Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Izgleda da sam prvi koji je kupio kartu. Bio sam u Beogradu par dana, pa reko' ajde da kupim kad sam već pri parama. Valjda neću biti te sreće da se otkaže. icon_sad.gif

Posted

Pa jes, možda ima neko kome se ide na Mastic Scum, a Vader i Marduk ga ne zanimaju :haha:

(osim Goksija :haha:)

Kako sam se samo lozio na Mastic Scum krajem 90-tih, Zero nisam vadio iz stuba...

Vader slusao vec 2 puta, Marduk me ne zanima.

Valjda ja upadam u tu grupu ;).

Posted

Izgleda da sam prvi koji je kupio kartu. Bio sam u Beogradu par dana, pa reko' ajde da kupim kad sam već pri parama. Valjda neću biti te sreće da se otkaže. icon_sad.gif

Nisi jedini, ja kupio u oktobru.

Posted

wtf!nema kingdom i xeper? e ne verujem!te pesme su vrh vrhova, ali ajd sad oprosticemo im samo zato sto je vader u pitanjumusik20.gif

Posted

Meni bas super sto ce biti novijih stvari, hocu da cujem "Into Utter Madness" i "Redeemer"-a. Kome je do starijih pesama imao je vec dve prilike da ih cuje, pazi da ce da sviraju ovde treci put za dve godine a da ne sviraju novi album. :haha: :haha: :haha: Ali Vader su ga preterali sa novim stvarima, ono ni na sta ne lici.

Posted (edited)

Vader treba da se oganice na 2 sa novog, mozda 3 najvise, obavezno samo Rise of the Undead.

Edited by BLACK
Posted (edited)

Да је среће да свирају само старе ствари.

:da:

opet previše prastarih stvari...

:no:

sve u svemu ja se i dalje nisam odlucio da li cu ici.karate kid mi je malo zgadio marduk,a samo zbog vejdera da idem po ovoj ladnoci i vetrustini...no ostalo je jos mesec dana,sto je dosta vremena da se predomislim.

Edited by dimmu1
Posted

Meni bas super sto ce biti novijih stvari, hocu da cujem "Into Utter Madness" i "Redeemer"-a. Kome je do starijih pesama imao je vec dve prilike da ih cuje, pazi da ce da sviraju ovde treci put za dve godine a da ne sviraju novi album. :haha: :haha: :haha: Ali Vader su ga preterali sa novim stvarima, ono ni na sta ne lici.

ž

Два пута сам их гледао, два пута су сет листе биле одличне, и ова листа је супер, Azrael,Wolves, Panzer, With Satan...

Posted

s'tim da obabenda prilagodjavaju listu u dogovoru sa promoterom... tako sam za nile napisao da sviraju 2h i tako i bilo ... njihov management posalje jedan papir gde mora promoter da popuni, gde izmedju ostalog pise set lista i ja proizvoljno dopisem malo vise nego sto treba :) .

videcemo ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...