rustik Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Gde je bio koncert? Ja sam video na Metropolisu COF ali me nije bas interesovalo Quote
Гера Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 na mtv-u, mislim da je to pitao! ajde da to kada srezes nekako prosledis nama! kakav je ovako bio koncert? jel su se raspadali kao i 2003. na prvom koncertu na turneji? jel su svirali premijerno neke nove stvari? jel su otpisali st.anger stvari sa pleyliste? daj malo sire informacije! Quote
GEORGE_SOAD Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Videcete kada dobijete snimak, jedino mogu da kazem da mi je drago da sam cuo ceo master na koncertu, mada se vidi da je pogotovu james ostareo, ne znam da li mi se cini zbog one bradetine i zalizane kose... Edited June 4, 2006 by GEORGE_SOAD Quote
Vic Rattlehead Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Kakva mu je ono šljiva na čelu? Gledao sam samo otprilike trećinu koncerta. Quote
Angelystor Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 znachi...pazi ti taj SET LIST bre!!!!!!!! 01. Creeping Death 02. Fuel 03. Wherever I May Roam 04. For Whom the Bell Tolls 05. Fade to Black 06. Battery 07. Master of Puppets (James Hetfield announces that the band will perform entire "Master of Puppets" album) 08. The Thing That Should Not Be 09. Welcome Home (Sanitarium) 10. Disposable Heroes 11. Leper Messiah 12. Orion 13. Damage Inc. ------------- 14. Sad But True 15. Nothing Else Matters 16. One 17. Enter Sandman ------------- 18. Last Caress 19. Seek and Destroy audio snimak mozete skinuti na: http://www.megaupload.com/?d=D994ALNW Quote
GEORGE_SOAD Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 tepali ga salim se, stvarno dobar koncert. jedino mi se ne svidja kako je otpevao fuel, ko da nije mogao da izvuce ili sta vec... Quote
blondie Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 treba mi mala pomoc........ pretpostavljam da bi samo fanovi poput Jaymza mogli da mi pomognu..... ako on uopste postuje ovih dana. dakle, trebaju mi neke lokacije po San Franciscu gdje je Metallica svirala ili imala foto seshn ili paradirala, aman sta god. ako imate slike, bacite ovdje. ako znate imena klubova, sala i sl. bacite ovdje. bili biste mi od velike pomoci. hvala! Quote
Kali Agna Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) ako volite kantri, skinite ovu zajebanciju! u pitanju je enter sandman... klik Edited June 4, 2006 by Kali Yuga Quote
Jaymz Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Taj bend se zove Iron Horse i ima ceo album koji se zove Fade To Bluegrass @ Blondie: Idi na www.encymet.com i tamo imas sve koncerte koji su IKAD svirani bilo gde od osnivanja do sada i lako ces da nadjes lokacije po SF-u. Quote
Гера Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 kakvu je shljivu imao jaymz??? a master su svirali zbog dvadesetogodisnjice! nego, jer mozes da izbacis neke screenshotove sa snimka, cisto da vidim kako sad izgledaju?! e, kad bi ovako nesto odsvirali kod nas, pa da se upucam odma'! Quote
blondie Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 @ Blondie: Idi na www.encymet.com i tamo imas sve koncerte koji su IKAD svirani bilo gde od osnivanja do sada i lako ces da nadjes lokacije po SF-u. hvala ti. provela sam sate citajuci biografiju metallice i cackajuci sve redom nadjoh ovo http://www.angelfire.com/oh/liveperformances/Mabuhay.html - zatvoreno naravno pominju i neki Keystone, ali to google ne prepoznaje, ili bar ne pod tim imenom. imali su i neke nastupe u Oklandu ali ne pominje se gdje..... stadioni poput SBC parka i sl. nisu zanimljivi.. mislila sam vise na neke krs-lokacije gdje se kalio celik. jedino cu da trazim ovaj Mabuhay - djeluje zanimljivo. ako nije spaljen do temelja. nista.... u svakom slucaju hvala.. Quote
Гера Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) - Radio City, in Anaheim, CA - Backbay High School - "The Old Waldorf" in San Francisco - The Stone in San Francisco - L'Amours in Brooklyn, New York posle ovoga su vec krenule velike turneje sa ozijem, venomom... Edited June 5, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Jaymz Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 pazi The Stone je svakako najprimamljiviji u toj prici ako ni zbog ceg drugog onda jer su tu prvi put svirali sa Cliffom... Ako odes tamo samo pomisli na mene jer sumnjam da cu ja ikada biti tamo Quote
blondie Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 e puno hvala obojici. jaymz - ne budi pesimista. pesimistima se salju obicno odlicna garantna pisma Quote
Jaymz Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 pazi dok ne dobijem stalni radni odnos tesko da cu ja i u Madjarsku a kamoli u USA Quote
ALEXIE_AIC Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 cisto da vidim kako sad izgledaju?! Jel` ti poznat cika u sredini? Quote
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 link za novu pesmu http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...57D8D737F7DC0BA Quote
Гера Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 u, al je osedeo po bradi... a ko su mu ovi drugari? Quote
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Probaj ovo http://rapidshare.de/files/22441189/Metall...in_6.6.mp3.html Quote
Гера Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 jbg, ne mogu sa posla da otvaram ove linkove, moram da dodjem kuci... jedva cekam da cujem kako zvuci to novo cudo! Quote
ALEXIE_AIC Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 u, al je osedeo po bradi... a ko su mu ovi drugari? Pa, sta mislis? AIC, naravno. Sviraju zajedno u Doningtonu (Download festival), pa na Novarock-u, a ovo je slika sa Rock Am Ring-a, iz Nemacke, od pre nedelju dana, otprilike. Quote
Jaymz Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 A joj 7 i kusur minuta a meni se svidja mozda jedno minut i 15. Nisam verovao da cu ovo ikad reci ali izgleda da sad posle 128 SJAJNIH, 5 VRLO DOBRIH, 1 DOBRE i samo 1 LOSE ce se moje misljenje u zadnjoj kategoriji promeniti u dve lose Mada ako je skrate i prosire dz dz dz deo moze da udje najmanje u "dobre" Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) Koja je to "samo 1 LOSA" ? Nova pesma je sranje... Edited June 9, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
rustik Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Bar su opet ubacili solazu u pesmu. Nisam imao vremena da je detaljno preslusam ali ovo sto sam cuo bas i ne obecava mnogo. Izgleda da cemo dobiti "some kind of load/reload/st.anger monster" Quote
Recommended Posts