hate squad Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) The other new song nece biti na albumu. The new song, tj. pojedini delovi iste ce biti ukljuceni u neke od pesama, ali ni ona nece biti u formi u kojoj je svirana. Inace, na MM je pusten i prvi rif neke od pesama i ono stvarno zvuci stravicno dobro. Pesma koja je izbacena sa albuma (11-ta), zove se Shine (na MM-a klipovima Hetfield je peva u studiju (..,Revolver) i ima neki Pantera\Slayer rif)... Kako objasnjavam Prvi singl bi se trebao pojaviti u cetvrtak uvece na BBC-u. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=103109 E sad, ako Blabbermouth laze... Edited August 20, 2008 by hate squad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrorizer Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Danas se pojavio riff od The New Song na MM-u "a taste of death 2". A od The Other New Song ne verujem da ce ista ostati za album, jos nista nisam cuo. na ovo sam mislio,mrzelo me da proveravam jel new ili other...ne valja ni jedno ni drugo kao i cyanide.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Da, da - već je rečeno (nekoliko puta) da upravo 'The New Song' (poznata kao i 'Death Is Not the End') nikako neće biti objavljena u celosti tj u onom obliku u kojem je bila izvodjena; bend je odlučio da iskoristi par dobrih segmenata/riff-ova odatle, ali i da se ipak koncentriše na novi talas inspiracije... Ona druga pesma, 'The Other New Song' (poznata kao i 'Vulturous'), se čak uopšte neće pojavljivati, baš kao što je hate squad rekao. Uzgred, izvini čoveče, ne htedoh da pametujem maltene ponovivši tvoje reči, već sam to čitao znatno ranije (na blabbermouth.com, ultimate-guitar.com, metalsucks.net; a bilo je jednog clip-a na YouTube-u gde James o tome govori, kao i Lars-ovog pojavljivanja u nekom radio show-u), te sam samo želeo da potvrdim. Videću da eventualno nadjem linkove do toga... A u vezi 'Holy Revolver' (tj 'Shine') stvari: http://www.youtube.com/watch?v=_2inpLLgsm4 http://www.youtube.com/watch?v=m59NEn6TfIo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 uuuuuuuu.....malo trash-a : http://www.youtube.com/watch?v=XgHUI1SXST4 izasao je i a little taste of death #3 http://www.metallica.com/index.asp?item=601104 jel' ono sutra treba da izadje the day that never comes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Onaj prvi link je ubitacan! Sunce ti jebem,koliko dobrih rifova ce biti na ovom albumu!E sada stvarno mogu reci da,nakon gomile poslusanih klipova sa albuma,ocekujem jebenog montruma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Stvarno dobri riffovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Onaj prvi link je ubitacan! Sunce ti jebem,koliko dobrih rifova ce biti na ovom albumu!E sada stvarno mogu reci da,nakon gomile poslusanih klipova sa albuma,ocekujem jebenog montruma! Some kind of monster. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) http://www.metallica.com/index.asp?item=601119 The Day That Never Comes. evo krece mi trece slushanje pesme, za sada mi je utisak kao da su hteli da naprave "One 2" (three, four, go!), daklem cca 5 minuta lagano, pa thrashy ending sa solazama.. I nije loshe at all. Nije "One" though... Sve u svem, josh jedna "loadish" pesma : ) Edited August 21, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Malko predugacak uvod, pesmica onako... Bolja od svetog besa i sl. sranja sa istoimenog albuma, al' to i nije narocito tesko... Onako, nisam odusevljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Upravo ko sto rece carapan...Loady pesma,a od sredine rokanje.Vrlo dobra stvar.Solaze su super,kraj jako dobar.Ali mi je malo predugacka,i premalo teksta i vokala.Konkretnije nakon nekoliko preslusavanja.Za sada,vrlo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Sve je super samo vokalu fale muda!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 i konacno posle 5 god... ma ok je vokal..dosta se poboljsao James od stengera.. pesma je dosta dobra nakon prvog slusanja,a nije ni toliko 'loadish'.. upravo sam je stavio na repeat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Muda?!?James zvuci sjajno!Otpevao je odlicno.A na kraju krajeva,ovo je baladnija pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Super je bre vokal bondage brate! Chovek i live kida dushu u poslednje vreme..a ovde je namestio zice perfektno.. Mene malo pesma smorila posle par slushanja Nije sto je mogla da bude kraca, ali da ima josh malo ovih vokalnih delova shto reche Lemi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Meni se svakim slusanjem sve vise svidja.Ekstra,ekstra stvar!Malo je kraj predugacak,ali nema veze,solaze su strava. James je odvalio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 kurac ... meni neće da se pusti, prijavljuje neku grešku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) U Day That Never Comes mi se svidja odsustvo Wah-a Ostalo je sranje... Cyanide - zavisi koliko bolje otpeva u odnosu na onaj live, ali ima potencijala Ta pesma ne zvuci kao da je komponovao i odsvirao srpski do-juce-Metallica-tribute... Edited August 21, 2008 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 http://www.demonoid.com/files/details/1593649/6976998/ malo kvalitetniji snimak,ako vas zanima... meni je nova stvar skroz ok, svidja mi se... ako ovakav bude ostatak albuma, ma bice odlicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Podseca me na mama said... I da pesma mi je kurac...par dobrih trenutaka oni prekid momenti i preglupa soliranja nishta loshije nisu uradili po mom misljenju... Edited August 21, 2008 by darthmaul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 evo je i na rapidu: http://rs22.rapidshare.com/files/139058662...r-comes.mp3.zip iako mi se sviđa kako hetfield peva sad, na ovoj pesmi je podbacio.. nekako mi se ne uklapa vokal u pesmu. i posle baladičastog dela dobar je samo rif koji počinje oko 6:20 i solaže.. ostali rifovi su mi sranje.. za sada. slušao sam je samo na kompu na kome mi je ozvučenje shit, možda mi se promeni mišljenje kad je preslušam na plejeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 О не, ово УОПШТЕ не звучи лоше!!! И тотало ми се свиђа како је Рубин спаковао све инструменте/вокал. Добро ово звучи, добро! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Evo skinuo sam mp3 u 256kbps. Meni pesma zvuči sjajno, ne bih rekao da je u Loady fazonu, jer je ova stvar dosta čvršća! Odličan prelaz, interesantna power metal solaža ( tu me je Kirk pomalo iznenadio) dobro riffovanje. Jednom sam je preslušao i odmah mi se zasvidelo! Slušaću je još . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Pa da,od sredine pesme postaje cvrsca.Ali do tog momenta je skroz Load. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aero Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pesma je odlicna. Jos kad cujem studijsku verziju.. Na iPod-u zvuci sjajno. Bas su mi nedostajali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nije loša ova balada... Ali, JEBOTE, Jamesov glas je 80% kompjuter... Ali je zato zvuk doboša više snare nego koža... Imam utisak da će ovaj album biti pun grešaka suprotnih od St. Angera, kao da će se boriti sa sobom da održe ravnotežu. Tek onaj posle će biti "the great comeback"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts