vudun Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Овај што се дури је непревазиђени шабан. Али ипак ми волимо Металику, ''Death Magnetic'' јако често вртим још увек. У задње време само тај албум и старе албуме Alice In Chains-a, на смену. Не знам шта ми је, не гудрирам се. Quote
Sgt.Splatter Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 У задње време само тај албум и старе албуме Alice In Chains-a To je otprilike taj fazon Quote
Killing Hand Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! Ti sto sfiras sa Sextazijem hoces da kazes da nisam u pravu? Pa pogledaj malo tamo Quote
Vic Rattlehead Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 hahah, mnogo dobro! da me pitaju ko je veci saban od ove dvojce, ne bih znao da izaberem.. obojca su sabancine na kub ziveo nemacki thrash Ti si glup na kub. Quote
lemmy sixx Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 Mozda i jesu sabancine,ne znam,ne poznajem ih.Ali je cinjenica da su muzicki doktori nauka za celu nemacku scenu tuto kompleto. Quote
Zoidberg Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 (edited) Hm,ovo bi trebao da je moj omiljeni bend,ako se ne varam Jebiga,zbog njih sam poceo slusati metal,i muziku uopste,i to je sve pocelo jednog dana kad sam cuo Sad but True To mi je i dalje omiljena pesma ali jedna od svega par pesama koje slusam od,ovih,je l' te,komercijalnih stvari. Mislim pre sam bukvalno sve slusao od njih i sto sam ih duze slusao sve vise sam se orijentisao na prva 4 albuma tako da sada,eto,skoro samo to od njih i slusam.Jednostavino,to mom uvetu ne godi.Ovaj novi album sam jedva jednom odslusao,sad da mi neko pusti neku pesmu (sem The Day That Never Comes) ne bih je ni prepoznao.Jednostavno me nervira Jamesom sadasnji glas koji je skurco skroz,i stil taj mi se uopste ne svidja...Neko ce reci samo 4,ali zato su ta 4 jebitacna i stvarno ne znam koji je bolji,to stvarno mogu da slusam i dan i noc a da mi ne dosadi...I tako dok ja ovo pisem u Winampu ide Aesthetics of Hate od Machine Heada sto nema nikakve veze sa ovim sto ja napisah,ali eto... xD Edited January 6, 2009 by Nolff Quote
Thrashformers Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Obojica su prsli u poslednje vreme do jaja...Dave je postao jebeni verski fanatik,josh samo fali da ode u jehovine svedoke pa da zajedno sa onim kretenom iz Korna ide od vrata do vrata i shiri veru u spasenje....A Lars je americhka verzija nasheg Bregovica,josh samo da dovedu trubache pa da i o njima pishu srpski tabloidi...Nemce volim naravno ali vishe volim amere... Quote
In The Flesh Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Obojica su prsli u poslednje vreme do jaja...Dave je postao jebeni verski fanatik,josh samo fali da ode u jehovine svedoke pa da zajedno sa onim kretenom iz Korna ide od vrata do vrata i shiri veru u spasenje....A Lars je americhka verzija nasheg Bregovica,josh samo da dovedu trubache pa da i o njima pishu srpski tabloidi...Nemce volim naravno ali vishe volim amere... Smaraš Quote
Morphy Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 :) Svidelo se to vama ili ne, Thrashformers je upravu. Ali je cinjenica da su muzicki doktori nauka za celu nemacku scenu tuto kompleto. Au usro se! Dave jeste odlican muzicar, kakve on delove svira i peva ... Ali reci da su on i Lars ( :) ) doktori nauka za celu nemacku scenu hahahaha. Ima mnogo boljih bubnjara iz amerike, kao npr. PERRY STRICKLAND!!!!!! Quote
SkullKrusheR Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 perry muthafuckin' strickland!! twelve gauge justice! Quote
Feniks . Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Dobar je posledni album...ali ja bih i dalje Larsa tukao dan i noc, uvek me je nervirao Quote
Thrashformers Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pa normalno da smaram kad ovde ima die hard polu slepih fanova jbg...Volim i ja Megadeth i Metallicu ali nisam u fazonu da ih dizem u nebesa...Odlichan je Megadeth ali je Dave je prso.... Quote
Morphy Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pa normalno da smaram kad ovde ima die hard polu slepih fanova jbg...Volim i ja Megadeth i Metallicu ali nisam u fazonu da ih dizem u nebesa...Odlichan je Megadeth ali je Dave je prso.... Taj rad... :/ Quote
Feniks . Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pa normalno da smaram kad ovde ima die hard polu slepih fanova jbg...Volim i ja Megadeth i Metallicu ali nisam u fazonu da ih dizem u nebesa...Odlichan je Megadeth ali je Dave je prso.... bas tako...neki bi verovatno dali i bulju clanovima svojih omiljenih bendova Quote
lemmy sixx Posted January 6, 2009 Author Report Posted January 6, 2009 Ali reci da su on i Lars ( :) ) doktori nauka za celu nemacku scenu hahahaha. Kvalitet muzike koju stvaraju je na mnogo visem nivou od keckecspid varijanti nemacke skole.To je cinjenica i mos' se ti smejati koliko hoces. A meni i dalje nije jasno zbog cega toliko branis nemacku skolu...Mile tebe pred sud,u osudjenicku klupu,a ti ga branis.Ti si mazohista? Quote
M-16 Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Kvalitet muzike koju stvaraju je na mnogo visem nivou od keckecspid varijanti nemacke skole.To je cinjenica i mos' se ti smejati koliko hoces. Slazem se Quote
In The Flesh Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 A meni i dalje nije jasno zbog cega toliko branis nemacku skolu...Mile tebe pred sud,u osudjenicku klupu,a ti ga branis.Ti si mazohista? Vjerovatno je on taj koji bi dao bulje omiljenom mu bendu. A Thrashformers smara zadnjih 2 mjeseca sa konstantnim pljuvanjem Metallice. Shvatili smo sto zelis da kazes,odlutaj više sa teme,dosado! Quote
Thrashformers Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 A ti mene ne smarash kad krenesh da uzdizesh metaliku,ko da su ne znam kakav bend...Oni nisu izdali dobar thrash metal album od zadnjih17-18 godina,a poshto je ovo thrash metal podforum samo o takvim albumima hocu da pricham....Bruka...I ima istine u tome da je u nekim stvarima dosta bolja americhka shkola od nemachke,ali to ne znachi da se ovde misli samo na metaliku vec na sijaset dobrih bendova...no naravno nekima je metalika najbolji drugar pa se na ostale bendove ni ne obraca paznja... Quote
Jabba the Hutt Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Slazem se sa Stoletom, Metallica je postala sprdnja na samu jos sredinom prosle decenije, od tad samo produbljuju ambis koji su sami iskopali svoji egoima Quote
Morphy Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 (edited) Kvalitet muzike koju stvaraju je na mnogo visem nivou od keckecspid varijanti nemacke skole.To je cinjenica i mos' se ti smejati koliko hoces. A meni i dalje nije jasno zbog cega toliko branis nemacku skolu...Mile tebe pred sud,u osudjenicku klupu,a ti ga branis.Ti si mazohista? Ok, ako pricamo o kvalitetu CELOKUPNE americke skole onda se slazem sa tobom, ali ako pricamo o kvalitetu Larsa i Metallice onda definitivno ne, kao i Dave i Megadetha. I kao prvo, ja ne branim samo nemacku skolu, nego evropsku skolu. I Mille mi duguje neka objasnjenja povodom tog slucaja pre nego sto mogu da ga napadam ili branim. Vjerovatno je on taj koji bi dao bulje omiljenom mu bendu. Idi slusaj Mama Said. :rockdevil: A ti mene ne smarash kad krenesh da uzdizesh metaliku,ko da su ne znam kakav bend...Oni nisu izdali dobar thrash metal album od zadnjih17-18 godina,a poshto je ovo thrash metal podforum samo o takvim albumima hocu da pricham....Bruka...I ima istine u tome da je u nekim stvarima dosta bolja americhka shkola od nemachke,ali to ne znachi da se ovde misli samo na metaliku vec na sijaset dobrih bendova...no naravno nekima je metalika najbolji drugar pa se na ostale bendove ni ne obraca paznja... Once again troo. Edited January 7, 2009 by Morphy Quote
Vic Rattlehead Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Nijemci smaraju, osim Sodoma, Kreatora i Tankarda (samo Zombie Attack album). Destruction je golo govno. Drago mi je da Metallica nije thrash bend. Imaju svoj periode i svaki valja. Quote
WoI Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Lars kvalitet... Taj covek za skoro 30 godina sviranja i dalje nije naucio da svira. Niti ce ikad nauciti Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 Evo ih,stigla je ekipa "pravih i iskrenih" metalaca,da nas "pozere i kukolj u zitu" nauci pravim vrednostima ili nas istrebi jednom zauvek. I Mille mi duguje neka objasnjenja povodom tog slucaja pre nego sto mogu da ga napadam ili branim. Objasnice ti on sve u Zabeli,kada ti bude dosao u posetu,nemas brige Morphy druze. Quote
Recommended Posts