Гера Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 jao, znam tu pricu... totalno sam zaboravio... znam je! a; Quote
AGGRESSOR55 Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Je l' stvarno traje samo 19 minuta? da Quote
C.A_R.I.A. Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Imam neke butlege od metalike kao i skoro sve demoe sa drugog i treceg albuma,kao i demoe od pre kill em all-a. Zanimaju me butlezi 1982-1986,imam nesto da ponudim kao i trazim nesto pa ako je neko iz beograda ili mu nije tesko da svrati.. Mozemo da se vidimo.Ajd uzdravlje thrash ekipo. Snimite sta sam nasao na netu "On the 4-track TEAC we recorded a demo of three songs: Hit the Lights , Killing Time (from the Irish band SWEET SAVAGE), and Let It Loose (from the British band SAVAGE). We had heard that Saxon was gonna be playing the Whisky in Hollywood. So I went over to the club with our demo, and as I was walking up, I run into Tommy Lee and Vince Neil from Motley Crue (who I was taking pictures for at the time.) They said 'Hey Ron, what's up?'. I told them that Saxon was doing a gig at the Whisky and I wanted to try to get my band to open up for them. They said, 'Yeah, we were gonna open up for them but we're getting too big to open. Come on in and I'll introduce you to the chick that does the booking'. So I dropped off the tape and she called me back the very next day, I remember her telling me, 'You guys are pretty good... you remind me of this local band called Black'n'Blue. Anyway, she said 'Saxon is scheduled to play two nights; we're gonna have RATT open for them the first night and your band can open the second night'. So we actually have Motley Crue to thank for getting us that gig, which was a major break for us back then. It was Metallica's third show. We actually played two shows that night opening for Saxon."... mart '82... Quote
Lucio Holocausto Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Imam par bootlega i veceras sam skinuo koncert iz '84 godine koji je prokleto dobar... Ali nisam iz BGa...jedino da sacekas dok ne svrnem do BGa... Quote
Kali Agna Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 e do jaja. pise danas u glasu da ce metallica da prekine snimanje novog albuma da bi ucestvovala na nekoliko muzickih festivala u nemackoj, holandiji i velikoj britaniji Quote
Jaymz Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 E da si ti ziva i zdrava, to rade svake godine, tj, svakog snimanja albuma. To im je klasika da izadju iz studija i vide zasto sve to rade jer kad vide XXXXX fanova onda im je jasno da ce biti para od tog mucenja u studiju Quote
Angelystor Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 diamond73@ Imam ja buljuk bootlega Metallice btw METALLICA ide na turneju na leto po Evropi..svirace po festivalima Quote
Kali Agna Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 E da si ti ziva i zdrava, to rade svake godine, tj, svakog snimanja albuma. To im je klasika da izadju iz studija i vide zasto sve to rade jer kad vide XXXXX fanova onda im je jasno da ce biti para od tog mucenja u studiju pa u tom slucaju uopste ne moraju da lupaju glavu oko novih pesama, vec samo objave reizdanje st. angera sa bonus obradama i ima da ide ko alva Quote
*nitro* Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 aha 'oce to...imaju oni obichaj da svrate tako malo u srbiju da se isqliraju Quote
Grobodan Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Jebem ti zivot,ova tema ima 262 strane. Quote
Napoleon Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 aaaa da jebote,zaboravio sam da mi jos nismo u evropi Quote
Гера Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 mozda i svrate, ipak je EXIT proglasen za najbolji festival prosle godine na svetu! Quote
Napoleon Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 mozda i svrate, ipak je EXIT proglasen za najbolji festival prosle godine na svetu! pfffffffhahhahahah !!!!! kenjas? Quote
Гера Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 da, od strane nekog britanskog casopisa, valjda... ako ne najbolji, onda jedan od najboljih, tako sam nesto nacuo na TV-u! Quote
*nitro* Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 najbolji sigurno nije...znash li chega sve ima po evropi a kamoli u svetu Quote
ValhallaWarior Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 proglasen je za najbolji festival na svetu bilo juce na b92 Quote
dudi Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Jebote koliko glupih ljudi ima na ovom svetu pa to nije normalno Exit je najbolji festival na svetu? Počeću da plačem odma Najverovatnije to je napisao neki ludak koji je pušten iz neke zatvorske ludnice pa je usput svratio na exit i oduševio se Quote
voodoo_ Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Bogami, ovako s televizora izgleda baš dobro... Quote
*nitro* Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 ma ko zna ko je to proglasio... Quote
ValhallaWarior Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Pa nije exit los,bar po organizaciji,mada po muzicarima zaostaje Quote
Grobodan Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 METALLICA have finally confirmed that they are working with producer Rick Rubin (SYSTEM OF A DOWN, AUDIOSLAVE, SLAYER, SLIPKNOT) on their new studio album. Na sta li ce ovo da lichi... Quote
Angelystor Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Za mene je ovo vest godine za sada rick bre dobar..Anthrax..Slayer.. Quote
*nitro* Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 pa shta bi sa Bobom ? mislim do jaja je i Rubin ali ipak im je Bob dugogodishnji prodjusr Quote
Recommended Posts