Sadomator Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) Puca sala od energije i snage, nemoguce gledati Edited October 14, 2009 by Sadomator 1
oʞɾoƃ Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 A Marduk je baš sad u naponu snage Bar ne izdaje deseti isti album zaredom.
In The Flesh Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Poslednji put kada sam ih gledao (Legacy) im je bila najjaca svirka od obe tri, doduse videcemo kak' ce sa novom psotavom biti... Nadam se da ce ova biti najbolja od obe cetiri.
Narsil Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Bar ne izdaje deseti isti album zaredom. Боље да га није издао уопште.
oʞɾoƃ Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 E pa jebi ga, toliko loš nije. Meni ne samo da nije loš, nego mi je prilično dobar, tako da ću rado da čujem Phosphorous Redeemer ili Whorecrown, šta budu svirali.
Grobodan Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Gledao i jedne i druge, mogu pare da polozim da ce Vader da obrise dupe Mardukom. 1 1
Guest Kriki Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 (edited) Gledao i jedne i druge, mogu pare da polozim da ce Vader da obrise dupe Mardukom. немам ништа против Мардука, али ова изјава може у потпис... Видећемо, морам признати да ме је Мардук изненадио како је боље звучао на Метал фесту, него на сингл концерту, тако да од њих се никада не зна, али ценим да ће ипак Вејдер бити бенд вечери... Edited October 15, 2009 by Kriki
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 немам ништа против Мардука, али ова изјава може у потпис... Видећемо, морам признати да ме је Мардук изненадио како је боље звучао на Метал фесту, него на сингл концерту, тако да од њих се никада не зна, али ценим да ће ипак Вејдер бити бенд вечери... Ценима да је не Legacy фесту мени најбољи бенд био Dark Funeral, и тако комотно ме боли курац за све остале великане што су тамо свирали и откидали, мени је то био најбољи наступ. Што нас доводи до поенте да ће Marduk бити бољи како год да окренеш.
djuk Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 marduk je oba puta zvucao kao dosadna verzija anal cunt-a.
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 marduk je oba puta zvucao kao dosadna verzija anal cunt-a.
Justin Case Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Meni Marduk nije nista extra bez Legiona.Okej je Mortuus ali nije to to. Nisam bio na Legacy-u ali verujem da je Dark Funeral pomeo.Gledao sam ih nedavno.Tako se to radi.Jebitacno bez kratko:D.Bio je i Marduk na istom festu kasnije ali ono...nebo i zemlja. Druga stvar je opet solo koncert bendova.Trebao bi ovo da bude odlican koncert.
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Meni Marduk nije nista extra bez Legiona. Mortuus уживо разноси.
Grobodan Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 немам ништа против Мардука, али ова изјава може у потпис... Ne da nemam ništa protiv nego ih više i volim, ali činjenica je da je Marduk ispod svog renomea uživo.
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 ali činjenica je da je Marduk ispod svog renomea uživo. И то је субјективна ствар. На првој свирци је звук био очајан, а ја сам се провео сјајно. Dark Funeral је, такође, имао крш звук па сам се опет провео одлично. А Mortuus уживо ми је врх. Многи су после прве свирке дошли и причали о звуку. Ја сам из свирке извукао све најбоље моментее и уживао у истој.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 JA smatram da su marduk i vader jedino uzivo i vrede
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 JA smatram da su marduk i vader jedino uzivo i vrede Волим људе који се одмах ограде.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 PA ono nije ,al i jedan i drugi su razbijachki bend nema tu nista sad da palamudis sedis i slushas i i jedan i drugi bend uzivo ubivaju
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Pa zavisi kakav si covek i kako slushas muziku uz oba benda mozes ladno da kuvas i radis seminarski zato sto nije bash to nesto muzicki sad ..a energija se najvishe oseti uzivo
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Pa zavisi kakav si covek i kako slushas muziku uz oba benda mozes ladno da kuvas i radis seminarski zato sto nije bash to nesto muzicki sad ..a energija se najvishe oseti uzivo И да кењаш у каду.
Ancalagon Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Na ovo mora da se ide ! Nisam odusevljen ovim wormwoodom al ok marduk je ipak marduk bilo kakav album da izdaju ne moze da bude sranje xD ! Ocekujem mrtve na vaderu kada budu svirali sothis ili cold demons xD
Јарослав Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 на ово бих отишао само због Вејдера. Мардук никада нисам волео, а и тотално су ме као лајв бенд сморили на Морбид Ејнџелу. али опет, не могу са сигурношћу да кажем да ћу ићи јер ми је много то пара само због Вејдера. гледао сам их 2004. кад је карта била 400 кинти, и тврдим да је тај концерт међу 5 најбољих на којима сам био.
Recommended Posts