Blackened Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) skini ove od 320kbps, ovi resto su vnugo. Unforgiven III: Verzija od 320 je potpuno ona ista od 128, samo povecan bit-rate i nista se ne dobija, isto sr... I da, All nightmare long, za sada ubedljivo najbolja, a naredna The judas kiss... Edited September 3, 2008 by Blackened Quote
hate squad Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Dosadan album, ima par dobrih momenta, ali ništa što ulazi u uši kao što je pre bilo, St. Anger mi mnogo bolji nego ovaj. Ovaj komentar je definitivno hit dana! :) :) Meni je album je debelo pojebao sve sto su izbacili nakon Justica. Ovakvu eksploziju nisam ocekivao! Cyanide, definitivno najlosiji momenat na albumu, ali sve ostalo daleko i od mog tihog optimizma. Dobio sam sto sam trazio, album prepun energije, pregrst masnih rifova, melodije, refrena...ono sto nisu davno upakovali na jednom mestu. Quote
darthmoog Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ne kapiram spot uopshte!? St.anger mi je 4 puta bolji nego ovaj album..ali i death magnetic mi je kvalitet da se skapiramo mnogo promena prinosi da ove preduge pesme ne budu toliko dosadne... Quote
hate squad Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 St.anger mi je 4 puta bolji nego ovaj album Molim te, reci mi da se zajebavas Quote
Blackened Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ne kapiram spot uopshte!? Glavni glumac gubi ortaka, ogorcen krece da trazi osvetu, nailazi na Muslimana, izbori se sa besom i postupi ljudski i popravi mu juga . Poenta nije losa, ali moglo se mnogo boje uraditi... Quote
darthmoog Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Na to sam i mislio..sa toliko para brate kakve bi munje mogle da se prave od spotova @Hate Squad Ne shalim se nego jednostavno volim da slusham i muziku koja nije thrash metal... Quote
Simadin Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 haha sad slusam my apocalypse, a winlyrics mi downloadovao text za die die my darling xD Quote
PECEMK Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Verzija od 320 je potpuno ona ista od 128, samo povecan bit-rate i nista se ne dobija, isto sr... I da, All nightmare long, za sada ubedljivo najbolja, a naredna The judas kiss... Nema sanse! Skinuo sam to juce od torrent-a... Pre njega sam skinuo 128cu, bila je totalno sranje... 320 je druga prica... Oseti se na uvo, ne treba ti program da to osetis... Quote
krchulj Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 ovaj unforgiven III mi zvuci kao green day na momente ... preslusavam na brzinu, stalno nesto motam i prebacujem, ali mi se jos nije desilo da osetim neki "tril" ili da me nesto zadrzi da ne mogu da prebacim pesmu ili ubrzam... Quote
Black desire Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 @Hate Squad Ne shalim se nego jednostavno volim da slusham i muziku koja nije thrash metal... Kako mozes da slusas nesto sto nije thrash metal!?! Quote
gavrosaurus Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 ovaj unforgiven III mi zvuci kao green day na momente ... preslusavam na brzinu, stalno nesto motam i prebacujem, ali mi se jos nije desilo da osetim neki "tril" ili da me nesto zadrzi da ne mogu da prebacim pesmu ili ubrzam... Уа, слушаш Green Day! Одао си се! Одлази са Thrash Metal форума! Quote
hate squad Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ma slusam i ja mnogo drugih pravac koji nisu thrash, ali St.Anger... To nije muzika. To je bezidejno drvljenje, rezultat jednog tuznog procesa i faze benda... Ok, necu vise da serem. To je moje misljenje i naravno da svak ima svoje vidjenje i ukus. Spot je prilicno bezidejan i mislim da pare nisu uopste problem, koliko greska pri odabiru ko ce da ga realizuje. Quote
Black desire Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Sta je koji kurac bitno kakav je spot.... Quote
Grob Bez Dna Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 koje jebanje od pesme ova ''all nightmare long''! ok je album, nista znacajno, ali dosta bolje od st.angera. Quote
hypnos Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 svidja mi se pjesma the daz that never comes ,my apocalipse ali me smara that was just your life...all nightmare isto nije losa....dmora ovo jos da se slusa tek su prvi utisci Quote
Bančilo Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ekstra album prebogat rifovima. All nightmare long mi se naj vise svidja. Naj zanimljivi je bio komentar moje babe, "ma sta ti to zuji tako" Quote
Vic Rattlehead Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Još se ovo mora slušati!!! Quote
krchulj Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Уа, слушаш Green Day! Одао си се! Одлази са Thrash Metal форума! naravno! svaki pravi thrasher je panker u dusi Još se ovo mora slušati!!! upravo to Quote
Bančilo Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Glavni glumac gubi ortaka, ogorcen krece da trazi osvetu, nailazi na Muslimana, izbori se sa besom i postupi ljudski i popravi mu juga . Poenta nije losa, ali moglo se mnogo boje uraditi... Da je Kusta tu umjesao prste svi pozitivci bi zajedno u jugu obletili par puta oko mjesta desavanja, srecni i zadovoljni i sa natpisom Yugo u krupnom planu. :surprised: Quote
Sandman Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 naravno! svaki pravi thrasher je panker u dusi Josh da su i pank... Mozhda neki pop-pank... Quote
lemmy sixx Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Da je Kusta tu umjesao prste svi pozitivci bi zajedno u jugu obletili par puta oko mjesta desavanja, srecni i zadovoljni i sa natpisom Yugo u krupnom planu. :surprised: A ispod njih bi se radovala gomila cigana. Quote
Aces High Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Mamu mu kako dobar album..... That Was Just Your Life, The End of The Line, The Day That Never Comes, All Nightmare Long i My Apocalypse OTKIDAJU!!!! Quote
hypnos Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 uh ja evo slusam 10 put the day that never comes.ova pjesma me odusevljava Quote
krchulj Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) pa i pop-pank je pank na neki nacin... meni su bas dobri, cak sam vrlo emotivno vezan za "wake me up when september ends"... da, jeste, ja sam EMO ! sad me jedan deo potsetio na Space eater edit: evo sad jedan brejk prekopiran od CounterIgnitioNa Edited September 3, 2008 by krchulj Quote
hypnos Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 ti si u stvari jedan veliki emo Quote
Recommended Posts