan album iz 2008 Shrouded Divine, i par demoa. Album izdali za Pulverised Records. Sa metal archives sajta preuzet opis benda: Gothic Metal (early), Progressive Melodic Death Metal (later) mada ja stvarno ne mogu da opisem... mozda im je mesto ovde mozda medju death metal temama ali... Preporucio bih ljubiteljima bendova: Opeth, Swallow the Sun, November's Doom, Slumber... Evo par linkova: My space Metal Archives Rapid Share Shrouded Divine 2008 Quote
manjane7 Posted November 2, 2009 Author Report Posted November 2, 2009 Ovo su neki live snimci koje sam nasao. Inace bend je zavrsio snimanje drugog albuma i trenutno su u fazi miksa, verovatno pocetkom godine moze da se ocekuje album. Prvi album na vinilu izlazi 30.11.2009. Quote
Multi_player Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 (edited) Shrouded Divine je odlican! Non-stop motam onu The Black Lodge, mnogo dobra stvar. Edited January 26, 2011 by Multi_player Quote
Haos sam ja Posted August 24, 2019 Report Posted August 24, 2019 Evo da izvučem ovu temu iz gliba prošlosti. Ovaj odlični bend je spremio peti album "Garden of storms", koji najavljuje vrlo dobra stvar: Inače, meni je omiljen album od njih The Weight of Oceans, bolno potcenjen kao i sam bend. Quote
Haos sam ja Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 Odličan je i novi album. Nemam pojma zašto ovo niko ne sluša. Meni zvuče kao modernija, malo više "post" verzija Barren Earth. Quote
Talvi Posted January 11, 2022 Report Posted January 11, 2022 gle ima tema, elem ovi su se baš naslušali Blackwater Parka pred novi album izgleda Quote
Recommended Posts