vudun Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) nije trebalo da se menja ime anthrax teme, to je bilo kultno. А баш сам навикао на онај стари наслов ''METALLICA - THE FINAL CHAPTER''. Џиновска, упечатљива слова Лемијева. Ето, после 7 година неке промене и са Металиком да се десе. Мада, некада је ова тема и била пинована... Edited June 28, 2009 by Вуду ░▒▓▓▒░ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) Divlji Tigre,sto promijeni naslov teme? Nema više potreba da stoji naziv "METALLICA - THE FINAL CHAPTER". Kada je Lemi otvorio ovu temu na forumu su se verovatno otvarale svakakve teme o ovom bendu (razna glasanja, teme tipa Cliff vs Jason...) i zato je tema imala takav naslov. Мада, некада је ова тема и била пинована... Možda opet bude pinovane teme o bendovima kao na Heavy podforumu. Moram da razmislim. Edited June 28, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Јес' вала, биле су свакојаке теме, сећам се. Metallica vs Slayer, Megadeth vs Metallica, Slayer vs. Pantera...затим Friedman vs Hammet, a била је и тема посвећена Слејеровом ''Seasons in the Abyss''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Tada je bilo katastrofa mnogo tema...kada sam postavljen za moderatora,sve sam pobrisao,i otvorio ovu jednu.Zato se i zvala The Final Chapter.Realno,nema vise potrebe za tim naslovom,ali mogao je i ostati,svejedno. To je bilo toliko krvavo,da je islo u takve banalnosti da je cak bila tema "Ko bi bio lepsi les-Burton ili Steve Harris". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 To je bilo toliko krvavo,da je islo u takve banalnosti da je cak bila tema "Ko bi bio lepsi les-Burton ili Steve Harris". Овога се већ не сећам. Тема је једноставно морала да заврши у архиви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Al' je Lars ocelavio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 k'o nedjo kostic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 MORE OPENING ACT NEWS While we are still enjoying our European summer vacation, a quick note here about the Fall shows in North America. Our French friends Gojira will be joining us, along with Lamb of God, for shows September 14 - October 18, while Lars' brethren from Denmark Volbeat will hanging for the shows October 26 - December 12. One other quick thing - unfortunately Lamb of God cannot continue on with us in December, so we'll have more news about those shows for you later. See you out there! :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 uspeli francuzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Metal Church sa sve znacima uzvika,Testament,Kreator,Overkill..i dalje su ostale teme velikim slovima naslovljene. Zasto ne pinujes veliku cetvorku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Onda bi morao i Nemačku trojku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Pa i ne bi.Od ovih je sve pocelo.Ako bi tom logikom isli, onda i Sepultura i Pantera i Testament bi trebalo da se pinuju. Nedje treba povuci crtu. Edited July 14, 2009 by Just Like a Timepiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 U tome je i fora, što treba pinovati minimum 10 benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Ja u klin,ti u plocu. 4 benda od kojih je sve pocelo i koji su bili uzori svima ostalima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Metal Church sa sve znacima uzvika,Testament,Kreator,Overkill..i dalje su ostale teme velikim slovima naslovljene. Zasto ne pinujes veliku cetvorku? Imam nameru da to uradim. Za pinovanje tema moram da razmislim, glupo mi je da se teme mešaju sa ona 3 obaveštenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Ja u klin,ti u plocu. 4 benda od kojih je sve pocelo i koji su bili uzori svima ostalima. Tako nekako . Mislim da je fora da budu pinovani najpoznatiji bendovi a ne najstariji, tako da je Anthrax daleko ispod Kreatora ili Testamenta. Neka ostane i ovako, ja se ne bunim, samo treba korigovati da imena pojedinih tema ne budu pisana velikim slovima Edited July 14, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Коригујте, радите шта хоћете, али наслов TESTAMENT теме (читко крупним словима)...немој да ми дирате. Легенда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Hah, kult. Nisam video ovaj klip do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Za pinovanje tema moram da razmislim, glupo mi je da se teme mešaju sa ona 3 obaveštenja. Pa i jeste malo glupo,kad bi postojao nacin da se to odvoji nekako. Tako nekako . Mislim da je fora da budu pinovani najpoznatiji bendovi a ne najstariji, tako da je Anthrax daleko ispod Kreatora ili Testamenta. Neka ostane i ovako, ja se ne bunim, samo treba korigovati da imena pojedinih tema ne budu pisana velikim slovima Jbg,ko im je kriv sto se ranije nijesu pojavili xD Ma ok,ne smeta ni meni,samo malo teze nalazim ovu temu otkad nije onako robusan naslov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Imam nameru da to uradim. Za pinovanje tema moram da razmislim, glupo mi je da se teme mešaju sa ona 3 obaveštenja. Od obaveštenja ostavi samo ono za domaće thrash bendove (ako se slažeš sa tim), ovo ostaloje i onako suvišno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Коригујте, радите шта хоћете, али наслов TESTAMENT теме (читко крупним словима)...немој да ми дирате. Ja već promenio. Edited July 14, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Hahaha..pwn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Ma ok,ne smeta ni meni,samo malo teze nalazim ovu temu otkad nije onako robusan naslov. И код мене повремено. Није лоше да се промени у ''MetallicA'', значи велико ''А''...као што је на лого-у. Види шта ти је симетрија и лепота. Mоја најдража варијанта Ja već promenio. Враћај брајко, како знаш и умеш! Мојне крв да падне. Edited July 14, 2009 by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 (edited) 25.07.1983. je izasao prvi thrash album.Prosle godine na isti dan sam propustio metallicu u sofiji,i to bas na moj rodjendan HVALA metallica, bez tebe ne bi bilo albuma kao sto su killing is my business;peace sells;so far,so good...so what?;rust in peace... Edited July 25, 2009 by Slavski Koljac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts