BiserkaB. Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Za ovo nije potrebna registracija, mozete raspljavati o gothici, metalu, industrialu, svemu i svachemu prakticno. To je vrsta image boarda, i josh mnoshtvo tema se nalazi tamo, pa eto kao jedna chista preporuka... ps> recite shta mislite o ovome, da poshaljem feedback autoru. Quote
Apeiron Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 recite shta mislite o ovome, da poshaljem feedback autoru. Za početak, temu je trebalo otvoriti na koncerti&okupljanja&METAL INFO, ali neka je ovde malo, pa ću prebaciti. A thanks za info Quote
Kvrag Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 1)Sranje uradjen sajt 2)Kopija 4chan 3 Quote
BiserkaB. Posted October 13, 2009 Author Report Posted October 13, 2009 1)Sranje uradjen sajt 2)Kopija 4chan kopija? - to bi bilo kao kada bi neko napravio kola i dođeš ti i pametuješ mu "to je sranje, ima 4 točka, to je već viđeno..." Imaj malo respecta bar... Inače, Aperion, nema na čemu, ja baš i nisam znala gde da stavim.. Ako treba da se prebaci, slobodno je prebaci. 1 Quote
Kvrag Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Da imam respecta imao bi zeleno , no sav sam crven, nemam respect 1 Quote
Mega_Deda Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 kopija? - to bi bilo kao kada bi neko napravio kola i dođeš ti i pametuješ mu "to je sranje, ima 4 točka, to je već viđeno..." u ovom slučaju, to bi bilo kao kada bi Zastava pokušala da sastavi Land Rovera uz pomoć štapa i kanapa. neće izgledati baš najbolje.. Quote
Guest Zipato#333# Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 u ovom slučaju, to bi bilo kao kada bi Zastava pokušala da sastavi Land Rovera uz pomoć štapa i kanapa. neće izgledati baš najbolje.. Ti si bas neki ,Mudar, lik a razumes se u sve i svasta, vidis to je lepo. Po tebi svako ko ima losu poziciju u trci ne treba ni da trci trku !!! Znaci ko je sa ovih prostora ne treba ni da radi nista, posto je visa rasa sa zapada vec sve izumela. Nema nam spasa........ Quote
vizigot Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 srbija chan, pa samo ime kaze ljudi, ne znam sta je problem? jel lose sto imamo 4chan na srpskom? Quote
Сталкер Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Jeste, lose je. Dovoljno je imbecila u svetu ( koji se osecaju superiorno i posebno ) jos nam samo fali i da se okupljaju i "akcijaju" na nekom *chan klonu po uzoru na armiju btarda. Quote
Recommended Posts