Imenjak Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 1 dobra je Ronnie, 5 vrlo dobrih su: Commando, Memory Remains, Devil's Dance, All Within My Hands i Mama Said. A preostalih 142-e su odlicne! da ne mislim da si fanatik verovatno bih mislio da si retard... bez ljutnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 pesma je smor teshki... ali sta je tu je, metalika vec neko vreme pokusava da bude moderna sto joj ne polazi za rukom... ovaj bend je davno propao... sve posle blacka nije metalika.. ili je mozda bash to metalika, ne znam... pevanje je josh i svetla tacka pesme... ali solo... hahah kako tog coveka nije sramota da odsvira onako nesto... haha, necu vishe nista reci samo cu ga sazaljevati do kraja zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joca_Wildchild Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 na ovaj tvoj komentar da posle blacka to vishe nije metallica mogu samo da kazem ljudi su prosli kroz razne vrste zvuka i svuda su se pokazali. i meni lichno se ova pesma vrlo svidja, kao sto sam rekao podseca me na neki reload album fazon, sto mi se svidja. to sto nije odsvirao ultra zajebani solo sa 15000 arpedja i sto skala u sekundi ne chini solo loshim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 da ne mislim da si fanatik verovatno bih mislio da si retard... bez ljutnje Ok kul Ali zasto konkretno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 na ovaj tvoj komentar da posle blacka to vishe nije metallica mogu samo da kazem ljudi su prosli kroz razne vrste zvuka i svuda su se pokazali. i meni lichno se ova pesma vrlo svidja, kao sto sam rekao podseca me na neki reload album fazon, sto mi se svidja. to sto nije odsvirao ultra zajebani solo sa 15000 arpedja i sto skala u sekundi ne chini solo loshim... ti barem znas da ja ne favorizujem arpedja i brzinu... rekao sam da je losh jer ja tako mislim i to je moje subjektivno misljenje... kirk ima paterne kao dete od 3 godine koje pokusava da svira gitaru gudalom violine... pesma je prosecno loshija... ako uopste te dve reci mogu jedna do druge da stoje u istoj recenici ja ne kazem da mrzim metaliku sa loada, reloada... etc... vec samo kazem da to nije ona stara metalika, sto je i ok sa jedne i nije, sa druge strane... ali mozda je zapravo TO metalika... @fanatik: ma znam ja kako je voleti jedan bend, kapiram da ja ni jedan bend nisam voleo koliko ti metaliku i zato, verovatno, ne mogu da te shvatim... ali to je ok samo probaj da budes malo objektivniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joca_Wildchild Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Za koliko godina izlazi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) Ako ne ove, onda sledeće 100%! Mada bi dobro bilo da izađu novi Megadeth i Metallica u istoj godini. Uz Sodom koji je izašao i Slayer koji će već do tad izaći... dobra godina! Edited July 9, 2006 by Vic Rattlehead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 Preslusah ovo novo...i nista posebno.Pevanje je mnogo bolje od celog St.Anger shita,sem refrena koji je stvarno los.U globalu pesma nije losa,solo je dobar,kao i njegova pratnja.Oseti se uticaj St.Ager-a,ali bogami i starijih izdanja.Ima par dobrih rifova,ali neki konkretniji sud cu dati kada je budem cuo u nekoj normalnijoj verziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 EVO BOLJE VERZIJE, VALJDA... JA NISAM SKIDAO ODATLE, SLAB MI NET... OVO JE IZGLEDA VIDEO SNIMAK PESME! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Pazi ovo - Metallica svira Mercyful Fate medli,super zvuk! http://www.youtube.com/watch?v=4QKLO99Qucw...mercyful%20fate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 Onaj deo u pesmi kada pocinje pevanje mene strasno podseca na Testament,a James na Chuck Billy-a...vuce na "Electric Crown"...a refren je stvarno ocajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Album? Poslednje vesti su ovo: ALBUM TO ARRIVE FALL 2007 Lars Ulrich told Mike Davies of BBC Radio 1 during this past weekend's Download festival in England that the group's new album will not be released until the summer or early fall of 2007. "I think we've realized that the creative process works a little slower for us than it used to," he explained. "And we're OK with that. It's not a bad thing, unless, of course, you're waiting for a record." Kirk Hammett recently told the Artisan News Service that the band have "about fifteen songs" written for the follow-up to 2003's "St. Anger", @Mustaine: ma nisam ja bas toliki fanatik koliko ti se cini (ali da ih volim, volim ih) ali pritom volim i mnooooooooge druge bendove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 bas ih danas ceo dan slusam posto ih nisam slusao ne pamtim i najbolji su METALLICA MOJ DOBAR DRUGAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Valjda ce album bolji od predhodna 3, ma samo da bude upola dobar kao "Black Album". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Valjda ce album bolji od predhodna 3, ma samo da bude upola dobar kao "Black Album". Kako su krenuli...tesko,ali ne osudjujmo dok njet cujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owl Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 E pazi ovako ova live verzija mi je ok ! Ali ova kao "studijska" ili shta vetj je jako losha.... Ali kontam da ce album biti u najmanju ruku OK! Shto bi Jaymz rekao da spada u dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owl Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Sad sam skinuo video "To Honor Black Sabbath - METALLICA " Hole In the Sky i Iron man......jako dobro odsvirano,vokal kick ass eo link ako nekog zanima : www.musicvideos.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Pregledao -Rock Am ring 06- (mada nisam bio zainteresovan) ali eto da vidim I Iznenadio sam se ...odsvirali su ceo MASTER OF PUPPETS disposable heroes ,Orion neverovatno dobro zvuči još na kraju pesme kaže ..bless Cliff Burton .Ono ostalo je standardno kao i uvek . Jamesov glas je sasvim dobar i vidi se da su se našli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Valjda ce album bolji od predhodna 3, ma samo da bude upola dobar kao "Black Album". Ja ne bih imao nista protiv da bude kao genijalni "Load". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ja se iskreno nadam da ce oni shvatiti neke stvari, i napraviti nesto...hm....u najbolju ruku ok..... PS - If i had a nickel for everytime i heard that.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Pregledao -Rock Am ring 06- (mada nisam bio zainteresovan) ali eto da vidim I Iznenadio sam se ...odsvirali su ceo MASTER OF PUPPETS disposable heroes ,Orion neverovatno dobro zvuči još na kraju pesme kaže ..bless Cliff Burton .Ono ostalo je standardno kao i uvek . Jamesov glas je sasvim dobar i vidi se da su se našli . tu se slazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ah, odslusah i ja "The New Song".... Ama bash nista u vezi te pesme mi se nesvidja.... 'El zna neko kako ce se zvati album??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 The New Album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 The ST.NEW ALBUM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts