RNA Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Jašta, hajde svi da slušamo kantri! Doli Parton je zakon! Quote
blondie Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Jašta, hajde svi da slušamo kantri! Doli Parton je zakon! bar ima vece sise od larsa! Quote
lemmy sixx Posted January 12, 2003 Author Report Posted January 12, 2003 A, sad posto je ovo tema o Metallici, mislim da bi prica o njihovoj navodnoj 'prodaji' trebala ovime da se zavrsi, i da pricamo o necem drugom vezanom za Metallicu, da se bavimo analizom albuma i pesama, koncertima, svirkom, zatim da izrazimo svoje zelje da nam dodju i u Beograd... Slazete li se? a: a: a: Agree,ali nazalost mislim da ce se o toj temi pricati non stop. Quote
lemmy sixx Posted January 12, 2003 Author Report Posted January 12, 2003 Jašta, hajde svi da slušamo kantri! Doli Parton je zakon! bar ima vece sise od larsa! Pretpostavljam da i ti imas vece sise od Larsa! Quote
blondie Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Jašta, hajde svi da slušamo kantri! Doli Parton je zakon! bar ima vece sise od larsa! Pretpostavljam da i ti imas vece sise od Larsa! naravno da imam! a: Quote
~Johnny The Slayer~ Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Blondie, svidja mi se tvoj avatar!!! Quote
blondie Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 Blondie, svidja mi se tvoj avatar!!! o hvala... volis krv? Quote
Hail Metal Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 Uh, ovo je bilo veoma nisko! Da su uradili nešto sa Busta Rhymes, pa ajde. Njega čoveka poštujem jer je lud ko struja, ali ovi likovi... kuku!jesi li cuo njegovu obradu iron mana sa ozzyjem,nije losa,mada ne volim hip-hop-rep Quote
~Johnny The Slayer~ Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 Blondie, svidja mi se tvoj avatar!!! o hvala... volis krv? Ne ovaj, vec onaj sa ono dvoje mladih u divljim pozudima! Quote
blondie Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 Blondie, svidja mi se tvoj avatar!!! o hvala... volis krv? Ne ovaj, vec onaj sa ono dvoje mladih u divljim pozudima! zajeb`o si se, pomijeso si me s knightom Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2003 Author Report Posted January 15, 2003 Pa to njih dvoje sa avatarima tripuju ceo forum,vec su to radili i pre.A sada vrnite se na temu. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 Naravno, lemilice, evo me nazad na temi! Jesi li procit'o ovaj moj post o tome kako bi svi trebali da prestanu da pricaju/seru o Metallicinoj komercijalizaciji, i da malo pricamo o grupi. Pa nije valjada da sve sto imate da kazete: Metallica se prodala! Zajebite to! Ja ih volim i uvek cu ih voleti, i po cenu da ostanem zauvek nepopularan, reci cu: LOAD i RELOAD su strava albumi! Takodje zelim da dodam, super je sto je M. promenila svoj zvuk! Recite da ne bi bilo dosadno da stalno sviraju isto! Tako su se i Guradianima proseravali za ovaj zadnji projekat, ali meni je super! Eto vidite, kad neko ceo zivot svira jedno te isto, dolazi do zasicenja. Pa, hajde recite, da li je iko osim nas zalidjenika, u svetu metala primetio da je, npr. Overkill izd'o novi album! Quote
lemmy sixx Posted January 16, 2003 Author Report Posted January 16, 2003 Slusaj,nemoze bas svaki bend da nacini zaokret a da to ispadne kvalitetno kao u slucaju Metallice.Neki bendovi rade celu karijeru iste stvari pa su uvek bili strava. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 Naravno! ps. Blondie, sad mi se tvoj avatar svidja! Quote
blondie Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 Jao, fuj! zasto fuj dragi? :? 8O zasto fuj? zasto jebote fuj?! 8O pa to sam ja!!! do juce sam ti se svidjala a sad mi tako vracas! 8O :? :x :roll: :roll: Johnny, sta bi ja bez tebe? Hvala. :roll: Quote
RNA Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 Nije fuj za tebe, nego za slike koje stavljaš. Bolje uzmi neku svoju lepu gde imaš kez od uveta do uveta. Mnogo bi ti lepše stajalo! Ako ćeš nešto da kažeš za moju sličicu, ona i treba da bude FUJ. Quote
blondie Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 Nije fuj za tebe, nego za slike koje stavljaš. Bolje uzmi neku svoju lepu gde imaš kez od uveta do uveta. Mnogo bi ti lepše stajalo!Ako ćeš nešto da kažeš za moju sličicu, ona i treba da bude FUJ. tvoj jeste fuj, a kako ti se svidja moj najnoviji? :roll: ma gdje ba da stavim svoj kez, usta su mi k`o pekara! 8O ubice nas lemi, zato svi u glas LOAD RULES i ta sranja... :roll: Quote
RNA Posted January 19, 2003 Report Posted January 19, 2003 Aha, da, zaboravih da je ovo tema vezana za Metaliku (onako lepo po srpski). Ne znam šta više o njima da kažem. Čekam album, pa da vidimo hoće li biti šlajmare preko omota ili ne. Kome usta k'o pekara? Ma daj. I moja sličica je FUJ (dakle, džambo slova)! Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2003 Author Report Posted January 20, 2003 Upravo tako,tema je Metallica a ne plavusini avatari. Quote
RNA Posted January 20, 2003 Report Posted January 20, 2003 A šta fali? Ionako se tema zaparložila. Reko' da unesemo malo osveženja. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2003 Author Report Posted January 21, 2003 Nemere!!!Kolega,ovakvim ponasanjem rusite obecanje koje ste dali svojim biracima!!! a: Quote
RNA Posted January 21, 2003 Report Posted January 21, 2003 Koje obećanje? Ništa ja nikom nisam obećao, a ako i jesam... to je politika! Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2003 Author Report Posted January 21, 2003 Politika je kurva,ali ponekada se treba drzati pravila.Ccc kolega,stvarno ste me razocarali. :ne: Quote
Thorn's essence Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Najvece sanse da postanu novi basisti: 1.Rob Trujillo,ex-Ozzy Osbourne 2.Mike Inez,ex-Alice in chains 3.Scott Reader,Unida 4.Joey Vera,ex-Armoured Saint Quote
Recommended Posts