lemmy sixx Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 Evo i cyanide http://www.youtube.com/watch?v=_uIUxxrSi1s...feature=related Obratite paznju oko 5:16 , kako dobro deluje, stvarno ima puno energije na ovim nastupima.... Sjajno,zaista sjajno.U strasnoj su formi,fenomenalno zvuce. Eh,kada bi navratili do nas,pa opicili jedno 5-6 stvari sa novog albuma. Quote
#Thoron# Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 A cula sam nesto da ce doci ove godine....ko zna mozda se i ostvari... Quote
F4R15 Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Nabavih dvd Live in San Diego, 3h nastupa. Odusevljen sam. Tek sam shvatio koliko volim Metallicu, da je Jason izvrstan basista, da su jedni od najboljih šoumena ikada. :evotigana: Quote
Triad_1 Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 A cula sam nesto da ce doci ove godine....ko zna mozda se i ostvari... To bi bilo mnogo dobro, ali iskreno nesto ne verujem u to. Cudno mi je da na Evrospkoj turneji nece svirati nigde u Istocnoj Evropi! Quote
In The Flesh Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Zar se ima nesto dodati ovdje? Mislio sam da je rasprava davno zavrsila... Rasprava? Ah da, nema rasprave...ovdje se samo pricaju gluposti Nabavih dvd Live in San Diego, 3h nastupa. Odusevljen sam. Tek sam shvatio koliko volim Metallicu, da je Jason izvrstan basista, da su jedni od najboljih šoumena ikada. :evotigana: Kiddo,treba li da smatramo da je ovo zadnje sto si napisao glupost? Quote
F4R15 Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Ne -.-' Pa i pricale su se samo gluposti, ko je true a ko nije...i slicno Quote
Rle Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 (edited) malobroni su zeljnici metalike koji su rekli za predhodnih nekoliko albuma da su super i to je dosta kul jer ochigledno je da metalika nije kao svaki drugi bend gde se prave stvari da ispune ochkivanja fanova vec iskreno muzika prati hemiju benda tokom godina , potpuno je zdravo , sa ovolikim iskustvom i drugim nachinom zivota u odnosu na mladalachke dane ,da ne prave i dalje mjuzju za koju se ochekuje da ce svaki tinejdzer da kaze -kako je ovo - Edited February 21, 2009 by Rle Quote
LiveForTheKill Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 (edited) malobroni su zeljnici metalike koji su rekli za predhodnih nekoliko albuma da su super i to je dosta kul jer ochigledno je da metalika nije kao svaki drugi bend gde se prave stvari da ispune ochkivanja fanova vec iskreno muzika prati hemiju benda tokom godina , potpuno je zdravo , sa ovolikim iskustvom i drugim nachinom zivota u odnosu na mladalachke dane ,da ne prave i dalje mjuzju za koju se ochekuje da ce svaki tinejdzer da kaze -kako je ovo - to je tacno bilo sve do ovog zadnjeg albuma, mada vise volim ovo sto su uradili nego da su ponovo nesto eksperimentisali Edited February 23, 2009 by RNA Quote
Zoidberg Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ja sve nesto tripujem da ce doci,vec gledam punu Arenu i sebe u fan pitu Quote
Blackened Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ja sve nesto tripujem da ce doci,vec gledam punu Arenu i sebe u fan pitu Idealno bi bilo u areni, mnogo bi bolje bilo nego na otvorenom prostoru... Ali ajde bilo gde samo da bude Quote
In The Flesh Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ja sve nesto tripujem da ce doci,vec gledam punu Arenu i sebe u fan pitu Khm...kako je bilo dobro na JNAAAAAAA...... Quote
aero Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) St.Anger?Neka hvala,to nek' sviraju tebi u sobi. Judas Kiss?Tesko,cisto sumnjam. Drago mi je sto cu te demantovati. YouTube - Metallica - The Judas Kiss (Live Nottingham 2009) Edited February 26, 2009 by aero Quote
lemmy sixx Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 I meni je drago sto si me demantovao. Ekstra,sto vise stvari sa Magnetika,to bolje. Quote
Zoidberg Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Hm,ima nade za nas,dodali su jedan koncert,negde u Britaniji,pa mogli bi jos koji da dodaju... Quote
lemmy sixx Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 Paz'te njih sto odsvirase pesmu: Quote
vudun Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Drago mi je sto cu te demantovati. YouTube - Metallica - The Judas Kiss (Live Nottingham 2009) Феноменоменално. Испрашише поштено, по мени, најбољу песму са овог албума. Quote
In The Flesh Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Hm,ima nade za nas,dodali su jedan koncert,negde u Britaniji,pa mogli bi jos koji da dodaju... FINAL 2009 EUROPEAN DATE ANNOUNCED One last show in Europe for us this year . . . Dublin, Ireland on August 1 at Marlay Park. Please note the venue change from Fairyhouse Racecourse. I to bi bilo to... Quote
Simadin Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xDpC1GmsJ7A 2:52-2:58 = lol @ Lars Quote
F4R15 Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=HMRGZMwhmng...feature=related Edited February 27, 2009 by F4R15 Quote
In The Flesh Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xDpC1GmsJ7A 2:52-2:58 = lol @ Lars Dobro...snasao se dosta brzo. 6 sekundi mu je trebalo da izadje iz kontre Anyway,ja jedva cekam da uzivo cujem My Apocalypse. Ukoliko bude zvucala u izvedbi Metallice kao sto zvuci u izvedbi bice veoma zadovoljan Quote
Simadin Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Haha upravo sam procitao trac da se Metallica raspala Quote
Simadin Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma neko uzeo da se sprda na njihovoj last.fm strani, naravno da nije tacno Quote
Blackened Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Kakvo raspadanje But we will never stop We will never quit cause we are Metallica Quote
Recommended Posts