Nisko_Se_Mazim Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Preskacem jbg Marduk me ne zanima,a Veder me zanima,ali kako sam ga vec slusao onda....
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Pa sta to znaci ako te jebanje zanima ti ces da jebes samo jednom?
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Morgan je gej. Kara ga B War,zato više i nije u Marduku. 2
oʞɾoƃ Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Pa sta to znaci ako te jebanje zanima ti ces da jebes samo jednom? Taj rad, nikad mi to neće biti jasno, ja bih Marduk gledao na svakoj turneji. Ionako ima 2-3 benda godišnje koji me zanimaju.
Svart Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ja bih opet isao da gledam svaki bend na cijem sa koncertu bio osim nekih predgrupa naravno.
Talvi Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Takodje. Cak i ako nije u pitanju bend koji nesto preterano volim otici cu, sto da ne? Koncerti su uvek zabava. Sem ako finansijski ne mogu da se skrpim, naravno, to je drugo, a inace, ako mogu - uvek. Vidim gomilu drugara, zajebavam se malo po Bg-u i upisem u tefter jos jednu odgledanu svirku, milina. 3 1
Narsil Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Takodje. Cak i ako nije u pitanju bend koji nesto preterano volim otici cu, sto da ne? Koncerti su uvek zabava. Sem ako finansijski ne mogu da se skrpim, naravno, to je drugo, a inace, ako mogu - uvek. Vidim gomilu drugara, zajebavam se malo po Bg-u i upisem u tefter jos jednu odgledanu svirku, milina. Даћу ти плус кад прође поноћ.
\\Warlock Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Mene samo zanima sta ce Peteru ona rebarca umesto mikrofona???
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 PA to je sad novi imidz svi imaju svoje custom mikrofone kurac palac
WoS Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 (edited) на ово бих отишао само због Вејдера. Мардук никада нисам волео, а и тотално су ме као лајв бенд сморили на Морбид Ејнџелу. али опет, не могу са сигурношћу да кажем да ћу ићи јер ми је много то пара само због Вејдера. гледао сам их 2004. кад је карта била 400 кинти, и тврдим да је тај концерт међу 5 најбољих на којима сам био. Ahh, good times! Iako ih nisam nesto slusao, koje je krljanje to bilo... Edited October 30, 2009 by Words Of Steel
Warner Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 steta sto nisam u srbiji jer bih isao na ovaj koncert pa makar me grom spalio. prvenstveno zbog marduka,koji su mi u top5 omiljenih bendova. vader ne mirisem nesto posebno ali su mi Ok. nadam se da nebi trebalo da se pitate za cenu...
Svart Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 (edited) Evo i predgrupa. Edited October 30, 2009 by BLACK
Brynhildr Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Uf, kakav bi koncert bio Marduk + Anaal.
Маузер Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Anaal nece iz bBritanije da ide pa to ti je. A meni je Anaal bolji i od Vadera i Marduka zajedno(mislim danasnjih inkarnacija tih bendova).
Talvi Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Dobro, shvatili smo vec da si ih gledao, ne moras jos da nam to nabijas! Mastic Scum, bend sa najlegendarnijim nazivima albuma u istoriji? Ove druge likove nisam slusao, sad vidim da su Novozelandjani?
WIZARD OF GORE Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 bilo bi zanimljivo videti Mastic Scum, ali na žalost mnogo je to novca samo za njih dati jer me ostali bendovi ne zanimaju
oʞɾoƃ Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 sigurno ne bolji nego marduk+vader Je l' se šališ? Sam Anaal bi bio bolji nego Marduk+Vader.
Brynhildr Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Ja i dalje stojim iza Marduk+Anaal. Ne bi bilo boljeg koncerta. (Naravno, računam samo bendove koji idu na turneje)
dimmu1 Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Je l' se šališ? Sam Anaal bi bio bolji nego Marduk+Vader. Ne nisam se salio.Nisam ljubitelj Anaal Nathrakh-a,a Marduk mi je omiljen bend i veoma volim Vader tako da za mene Anaal+Marduk sigurno ne bi bio bolji koncert,a kamoli sam Anaal.
Lunar Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Ja kada sam bacio oko na poster videh Edge of Sanity i ono kao WTF?, ali ono kada malo bolje pogledam vidim Edge of Serenity , mamu im .....
Guest OdinAllfather Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Pozdrav svima od Odina, iz Batajnice.. Otisao sam pre dva, tri dana do SKC-a da uzmem kartu za Vader/Marduk. Pitah na prvom salteru,kazu mi pitaj za sankom u livingroom-u. Pitam tamo, i lik mi kaze ''nece to jos do decembra''. I tad se pojavi neki debeli matorac, koji mi vrlo furiozno kaze da pitam Frubija na yu-metalu, jer on duguje svima pare E sad se ja pitam, moze li neko da mi odgovori 'de su karte za Vader? Hvala unapred...
WIZARD OF GORE Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 kaze da pitam Frubija na yu-metalu, jer on duguje svima pare zajeb na kub
Recommended Posts