Zen Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 VADER - 23 : 30 MARDUK - (u zavisnosti kada zavrsi vader) ! Crap. Znaci u gradu sam do jutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Do jaja znachi sa alkohola na ispit\m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 oce Marduk svirati nesto sa Maranth-e?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Je l' to bio pokušaj prozivke ili genuine neznanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) (pokusaj prozivke ) Edited January 19, 2010 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Bugarska pre neki dan: http://www.youtube.com/watch?v=aH8DIAEkYho&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
archsound Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Koji usisivac majko mila, ima da ih podrzim al ispred maxija!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\\Warlock Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Ljudi, a gde je voodoo kafe??? I el moze da dodje neko ko nije isao na koncert??? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Koji usisivac majko mila, ima da ih podrzim al ispred maxija!!! Mnogo su izgubili tvojim nedolaskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Uopšte ne zvuči loše, da se ne lažemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archsound Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Doci cu ja, al na Vader naravno. Znam da su mnogo izgubili, ima da se smore svi sto sam izasao, ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 marduk na morbidima je realno u top 5 najdosadnijih svirki mog zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 toliko su bili dosadni da sam zaboravio da su uopste i svirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Tad su bili super kakvi su bili na solo koncertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 znaci umrecu danas. jos ako mi dovedu nekog nadrkanog tonca ko oni holandjani sto su onda doveli prebicu ga majke mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 bar ces da uzivas za vreme Mastic Scuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 vader izdominirao najstrasnije. marduk smorio, otisao sam posle trece pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ja izdrzao do polovine ("Materialized In Stone" se valjda vika), isto k'o prosli put, intro-pesma-outro-pesma-vetar-pesma...i nije strasno, cak i ok zvuk bio...da nije cekanje duze bilo nego Vaderova svirka, mozda bi i ostao do kraja XD Vader je demonstrirao manijakalno izuvanje, jos uvek ne mogu da me ne oduseve live, cak i sa ovom postavom Piotr daje 100% sebe i 5 puta godisnje da dolaze, gledao bi gi. Jedina zamerka, bas bas kratka jebena lista, svirali su 45 minuta tacno, nema za sta prokleti Marduk da svira duze od njih, i posle, al' da ne ulazim sad u to.. Lista: 1. Devilizer 2. Rise Of The Undead 3. Never Say My Name 4. Sothis 5. Wings 6. Carnal 7. Between Day And Night/Shadowfear 8. Death In Silence 9. Black To The Blind 10. Impure 11. Dark Age 12. Para Bellum/This Is The War 13. Lead Us!!! U principu, prvo tri nyah pesme, i onda od 4. krece haos! Wings, pa Carnal, tacno me je posle toga boleo mozak od headbangovanja...nezdravo. Lepa novina je "Death In Silence", sad chuh sve pesme sa "Art" EPa live Steta sto ne opalise jos "Colour" posle "Lead", savrseno bi legla. WHY I HAVE A PAIR OF WINGS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Ja sam uhvatio prvi red na Marduku i držao ga ceo koncert, pa ću i izneti utiske sa tog dela svirke (za ostale bendove me bolela kita, pa sam ih odsedeo u holu). Pozitivni deo - svirka je bila najjača njihova do sada. Zvuk savršen, svi instrumenti su se čuli taman kako treba. Set-lista identična kao ona već navedena: With Satan And Victorious Weapons On Darkened Wings Into Utter Madness Blooddawn Beyond The Grace Of God Still Fucking Dead Phosphorous redeemer Azrael Materialized in Stone The Levelling Dust Baptism By Fire To Redirct Perdition Steel Inferno Wolves Encore Panzer Division Marduk Encore 2 Throne Of Rats Ljudi su jednostavno izuli. Neka priča ko šta hoće, onaj Mortuus na bini pojede ne samo Legiona, nego i većinu ostalih BM frontmena. Lik daje 105% sebe. Definitivno koncert koji nije trebalo propustiti. Negativni deo - primetićete da su bisevi sa set-liste precrtani. Za to imamo da zahvalimo određenoj (nezanemarljivoj) količini srpskih black metalaca koji su umesto da viču "we want more" ili "Marduk" počeli da pevaju Đurđevdan, viču "Funeral Mist" i dobacuju na slične načine. To je tako trajalo neka 3-4 minuta, dok nije postalo jasno da bend ne namerava da se vraća takvoj publici na bis. Da sam ja član benda, više nikad ne bih svirao u Srbiji. To samo dokazuje koliko je Mortuus u pravu kad kaže da su većina fanova retardi, mi smo danas to pokazali i dokazali. Prema tome, sva pijana smrdljiva neiživljena stoko sa svirke, pušite mi kurac. U svakom slučaju, fenomenalno sam se proveo, uzeo digi novog albuma, iscimao Mortuusa da mi se potpiše (pre debakla, naravno), odrao grlo i vrat i učvrstio već postojeći stav da se metalci sastoje od 80% suvih retarda, kao i ostatak populacije. Osim što kod ostatka populacije to nije tako bolno očigledno kao u ovoj subnekulturi. Gde god pogledaš, pijana smrdljiva razuzdana stoka. No to je već tema za druge prilike, a mene ne bi ni najmanje čudilo da izostanemo sa spiska zemalja na idućoj Marduk turneji. Edited January 20, 2010 by oʞɾoƃ 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Otisla sam zbog Vadera i nisam se pokajala! Iako su iskreno mogli bar jos maaaaalo duze da sviraju. I Mastic Scum me poprilicno iznenadio...dobar bend Marduk....sve je to super, postujem ja njih kao ikone black metala, medjutim njihov zvuk mi ne odgovara i ne volim bas black metala, tako da sam vecinu vremena provela van sale. Sve u svemu.....Vader izuo!!!! A Gojko...nije u redu da psujes ljudima, jer ne volimo svi Marduk, kao sto ne vole svi ni Vader. Kombinacija je bila takva da su dosli i deatheri i blackeri..i kao sto nisu svi Vaderovci prisustvovali Marduku, tako nisu ni svi Mardukovci prisustvovali Vaderu. Stvar ukusa i definitivno ne nesto na osnovu cega trebas nekome da kazes da pushi kurac itd. A Marduk je i dosta dugo svirao, mozda su se ljuti naprosto i umorili Edited January 20, 2010 by Wolfshade 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Vader sam gledao prvi put i definitivno cu ih gledati opet. Veoma kvalitetna svirka! Sto se tice Marduka, svirka je bila OK. Tu cu stati sa komentarima njihove svirke jer nisam u BM fazonu. Prvi bend (neznam kako se zovu) sam zahvatio poslednje dve pesme i zvucalo je dosta solidno. Mastic Scum mi se nisu bas svideli. Verovatno zbog tih metalcore delova. Edited January 20, 2010 by Thrasher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ja nemam šta da dodam, gledala sam samo Marduk i nešto maaaalo Vadera. Slažem se sa svim što je Gojko rekao, nemam šta da dodam sem da sam popizdela zbog cele situacije. Slušala sam već i Panzer D. i Throne of rats, nije mi toliko zbog toga žao, ali da smo ispali retardi, jesmo. I žao mi je što sam večeras bila deo te skupine. Što je najcrnje, oni su se odmah posle svirke pokupili i otišli u bus, nakon toga se jedino Mortuus šetkao malo tamo-amo, ali je i pored cele situacije bio više nego ljubazan prema svakom fanu koji mu je prišao da bi se slikao/uzeo autogram. Ogroman respect za to. Gledala sam i prethodna 2 koncerta i ovaj je definitivno najbolji, zvuk je bio ok, na set-listu se ne žalim (toliko Samo je šteta što su svirali po jednu pesmu sa P. Angela i Roma), Mortuus je rasturio, mislim da mu stvarno niko ne može naći zamerke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Izvodi li uzivo one efekte sa klozetske solje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts