vudun Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 ej, nije to stari logo, "c" nije isto.. Vidi stvarno. Da ti nisam malo bolje zagledao cover/avatar, ne bih ni primetio. Quote
Rle Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 ljudi ! bagro ! imajte vere ! ovo ima da pude paklen projekat Quote
kuruz Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Hmm.. Nego..ja neshto cenim da ce ovo da bude slichno novom Testamentu..u smislu papazjanizma.. А Henchman Ride? Quote
Angelystor Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Jedna lasta ne chini prolece. Sad ce lemmy da upadne sa Formation prejzom.. Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 Naravno,kada je album odlican. Quote
WoI Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Jedna lasta ne chini prolece. Sad ce lemmy da upadne sa Formation prejzom.. Vidi ga mladi Tarabic Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 A to je tesko proreci,da se useres. Quote
Angelystor Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 :) Ali odushevljava me brzina kojom si ti uleteo na topic.. BTW, who the fuck is Tarabic? Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 Jebiga,slucajnost.Ili mozda ne?!?!?!?!?!? TARANANA TARANANA Tarabic je prorok. Quote
Angelystor Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Fali ti josh po "nana" na kraju oba dela melodje Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 Ne fali tu nista...obrati paznju na pravog petla. Quote
vudun Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 ''Formaton Of Damnation'' dragog mi TestAmenT-a, je jedan od najboljih metal albuma izdatih u 2008 godini ... i tu je kraj priče. Nek' Metallica izda upola ovog - i ja ću biti relativno hepi. Quote
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Šta redote bro na forumu u petak uveče?! Odma' da stre sr našli pa da jurite kurbe, ko pravi metalcu ! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Malo mi je trulo sto nekako je sad thrash ponovo in pa se verovatno zbog toga i vracaju starom zvuku .. Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 Šta redote bro na forumu u petak uveče?! Odma' da stre sr našli pa da jurite kurbe, ko pravi metalcu ! Bog te jebo,cak ni ja nisam toliko nepismen kada se napijem. Quote
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 ma kome bre ti da je pijaaan !? prevazišao sam sam sebe ! trebalo je da piše "šta radite bre na forumu u petak uveče?! Odma' da ste se napili, pa da jurite kurve, kao pravi metalci" too drunk to fuck crew Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 Ne mogu te razumeti.Iz ludnice te pustaju samo vikendom,i umesto da obidjes rodbinu,ti odes u kafancinu.Pa kakav si ti covek? Quote
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 kako kakav?.. pa alkoholičar, 'bem mu pep'o !radnim danima se lečim, a onda se zajebu pa me puste na vikend... i onda tako u krug . Quote
vudun Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Gde ću bre krčulje ovakav da jurim kuravle? Gangrena me mori, danas se akala zubarka sa mnom ... bolu me i uši. - Al' važno da Hetfield ima sve veštake porculanske, boli njega ono ( čisto da ne bude offtopic ). Quote
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 to nije izgovor! i meni je jedan zub istrulio načisto, ima još jedan komadić koji viri iz rupe... naliješ neki otrov da ubiješ živac, ili rakije, i onda teraš dalje u nove radne pobede ! noćas kad dodjem pijan da nisam vid'o ni jedan post izmedju 11 i 3, inače ima da vas sve navatam, vežem, nabijem levak u usta, i sipam litar rakije! koga budem provalio da je namerno postovao da bi dobio rakije on će da dobije onu za mazanje nogu ! LemiTu prvom, jer on ne može da se sakrije tako lako ! ontopik: ...'teo bih da napišem neki ontopik, da ne bude da samo spamujem, al mi ne pada ništa na pamet... Quote
Angelystor Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Mene sinoc Starshiter ispali u zadnji chas za grada Nego..nova Metalika startom septembra..kapiram da ce vec krajem avgusta biti dostupna shirom neta...ne? : ) Svejedno..jebeno vreme, tada treba da spremam jebene ispite, tachno ima da iskochi na neta tamo 28. avgust ili sl. bem mu sisu.. Quote
vudun Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 30-og Avgusta, za moj rođendan - tad ima Hetfield & Co. da ga inkognito lansiraju. Quote
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 alo dečko, nemoj da spamuješ ! more, prefrigani su oni, nisu oni neki amater kao MachineHead da im procuri album 2 meseca pre datuma izlaska, Metallica je to. ima da upotrebe sva poznata sretstva, i izmisle gomilu novih, da slučajno neko ne skine . ili će da puste nešto, sa nekim zajebanim virusom od kojeg strada hardver . Quote
RNA Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 А да променим ја име теме у "Металика - онлајн кафана"? Quote
Recommended Posts