lemmy sixx Posted January 22, 2003 Author Report Posted January 22, 2003 E ovo je korisna informacija.Ali nekako mi se ni jedan od njih ne uklapa u Metallicu. Quote
RNA Posted January 23, 2003 Report Posted January 23, 2003 Zašto? Džoi Vera se uklapa svuda. Kada je mogao da svira u Fates Warning i Armored Saint, što ne bi mogao u Metallici? Quote
lemmy sixx Posted January 24, 2003 Author Report Posted January 24, 2003 Zato sto tamo negde sigurno postoji neko bolji. a: Quote
~Johnny The Slayer~ Posted January 25, 2003 Report Posted January 25, 2003 Naravno da postoji! I zove se Jason Newsted! Quote
blondie Posted January 25, 2003 Report Posted January 25, 2003 Naravno da postoji! I zove se Jason Newsted! koji je bio pametan pa se spasio s broda koji tone... ma ok... opusteno, po meni je jason je bio stvarno najjaci lik tamo... nije se isticao, a posao je odradjivao kao najbolji... nikad vise jason... shmrc. :roll: Quote
Sentinel Posted January 25, 2003 Report Posted January 25, 2003 Pre par dana su odrali cert u kamionu na poluvremenu ragbi utakmice ispred stadiona pred 200 ljudi heheheh... prsotina! Bob Rock svirao bas hahaha Quote
RNA Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 Da li je to indikacija vremena koje dolazi za Metallicu? Ne želim nikome ništa loše. Više bih voleo da se vrate korenima, što je verovatno nemoguće. Voivod će da bude super sa Džejsonom na basu! Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2003 Author Report Posted January 26, 2003 Ce da vidimo,ce da vidimo... Quote
~Johnny The Slayer~ Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 Mislim da ce se tesko (kao sto kaze moj drugar Bosko) Metallica vratiti svojim korenima u Speedu i Thrashu, ali nije uzalud ocekivanje da mozda ocekujemo neki novi Black! To je dobro za (novi) pocetak! Quote
Jaymz Posted January 31, 2003 Report Posted January 31, 2003 ufffff... dosadni ste vise! Jeste li slusali ona 3-4 demo snimka koja kruze mrezom? I one Jamesove price kako ce izgledati novi album??? Daleko od toga da ja ne bih voleo da se vrate korenima ali treba prihvatiti realnost - od novog logoa je to novi bend (nekima bolji nego ranije, nekima isti a o onim trecim necu ni da trosim reci) i tacka. TallicA rulz. Quote
Aleara Posted January 31, 2003 Report Posted January 31, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. Quote
Hamsun Posted February 1, 2003 Report Posted February 1, 2003 Ja sam samo slusao pjesmu 53rd & 3rd; i mogu reci da je puno gora od pjesama iz proteklih nekoliko godina..Steta.. :ne: Quote
Hamsun Posted February 1, 2003 Report Posted February 1, 2003 Iako se radi o pjesmi koja je posvecena Ramones,mogli su to bolje da urade.. Quote
Sentinel Posted February 1, 2003 Report Posted February 1, 2003 Mislim da ce se tesko (kao sto kaze moj drugar Bosko) Metallica vratiti svojim korenima u Speedu i Thrashu, ali nije uzalud ocekivanje da mozda ocekujemo neki novi Black! To je dobro za (novi) pocetak! Ha, pa pre ce Kristina Agilera da svira speed i trash nego sto ce to MetaliKa ponovo uciniti!!! Quote
lemmy sixx Posted February 3, 2003 Author Report Posted February 3, 2003 Dezurni pljuvaci neka se zavuku u svoje jazbine i neka komentare za novi album ostavljaju kada doticni i izadje.Do tada,uzivajmo zajedno u perfekciji koja se zove LOAD!!! Quote
Sentinel Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 Kao desetogodisnji fan, kupicu i ja, naravno, novi album cim izadje, ali zaista, ovoga puta, zaista ne ocekujem nishta od njega!!!! Quote
Dani Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Dezurni pljuvaci neka se zavuku u svoje jazbine i neka komentare za novi album ostavljaju kada doticni i izadje.Do tada,uzivajmo zajedno u perfekciji koja se zove LOAD!!! Trebali bi,vreme im je,smorili su sa glupostima... Metallica Rules!!! Quote
Gera Jaymz Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Novi album ce, verujem, biti "SHIT", ali posto su to likovi nad likovima, ma kakvu god muziku svirali => KUPUJETE SVI, ILI VAS KARAJU CRNCUGE U BULJU NJIHOVIM KURCIMA OD PO 50 cm!!! :x :x a: a: :x :x Quote
Ludi Burekdzija Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 HHHEEEEEEELLLLLLLLOOOOOOOO PEOPLE,SAVI SE MI POTAJNO NADAMO ( BAREM NEKI )DA CE METALLIC-IN NOVI ALBUM BITI POVRATAK KORENIMA ALI SLUSAJUCI VASA RAZMISLJANJA MISLIM ( KAO I MNOGI DRUGI ) DA CE "THE NOVI ALBUM" BITI NESTO TIPA I DISSAPEAR(BAR JA TAKO MISLIM) ILI CISTA NEKA RAP(E) METAL GLUPOST!JA SAM ZA POVRATAK KORENIMA! Quote
Omega Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Quote
Dani Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... A Load i dalje rula! Quote
Gera Jaymz Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Oni nikad nece biti "final chapter"!!! Kolko para, tolko muzike!!!!! Am I right? :? :? :? Quote
lemmy sixx Posted February 7, 2003 Author Report Posted February 7, 2003 black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... A Load i dalje rula! Jasta!!! a: a: a: a: a: a: LOAD RULES!!! Quote
~Johnny The Slayer~ Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Ma dobro, ja ako sam stavio kao neku vrstu svoje fantazije da ce se mozda drznuti da sviraju neki "The Black Album" - metal, ne morate bas svi vi, Metallico-mrzci, da me pljujete.... i da.... da mi pominjete Kristinu Agileru! (Mala ima mnogo ruznu facu, ali strasnu guzu...) Elem.... zasto se sada davimo i gazimo, 'ajte da sacekamo da izadje taj famozni album... Quote
Recommended Posts