Nesalomivi Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Uzeo Kill 'em all i kontam da ga nikad nisam imao ni na piratskom cdu, samo na B strani neke kasete, moglo da stane samo 45 minuta pa nisam imao Metal militia par godina, nisam ni znao da postoji E jesi seljak Pesma je inace odlicna, kao i ceo album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okudzava Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Okačih na Youtube ondašnje izveštaje sa BG koncerta naših TV stanica; prebacio sa drugarom (koji se i sam vidi par puta u prvom redu, žuti kačket, a njegova sestra baš u gro planu) sa starih VHS traka, ovo nisam baš nigde video na netu, pa da se podsetimo... TV izveštaji: Larsov intervju: Robov intervju (sa onom Pink glupačom iritantnog glasa): Trzalice koje je gorepomenuti drugar ćapio od Jamesa & Kirka: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ahahahahah, Sentanger! Pink je objasnio, Robert koji? :haha: :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Roberto truhiljo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 '93. NA SAMOUBILACHKIM TENDENCIJAMA!!! TO, BILJO, KRALJICE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Roberto truhiljo Pogledaj prvi izveštaj sa Pinka, ne mislim na intervju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Nešto listam temu i vidim neki post oko Death magnetic izlaska, neko je rekao da će se album slušati dva meseca... pa slušate li ga još? Ja ga ponovo otkrio ovih dana, kupio disk pa ga pičim non stop. I dalje je Unforgiven III govno, ostalo keva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Naravno da ga slusam,albumcina.Slazem se i sa poslednjom recenicom.U3 sranje,sve ostalo sabija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 A tebi beše Judas kiss bio njesra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Da,ali vec sam odavno rekao da sam promenio misljenje.Zapravo,i dalje mi je strofa slab deo pesme,ali nista strasno,jer kada krene refren i posle toga onaj pakleni solo...jujuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Meni Judas kiss jedna od boljih isto. I jebiga, bio bi album dvaput bolji da je Lombardo svirao na njemu ali da na pokrećemo opet tu temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Meni su All Nightmare Long i The End Of The Line i dan danas ubedljivo najjace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Meni su All Nightmare Long i The End Of The Line i dan danas ubedljivo najjace. I meni. Plus razaracka My Apocalypse. Stvarno dobar album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Meni je Unforgiven III najbolja na albumu, a sve pesme su mi dobre, u principu. Samo mi je neviđena glupost ona priča o "povratku u treš metal", ovo je čist nastavak Loada, ReLoada i St. Angera, ali čist. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Ja sam ga kupio jedno 2-3 meseca posle izlaska. Neizostavan deo plejliste za putovanja, obicno ga slusam u celini. Sve pesme su do jaja (The Unforgiven III je sjajna ). All Nightmare Long najbolja, My Apocalypse najslabija. I jebiga, bio bi album dvaput bolji da je Lombardo svirao na njemu ali da na pokrećemo opet tu temu Ja razmisljam kako bi bilo do jaja da Gene Hoglan zameni Larsa i da pise tekstove umesto Jamesa. Mada, Lars je prilicno dobar na ovom albumu a i live u poslednje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) fantastichan album, dugo sam ga vrteo ranije, mada sam ga malo zaboravio u poslednje vreme. ne vidim stvarno kako ovaj album moze biti nastavak load, reload, st. anger serije. potpuno drugachiji (da ne kazem "dosta bolji") po meni. sve pesme osim unforgiven-a su mi do jaja, a kao najbolje bih izdvojio all nightmare long, my apocalypse, this was just your life, the day that never comes, pa i the end of the line. jako techan album, ne smori nijednog trenutka (osim malo u3), moze da se slusha bilo kad. Edited April 21, 2011 by SkullKrusheR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Meni je super album. Nemam ništa posebno ni protiv U3, ali "All Nightmare Long" ostaje apsolutni vrhunac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reign of puppets Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 dobar album,slusha se katkad...ali nije ni do kolena Load/ReLoadu,a kamoli starijim ostvarenjima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 bolji je od load/reload-a . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Nije! Load i Reload imaju oko 15-16 dobrih pesama, plus jos 5-6 koje mogu da prodju. Na Magneticu je, barem meni, samo Cyanide odlicna stvar. Suicide & Redemtaton i All Nightmare su dosta dobre. Sve ostale imaju po neku manu i naravno dosta dobrih delova. Najvise mi smeta duzina pesama, Larsov zvuk, a cesto i njegova svirka, produkcija je sranje, James peva vislje nego sto bi trebalo. Nikad bledje otvaranje albuma, meni je i Frantic bolji za A1. Load (posebno) i Reaload imaju mnogo bolju i energicniju produkciju i tekstove. Ipak, i pored svega ovoga meni se album dopada i i dalje ga slusam. Doduse preskacem The Unforgiven III i The That never Comes. 80 minuta je previse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) ovo je čist nastavak Loada, ReLoada i St. Angera, ali čist. Nije. Edited April 22, 2011 by Thrasher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 I meni je predugačak, a jedina za koju mogu da kažem da je sjajna je All Nightmare Long. Nije ni prineti Load - u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Instrumental je keva, U3 mi je fina. All Nightmare Long najbolja. Juce sam bas vrteo album, doduse, slazem se da ne moze da pridje Loadu, koji je remek delo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 Sa tim sam apsolutno saglasan.Ni blizu Load-a nije.Nikako.Ali meni je bolji od ReLoad-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Kao i vecini, i meni je All Nightmare Long najbolja. Zanimljivo je da Jamesu nije nesto dobra po ovom klipu: http://www.youtube.com/watch?v=bHtgH1XGEYo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts