Sandman Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Pa i meni je to najgora stvar sa Black albuma. Bas je bzvz. Ona melodija sto Kirk svira na refrenu "ta-na-na-naaau" je blagi uzas. Escape je prica za sebe Meni su te dve pesme do jaja. Čak imam i Don't Tread On Me majicu. Upravo tako, a isto mogu da kazem i za Load. Jea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Elvis Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Black nema los momenat,savrsen album od pocetka do kraja i to je cinjenica.Sve ostalo su subjektivni stavovi. A kako si ti objektivno odredio da nema loš momenat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Pa on je objektivan momak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Evo je i through the never, izgleda svaki nastup nesto novo ... Metallica - Through The Never (Live Tampa 2009) http://www.youtube.com/watch?v=HTCwO6OTuEA&feature=sub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Evo je i through the never, izgleda svaki nastup nesto novo ... Metallica - Through The Never (Live Tampa 2009) http://www.youtube.c...uEA&feature=sub Pesma odlicno zvuci zaista, moze se reci da su konacno posle dugo vremena u zaista dobroj i raspolozenoj formi, kao onda posle Crnog kad su cepali 2 godine za redom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaHM Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) Black nema los momenat,savrsen album od pocetka do kraja i to je cinjenica.Sve ostalo su subjektivni stavovi. gde si pronasao taj podatak? aj daj mi neki link da pogledam ako ima na netu ..mozda ima na wikipediji negde Edited October 6, 2009 by LukaHM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Imas na planetsuzy.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Za Hate S.: hvala na potvrdi, daj još neku pikanteriju , kada si uopšte razgovarao sa Larsom? "Escape" je poslednja pesma koja je urađena za Ride The Lightning, koliko mi je poznato, a i kada sam je prvi put čuo zvučala mi je pomalo čudno za thrash metal album, što ne znači da ne bih voleo da je sviraju uživo. Zna se da je James, ranije, najviše bio protiv menjanja set liste i ubacivanja novih pesama, što je dovelo do toga da su neke pesme ili retko ili uopšte nisu svirane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Verujem da i njemu sada malo prija da sviraju te pesme s obzirom da ih je publika odlicno prihvatila, stvarno je cudno to s obzirom da su svirali po ceo Garage inc i ne znam ti ja koje pesme a nisu svirali neke legendarne naslove sa Justice-a i Crnog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Sviraju skoro ceo Garage Inc,drugi disk, fali samo: Crash Course In Brain Surgery, a sa prvog diska nikada nisu odmakli dalje od onih pet (Sabbra C., Turn The Page, Die, Die My Darling, M.Fate i Whiskey) koje su svirali na promo turneji kada je izasao, mada realno cesce izvode samo Die, Die i Turn The Page. Posto sada, ipak, pomalo penzionerski sviraju Escape bi bas legla... Shortest S. je svirana tokom turneje leta 1990.e, te po nekoliko puta 1992.-e i 1997.-e, tako da bas i ne spada u toliko retke stvari, bice da je Larsu bas favorit... Eye Of The Beholder nisu pipnuli od oktobra 1989... Frayed samo kao rif... To Live Is To Die je svirana, glavna tema, na Justice turneji nakon bass sola, te kao deo medleya 1993.-e sa Call Of Ktulu i Orion... Voleo bih i da malo prospartaju po Load-u i Reload-u, recimo Prince Charming, jos da ga malo ubrzaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Кад год дођем на ову тему и прочитам називе неких песама о којима причате, морам да их пустим. Како волим овај бенд. :wub: :wub: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Pa cak su imali onaj koncert u New Yorku ako se ne varam, gde su svirali samo Garage inc. trebao bih to opet pogledati da se prisetim. Kontam da ih smara da sviraju te stvari sa Justice-a, pogotovo Frayed, s obzirom da Lars ne bi mogao ni upola dobro da odsvira kao na albumu, a i dosta su dugacke stvari. To za Load definitivno, doduse ja bih jako voleo da cujem Outlawa,Cure,Ronnie,Wasting my Hate, a sa Reloada definitivno Prince Charming,Devils dance i to je dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Voleo bih i da malo prospartaju po Load-u i Reload-u, recimo Prince Charming, jos da ga malo ubrzaju... Jedna od par meni dobrih stvari sa Reloada... Ne bi bila loša za live performance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Prince Charming,Devils dance i to je nije dosta. ...Where The Wild Things Are, Low Man's Lyric,Fixxxer...Mada su Low svirali par puta. Ali moja najveca zelja je My Friend of Misery. Najbolja pjesma sa Black i najbolja strofa u citavom Metallica opusu...po meni. Koliko je to mračna pjesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ...Where The Wild Things Are, Low Man's Lyric,Fixxxer...Mada su Low svirali par puta. Ali moja najveca zelja je My Friend of Misery. Najbolja pjesma sa Black i najbolja strofa u citavom Metallica opusu...po meni. Koliko je to mračna pjesma... Hehe pazi ja bih voleo da opale ceo Load i Reload ali realno od toga nece biti nista Low Man's Lyric je odlicna pesma obozavam je u kolima slusati, ali bi ubila masu u pojam. Misery je fantazija, znaci kakvi riffovi su u toj pesmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Low Man's Lyric je odlicna pesma obozavam je u kolima slusati, ali bi ubila masu u pojam. Da,ipak je to samo za posebne prilike,kao onaj akusticni koncert 1997,sa koga je i uzeta Tuesday's Gone za Garage Inc album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Da,ipak je to samo za posebne prilike,kao onaj akusticni koncert 1997,sa koga je i uzeta Tuesday's Gone za Garage Inc album. Jeste, nikako se ne bi uklopila u atmosferu, iskreno sumnjam da ce je ikad opet odsvirati, osim ako James opet pocne da se alkoholise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ako je to cijena,onda watta hell Inace,to je ovaj koncert,pa ako neko nije cuo: http://rapidshare.com/files/212773362/1997-Acoustic_Metal__320_.rar Sviraju i Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floyd Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 a i sa reLoada fixxer i better than you nisu lose ali su retko svirane, dok i fuel otkida i malo cesce je sviraju......a slazem se sa masterom za misery odlicna pesma...xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ako je to cijena,onda watta hell Pa da Alcoholica pijani su pravili najbolje stvari, a kad su "dosli sebi" pogotovo James otisli su u kurac i napravili St.anger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ja i taj album volim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Slika ti je prava Ozbiljno? Ja mogu 4 pesme da poslusam i to je od prilike to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) Evo vidim da sam vec dobio minus sto sam bio tako iskren Jbg,ima par stvari koje bas ne mogu da cujem, tipa Purify,ali sve u svemu volim album. Najslabiji koji su napravili jeste,bez daljnjeg. A sto se slike tice,od ovoliko price mi nesto šunulo tako. Edited October 6, 2009 by Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) Evo vidim da sam vec dobio minus sto sam bio tako iskren Jbg,ima par stvari koje bas ne mogu da cujem, tipa Purify,ali sve u svemu volim album. Najslabiji koji su napravili jeste,bez daljnjeg. Pa bolje iskren pa nek je i minus Pa jebat ga totalno su pukli na tom albumu, ali sad stvarno od Magnetica su u super formi i drago mi je da su uspeli da se vrate na vrh Ne cudi me ovo za sliku, a i ide ti uz nick Edited October 6, 2009 by masterofpuppets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 И ја волим St. Anger, бољи ми је од DM 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts