Lucio Holocausto Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Koja je to pesma "Temptation"? ??? Ps. jes' primio moj spisak za razmenu? Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Koja je to pesma "Temptation"? Ma ono sranje Temptetion crack my head, Temptation make you dead Quote
*nitro* Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 metallicu ne moze ni rasmusen da vrati metallica se ni ne vraca vec samo ide napred i stalno pomera granice. nadam se do jaja albumu Quote
Гера Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 kao sto je st.anger pomerio granice! Quote
Џрк Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Ma ono sranje Temptetion crack my head, Temptation make you dead "I'm south of heaven" Quote
voodoo_ Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Ps. jes' primio moj spisak za razmenu? Pa jel si mi poslao? Quote
Kali Agna Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 metallica se ni ne vraca vec samo ide napred i stalno pomera granice. nadam se do jaja albumu jel ovo bilo ironicno? ako je pomeranje granica lupanje u kante za djubre, onda cu radije da idem u skc i slusam ramba sa usisivacima Quote
Lucio Holocausto Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 @Voodoo_NBGD: jos pre nekih mesec dana, cini mi se... ako ga nisi primio saljem ti ga ponovo... nije frka... dobro, kad se smislim da ga updateujem,posto sam to zadnji put radio pre 2 meseca... Quote
*nitro* Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 jel ovo bilo ironicno? ako je pomeranje granica lupanje u kante za djubre, onda cu radije da idem u skc i slusam ramba sa usisivacima ne. to je Larsova rechenica, i iako zvuchi paradoxno u pravu je - navedi 2 slichna albuma metalike ne rachunajuci load i reload (jer je to prvobitno trebal o da izadje kao dupli album). to nije kanta za djubre vec bubnjevi koje je on sa bobom producirao godinu dana i chovek je hteo takav zvuk samo shto se to maltene nikome jbg nije svidelo. ja bih radije slushao st.anger nego ramba sa usisivachima ... Quote
Гера Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 pa sad sam u metal hameru procitao da mu je ipak lepsi bubanj na novim albumima slipknota i system-a, pa je ipak resio da na novom albumu napravi slusljiviju bubanj! thanx lord to that! Quote
Kali Agna Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ma, nista ja njima ne verujem dok ne cujem novi album i ne uverim se sama... Quote
Jaymz Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ne. to je Larsova rechenica, i iako zvuchi paradoxno u pravu je - navedi 2 slichna albuma metalike ne rachunajuci load i reload (jer je to prvobitno trebal o da izadje kao dupli album). to nije kanta za djubre vec bubnjevi koje je on sa bobom producirao godinu dana i chovek je hteo takav zvuk samo shto se to maltene nikome jbg nije svidelo. ja bih radije slushao st.anger nego ramba sa usisivachima ... E, bas pametno zboris mladi padawane! Quote
AGGRESSOR55 Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 navedi 2 slichna albuma metalike ne rachunajuci load i reload RTL i MOP Quote
Frankenchrist Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 pa sad sam u metal hameru procitao da mu je ipak lepsi bubanj na novim albumima slipknota i system-a, pa je ipak resio da na novom albumu napravi slusljiviju bubanj! thanx lord to that! Takav ce album ceo da im bude. New shit trip. Quote
Гера Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ne znam... nisu oni u fazonu da kradu tudje momente! vise su oni ponosni, jer su ranije pokrenuli novi pravac, da bi se sada prikljucili nekom drugom, vec izmisljenom pravcu! Quote
Гера Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 hoce, ali i svesni su toga da sta god naprave ima da se proda! Quote
Гера Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 i ja bih, vala, kupio svaki njihov album, samo iz postovanja prema onome sto su nekad radili, ali samo pirat, jebi ga, nema se para za bacanje na krsh! Quote
Jaymz Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 e samo je tu razlika izmedju tebe i Vlade i mene Quote
Geozee Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 i ja bih, vala, kupio svaki njihov album, samo iz postovanja prema onome sto su nekad radili, ali samo pirat, jebi ga, nema se para za bacanje na krsh! kakav si ti to fan. ja bi uvek kupio original svog omiljenog benda. Quote
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 i ja bih, vala, kupio svaki njihov album, samo iz postovanja prema onome sto su nekad radili, ali samo pirat, jebi ga, nema se para za bacanje na krsh! Zaboga Kakvo ti je to poštovanje prema radu, majke ti? To ti je poštovanje prema piratu, a nepoštovanje prema kršu koji je bend napravio Quote
Kali Agna Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ja bi uvek kupio original svog omiljenog benda. pazi sta si rekao! ako saznam da si ispiraterisao onaj split cd underdeath-a i eater-a sto treba da se pojavi... @AGGRESSOR55 - slazem se za RTL i MOP uopsteno, neobicna je slucajnost da bas i na 2, 3 i 4. albumu ima po jedan instrumental i jedna balada (tu racunam i onu prvu polovinu one-a, jer me jako podseca na fade to black)... Quote
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Moguće da je MOP ono što je RTL trebalo da bude... Quote
AGGRESSOR55 Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 e samo je tu razlika izmedju tebe i Vlade i mene ne, vlada nema gde da nadje pirate pa mora da placa 20€ po cd-u Quote
Recommended Posts